Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder for Overvågningscentralen for Kørestrøm

Trives du med at tage ansvar for og udvikle dit eget team? Og er du indstillet på en travl hverdag med fokus på styring af Banedanmarks kørestrømsanlæg for både S-bane og Fjernbane? Så er du måske vores nye teamleder.

Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, den daglige styring af kørestrømsanlæg, planlægning og gennemførsel af tilknyttede vedligeholdelsesopgaver. Herunder tests af kørestrømsanlæg og betjeningssystemer samt planlægning af kørestrømsafbrydelser. Et meget væsentligt element i jobbet bliver at sikre vores kørestrømsanlæg, når vi tager nye strækninger i brug. Med andre ord får du her et job, hvor du ser den direkte effekt af dit arbejde. Overvågningscentralen for kørestrøm er et af to teams i sektionen Eldriftsledelse.

Du kommer til at lede 24 erfarne og engagerede medarbejdere. Medarbejdernes konkrete arbejdsopgaver indbefatter styring af kørestrømsanlæg på S-banen, styring af kørestrømsanlæg på Fjernbanen samt planlægning og koordinering af døgnets kørestrømsafbrydelser. Medarbejderne arbejder i to 3-holdsskifter og udfører også andre tekniske opgaver ved jernbanen så som tilsynsopgaver på omformercentraler og fordelingsstationer.

Fokus på ledelse og planlægning

Som teamleder varetager du det faglige og ledelsesmæssige ansvar for dit team. Du står for MUS og kompetenceudvikling samt for løbende at coache og motivere. Du skal sikre, at de nødvendige kvalifikationer og ressourcer er til stede. For at understøtte den daglige ledelse, samarbejder du med teamets to produktionsledere.

Du har ansvaret for såvel den langsigtede ressource- og opgaveplanlægning samt bemandingsplan for alle opgaver i dit team. Medarbejderne er, ligesom dig, placeret på en central adresse i København. Ligeledes er du medansvarlig for tæt og konstruktivt samarbejde med de øvrige teams i området/organisationen. De øvrige team udfører systemforvaltning og styring af vedligehold for en række tekniske anlæg og systemer.

Leder med solide planlægningskompetencer

Du kommer med en baggrund inden for forvaltning af et teknisk fagområde, vedligehold og/eller produktion, gerne inden for kørestrøms- eller jernbaneområdet. Det er mere dine praktiske erfaringer og personlige egenskaber, der tæller end din formelle uddannelse. Vi forventer endvidere, at du lægger vægt på det gode samarbejde i teamet og på tværs af teams i de øvrige afdelinger i Banedanmark. Du er typen, der kan tale med alle - både håndværkeren og direktøren.

Som leder formår du ligeledes at motivere og engagere dine medarbejdere, og du har overblikket til at lede på distancen. Du er nysgerrig og har lyst til at udvikle området. Du får tingene afsluttet og har et personligt drive, der smitter af på dine omgivelser. Derudover er du velformuleret og kommunikerer klart til dine medarbejdere såvel som til samarbejdspartnere.

Løn

Ansættelsen være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4. Hertil kommer pension. Der er mulighed for at forhandle tillæg.

Hvis du allerede er tjenestemand, vil du, efter konkret vurdering kunne bevare din tjenestemandsansættelse. Stillingen er klassificeret i lønramme 35, med titel som trafikinspektør.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, så kontakt sektionschef Solvej Valentinsen i uge 33. Send os din ansøgning og cv hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.