Teamleder for Miljø

Teamleder med dialogskabende ledelsesstil på et fagligt fundament søges til team Miljø

Er du optaget af at udøve ledelse, som baserer sig på et ledelsesmæssigt og et fagligt fundament? Har du blik for helhedsorienterede løsninger, og kan du sikre kvalitet og resultater igennem dine medarbejdere? Har du let ved at være i dialog med dine omgivelser og tage initiativ til at finde nye veje at gå? Så glæder vi os til at få dig som vores teamleder i Miljø.

Du vil møde en bred portefølje af opgaver inden for miljøbeskyttelse, som løses af et fagligt og socialt meget velfungerende team.

Teamets opgaver har til tider stor politisk bevågenhed, men vi har et velfungerende samarbejde mellem forvaltningen og det politiske system, som du vil kunne bygge på.
Det politiske fokus og det indbyggede konfliktpotentiale, der ligger i en del af teamets sager, giver både udfordringer og udviklingsmuligheder, som vi forventer, du vil kunne gribe og udnytte inden for den udviklingsorienterede tilgang, der præger Aabenraa Kommune og vores afdeling Byg, Natur & Miljø.

Som ny leder vil du træde ind i et ledelsesfællesskab, hvor vi lægger stor vægt på åbenhed, tillid og samarbejde. Din afdelingschef vil skabe et fælles ledelsesrum imellem dig og dine teamlederkolleger og går aktivt ind og påtager sig et medansvar for netop din udvikling.

Team Miljø

I Team Miljø er vi myndighed for landbrugets og industrivirksomheders miljøforhold, støj, jordforurening, affald, spildevand, skadedyr og badevand. Vi arbejder i krydsfeltet mellem at passe på naturen og miljøet og tillade brugen af netop naturen og miljøet. Vi tager begge dele alvorligt. Natur og miljø skal beskyttes, erhvervslivet skal kunne eksistere og udvikle sig, og borgerne skal kunne leve det gode liv.

Vi er 15 højt motiverede og veluddannede medarbejdere med uddannelser som fx biolog, ingeniør, agronom og jordbrugsteknolog. Vi har en god teamånd og vil gerne fortsætte udviklingen af trivsel, faglig kvalitet og produktivitet, som vi har været i gang med de seneste år – vi glæder os til at gøre det sammen med dig!

Din rolle og dine opgaver

Du varetager den daglige ledelse af teamet.

Som leder sætter du retning for dine medarbejdere, har et godt overblik og tager ansvar for udvikling af teamets faglige område og prioriteringen af opgaver og ressourcer. Det gør du på en synlig, åben og anerkendende måde, der giver rum til den enkelte medarbejders egen energi og udvikling. Du sikrer mening og retning, så alle kan yde deres bedste.

Du har den daglige kontakt og sparring med medarbejderne og håndterer personalemæssige forhold (fx MUS, sygdom og ferie). Du styrer teamets økonomi og kvalitetssikrer dagsordenspunkter til Teknik- og Miljøudvalget.

Du repræsenterer teamet udadtil og sikrer det gode samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere, ikke mindst kommunens forsyningsselskab Arwos.

Dine kompetencer

Vi er især interesseret i, at du

  • har en relevant videregående uddannelse og godt kendskab til teamets opgaveområde
  • har erfaring med at påtage dig ”et særligt ansvar” (fx personaleledelse, projektledelse eller faglig koordination)
  • har talforståelse og logisk sans, så du ubesværet kan håndtere økonomiske og juridiske spørgsmål
  • kan agere i en politisk styret organisation
  • er løsningsorienteret på en måde, så du med blik for helheden og mulige alternativer sikrer opgavernes fremdrift
  • inviterer til dialog og er god til at skabe relationer – både internt og eksternt
  • har et godt blik for processer, hvor du sørger for smidige arbejdsgange, koordinerer og husker at følge op
  • optræder venligt og har en god portion humor, samtidig med at du er tydelig i din kommunikation 
  • kan se nye måder at løse opgaver på og tager initiativ til udvikling frem til holdbare konkrete løsninger.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen aflønnes i henhold til gældende overenskomst efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Forventet tiltrædelse 1. oktober 2020 eller efter aftale. Ansættelsesstedet er Rådhuset, Skelbækvej 2, 6200 Aabenraa.

Yderligere oplysninger

Læs mere i den uddybende job- og personprofil, som du kan se her.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingschef Barbara Frenzel på 7376 7020 / mobil 2937 9084 eller e-mail bfr@aabenraa.dk

Ansøgningsfristen er den 9. august 2020. Send din ansøgning og relevante bilag via linket.

Ansættelsessamtaler er planlagt til den 13. august 2020  og eventuel anden samtalerunde den 25. august 2020.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.