header background shadow

Jobformidler siden 1978

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Socialforv., Stab, Fysisk og Psykisk han

Teamleder med ansvar for drift og udvikling i Handicap - Ungeindsatsen

Socialforv., Stab, Fysisk og Psykisk han

 
Tænder du på ledelse? Drives du af borgernes og medarbejderes succes? Og har du dit hjerte i Social- og Sundhedsområdet?  
 
Er du også faglig funderet og med et bredt kendskab særligt til handicapområdets borger- og personalegruppe?
 
Kan du stå på mål for en velfungerende drift og udvikling af samspillet i et bredspektret ledelsesområde, der består af en café med aktivitets- og støttecenter, 3 bofællesskaber, et døgntilbud, en række hjemmevejledningsborgere - og særligt en tværgående indsats for de unge borgere fra 18-30 år? 
 
Du bliver direkte leder for ca. 20 engagerede ansatte og du skal bidrage til, at handicap- og psykiatriområdet, er et sted, hvor vi spiller hinanden gode og hvor muligheder og kompetencer åbnes for både borgere og personale. 
 
I Billund Kommune er vi funderet i en værdibaseret organisation og strategien ”Sammen finder vi ud af det” giver os retning på visionen om at skabe værdi for borgeren. Vore indsatser skal planlægges og udføres i samarbejde mellem borgere, fagprofessionelle, virksomheder, civilsamfund og andre relevante aktører.  
 
Handicap & Psykiatriområdet består af fem udfører enheder og et myndighedsafsnit, der arbejder tæt sammen. Borgere, ansatte, lederkollegaer ser frem til at få dig med på holdet og udvikle gode rammer i samspil med borgerne inden for det specialiserede sociale område i Billund Kommune.  
 
Vi arbejder i en anerkendende og opgaveorienteret praksis. Vi betragter os som ét område og vi forventer, at du arbejder forpligtende ind i det fælles teamlederforum.  
 
Handicap & Psykiatri er nyligt sammenlagte områder, der øger muligheder for at arbejde i helhedsløsninger og på tværs af faggrænser. Samtidig er beskæftigelsesområdet under handicap i udvikling. Som ny leder skal du derfor være klar på at bidrage til og møde ind i den omstilling, der løbende sker og som samtidig giver mulighed for at udvikle ledelsesrummet. Arbejdsopgaverne er mange og fagligt udfordrende.  
  • Du har erfaring og uddannelse inden for lederfaget 
  • Du har socialfaglig uddannelse, erfaring og viden indenfor handicap- og socialområdet 
  • Du sætter kurs for den pædagogiske retning og udvikling 
  • Du udviser overblik og systematik i dit arbejde 
  • Du kommunikerer åbent og tydeligt i skrift og tale 
  • Du beriger og går foran i det tværfaglige samarbejde 
  • Du udviser rummelighed og et anerkendende menneskesyn 
  • Du har både hjerne og hjerte med i det du gør 
Vil du vide mere; så læs jobbeskrivelsen her – eller kontakt gerne handicap, psykiatri og sundhedschef Aase Jensen (2555 7699) for en snak om mulighederne i jobbet.  
 
Ansøgningsfristen er torsdag den 12. januar 2017, kl. 09.00. Løn- og ansættelsesvilkår følger principperne om lokal løndannelse og gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer. Tiltrædelse er 1. marts 2017. 
 
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
22-12-2016
Udløbsdato
12-01-2017
Job-ID
329680439
Jobbets adresse

Socialforv., Stab, Fysisk og Psykisk han

Jorden Rundt 1

7200Grindsted

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden