Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder for projektkontoret i Forsvarets Efterretningstjeneste

Har du den rolige hånd, der evner at skabe overblik midt i en hektisk udviklingsdagsorden? Brænder du for at opnå maksimal forretningsmæssigt udbytte af projekter? Og kan du fortsætte den modenhedsrejse mod en stadig mere professionel projekt- og porteføljeeksekvering, som FE er på? Hvis du kan svare JA til ovennævnte kunne du være den nye teamleder i FE’s projektkontor.

FE’s udviklingsdagsorden er meget ambitiøs, og det stiller store krav til vores evne til at igangsætte og drive udvikling. Her er projektkontoret en meget vigtig brik, der løbende skal kunne give temperaturen på FE’s udvikling: lige fra porteføljens strategiske match, over graden af fremdrift i tiltagene, til om vi opnår de forudsatte forretningsmæssige gevinster.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
FE’s projektkontor er placeret i udviklingsafdelingen, og du vil som teamleder for projektkontoret skulle indgå i et meget tæt samarbejde med særligt projektlederne. Projekternes karakter gør, at du derudover vil have samarbejdsflader til stort set hele organisationen, men i særlig grad til FE’s øverste ledelse, de primære ressource- og gevinstejere, økonomisektionen, samt de øvrige dele af udviklingsafdelingen.

Du skal sørge for en rytme i planlægningen og eksekveringen af den strategiske portefølje, som sikrer overblik, gode rammer for udvikling, kvalitet i detaljen og opsamling af læring. Med det som udgangspunkt vil du have ansvaret for løbende at lancere tilpasninger af rammerne for udviklingsarbejdet i FE, samt for at tage hånd om for forankring af disse tiltag. Du vil have en høj grad af frihed i arbejdet i tæt dialog med projektchefen.

Du bliver teamleder for en lille kerneteam, men vil derudover vil du have mere eller mindre løst associerede projektledere, der på forskellig vis støtter op om projektkontorets arbejde. Det kan være i forbindelse med pilotprojekter, metodeudvikling eller andet.

Du og din baggrund er vigtig
Du har en solid erfaring med porteføljestyring og med arbejdet i et projektkontor eller lignende. Du har muligvis erfaring med projekt- eller programledelse, men brænder nu mere for at skabe gode rammer for udvikling.

Du har en stærk interesse for at indgå i et samarbejde med dine omgivelser, for kommunikation og du optræder med en naturlig autoritet og troværdighed. Du er visionær og evner at sætte mål som er vedkommende for særligt dit team og projektlederne, og du evner at holde fast i en retning.

Endvidere har du øje for detaljen, og driver porteføljestyringen ud fra en solid viden om tilstanden i de enkelte projekter kombineret med en god indsigt i FE’s strategier. Du har erfaring med økonomistyring, har indsigt i de grundlæggende termer herfor, og er i stand til at sikre, at porteføljestyringen hviler på et solidt økonomisk fundament. Indsigt i DeMars er en klar fordel.

Endelig har du et stærkt ønske om at arbejde for Danmarks sikkerhed og interesser.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.
FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV eller LinkedIn-profil senest den 14.juni 2019.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted uge 25/26 og stiler mod en ansættelse fra 1.september. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Teamleder til psykologer og talehørelærere i område Indre By/Østerbro og Børnecenter København

Team Psykologer og Tale-høre-lærere - Indre By/Østerbro

København Ø
Områdeforvaltning Indre By Østerbro søger en teamleder til vores psykolog- og talehørelærer-team. Stillingen er ledig fra den 1. september 2020. BUF Børne- og Ungdomsforvaltningen (BUF) i Københavns Kommune er organiseret i fem lokale forvaltningsen...
Indrykket:14. maj 2020

Teamleder til Københavns Borgerservice

Borgerservice Front

København V
Er du en engagerende og initiativrig leder, der brænder for drifts- og personaleledelse? Har du blik for, hvordan vi kan udvikle servicen til borgere og virksomheder? Og er du en teamplayer med stærke relationelle evner og lyst til at være en del af...
Indrykket:27. maj 2020

Student med interesse for digitalt tilsyn med a-kassernes udbetaling af dagpenge

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København S
Vil du være med til at drive det digitale tilsyn med a-kassernes udbetaling af dagpenge? Har du en god juridisk forståelse for den digitale verden? Så har vi en spændende studenterstilling til dig i kontoret for Tilsyn og Kontrol. ?Vi arbejder for e...
Indrykket:28. maj 2020

Teamleder med fokus på udvikling og kvalitet af vores klinikker til Center for Mental Sundhed

Center for Mental Sundhed - Kbh

København N
Vil du være med til at udvikle og opbygge et højt specialiseret center, der arbejder for at fremme københavnernes mentale sundhed? Er du parat til tage et fagligt ansvar og vise faglig retning for centrets forebyggende tilbud? Så er du muligvis vore...
Indrykket:15. maj 2020

Teamleder for debitorafdeling

Kemp & Lauritzen

Albertslund
Har du lyst til ansvaret som teamleder, og går du forrest og kan motivere andre? Så er du måske den teamleder, som vi leder efter til vores debitorafdeling! Lidt om rollen: Du får det faglige ansvar for et dedikeret team på tre medarbejdere, som var...
Indrykket:6. april 2020