Teamleder med ansvar for drift og udvikling i Handicap - Ungeindsatsen, Socialforv., Stab, Fysisk og Psykisk han | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Socialforv., Stab, Fysisk og Psykisk han

Teamleder med ansvar for drift og udvikling i Handicap - Ungeindsatsen

Socialforv., Stab, Fysisk og Psykisk han

 
Tænder du på ledelse? Drives du af borgernes og medarbejderes succes? Og har du dit hjerte i Social- og Sundhedsområdet?  
 
Er du også faglig funderet og med et bredt kendskab særligt til handicapområdets borger- og personalegruppe?
 
Kan du stå på mål for en velfungerende drift og udvikling af samspillet i et bredspektret ledelsesområde, der består af en café med aktivitets- og støttecenter, 3 bofællesskaber, et døgntilbud, en række hjemmevejledningsborgere - og særligt en tværgående indsats for de unge borgere fra 18-30 år? 
 
Du bliver direkte leder for ca. 20 engagerede ansatte og du skal bidrage til, at handicap- og psykiatriområdet, er et sted, hvor vi spiller hinanden gode og hvor muligheder og kompetencer åbnes for både borgere og personale. 
 
I Billund Kommune er vi funderet i en værdibaseret organisation og strategien ”Sammen finder vi ud af det” giver os retning på visionen om at skabe værdi for borgeren. Vore indsatser skal planlægges og udføres i samarbejde mellem borgere, fagprofessionelle, virksomheder, civilsamfund og andre relevante aktører.  
 
Handicap & Psykiatriområdet består af fem udfører enheder og et myndighedsafsnit, der arbejder tæt sammen. Borgere, ansatte, lederkollegaer ser frem til at få dig med på holdet og udvikle gode rammer i samspil med borgerne inden for det specialiserede sociale område i Billund Kommune.  
 
Vi arbejder i en anerkendende og opgaveorienteret praksis. Vi betragter os som ét område og vi forventer, at du arbejder forpligtende ind i det fælles teamlederforum.  
 
Handicap & Psykiatri er nyligt sammenlagte områder, der øger muligheder for at arbejde i helhedsløsninger og på tværs af faggrænser. Samtidig er beskæftigelsesområdet under handicap i udvikling. Som ny leder skal du derfor være klar på at bidrage til og møde ind i den omstilling, der løbende sker og som samtidig giver mulighed for at udvikle ledelsesrummet. Arbejdsopgaverne er mange og fagligt udfordrende.  
  • Du har erfaring og uddannelse inden for lederfaget 
  • Du har socialfaglig uddannelse, erfaring og viden indenfor handicap- og socialområdet 
  • Du sætter kurs for den pædagogiske retning og udvikling 
  • Du udviser overblik og systematik i dit arbejde 
  • Du kommunikerer åbent og tydeligt i skrift og tale 
  • Du beriger og går foran i det tværfaglige samarbejde 
  • Du udviser rummelighed og et anerkendende menneskesyn 
  • Du har både hjerne og hjerte med i det du gør 
Vil du vide mere; så læs jobbeskrivelsen her – eller kontakt gerne handicap, psykiatri og sundhedschef Aase Jensen (2555 7699) for en snak om mulighederne i jobbet.  
 
Ansøgningsfristen er torsdag den 12. januar 2017, kl. 09.00. Løn- og ansættelsesvilkår følger principperne om lokal løndannelse og gældende overenskomst. Stillingen er på 37 timer. Tiltrædelse er 1. marts 2017. 
 
 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
22-12-2016
Udløbsdato
12-01-2017
Job-ID
329680439
Jobbets adresse

Socialforv., Stab, Fysisk og Psykisk han

Jorden Rundt 1

7200Grindsted

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden