Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder med personalefaglige og pædagogisk-didaktiske kompetencer til TEACH

Teamleder med personalefaglige og pædagogisk-didaktiske kompetencer til TEACH – Center for Universitetspædagogik og Didaktik på Søndre Campus, Københavns Universitet

Kan du med afsæt i solid faglighed drive den pædagogisk-didaktisk kompetenceudvikling af højt kvalificerede undervisere på tre af KU’s fakulteter? Og har du talent for personaleledelse?

Så er du måske den nye teamleder på TEACH.

Teamlederen til TEACH er en ny funktion, der oprettes i forbindelse med etablering af et nyt tværgående universitetspædagogisk center på Søndre Campus, der dækker hhv. Det Juridiske Fakultet (JUR), Det Teologiske Fakultet (TEO) og Det Humanistiske Fakultet (HUM) – der alle har til huse på Søndre Campus på Københavns Universitet.

TEACH består pt. af 6 konsulenter samt en sekretariatsmedarbejder, der varetager opgaver inden for universitetspædagogiske og -didaktiske kurser (fx universitetspædagogikum), ph.d.-kurser, workshops og seminarer for undervisere, sparring og vejledning.

Som teamleder vil du i det daglige referere til Fakultetsdirektøren på Det Humanistiske Fakultet, men i øvrigt afklare retning for TEACH med en styregruppe bestående af prodekaner og studiechefer fra de tre fakulteter.

Dine opgaver

Teamlederfunktion:

 • Personaleledelse af medarbejdergruppen, herunder allokering af ressourcer til løsning af opgaver på tværs af de tre fakulteter
 • Deltagelse i netværk og arbejdsgrupper med andre pædagogiske centre og enheder på tværs af KU
 • Løbende udvikling og drift af TEACH, herunder kobling til fælles initiativer og tværgående projekter på KU
 • Indgå i eksisterende samarbejder og projekter samt medvirke til at opbygge, engagere og facilitere nye netværk til samarbejdspartnere på fakulteterne på Søndre Campus, tværfakultært på KU og med eksterne samarbejdspartnere.
 • Medvirke til sparring og rådgivning ved evaluering og udvikling af uddannelser og undervisning i samarbejde med fakulteternes studienævn og studieledere samt indgå i centrets løbende udviklingsprojekter
Konsulentfunktion:

 • Udvikling og gennemførsel af kompetenceudviklende tilbud til undervisere, f.eks. skræddersyede tiltag til fakulteterne på Søndre Campus, universitetspædagogiske kurser, individuel sparring med undervisere, udvikling af materiale m.v. i samråd med medarbejderne på TEACH
 • Supervision og vejledning af undervisere på Det Juridiske Fakultet, Det Teologiske Fakultet og Det Humanistiske Fakultet.
 • Medvirke til at udvikle, kvalitetssikre og synliggøre centrets opgaver, tilbud og indsatsområder på Søndre Campus
 • Deltagelse i undervisning og vejledning på universitetspædagogikum for adjunkter og andre undervisere på fakulteterne på Søndre Campus.
Din profil
Vi forestiller os, at du har:

 • En relevant videregående uddannelse fx inden for didaktik, universitetspædagogik eller uddannelsesforskning eller tilsvarende
 • Erfaring med personaleledelse eller teamledelse af medarbejdere, der har en høj grad af selvstændighed i opgaveløsning og daglig drift
 • Erfaring med arbejdet i en politisk ledet organisation
 • Indsigt i og erfaring med pædagogisk udviklingsarbejde og pædagogisk-didaktisk forskning
 • Erfaring med brug af digitale redskaber i undervisningen, samt interesse for videreudvikling af feltet, mhp. på at styrke undervisernes kompetencer og derved udvikle og udbrede brugen af digitale undervisningsformer.
 • Interesse for og ideer til udviklingen af universitetspædagogiske indsatser på tværs af Søndre Campus
 • Erfaring med undervisning, kursusledelse samt udvikling af undervisning og uddannelser på universitetsniveau og i universitetspædagogisk efteruddannelse
 • Erfaring med vejledning, coaching eller supervision af undervisere med henblik på kompetenceudvikling
 • Erfaring med projektledelse, procesfacilitering, netværksdannelse og strategisk kommunikation på forskellige niveauer i en stor organisation
 • Gerne en ph.d.-grad inden for universitetspædagogik, uddannelsesforskning eller lignende
Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med evaluering og udvikling af uddannelser.

Du er god til arbejde proaktivt, struktureret, selvstændigt og engageret. Du er god til at samarbejde, og befinder dig godt i en stor organisation under udvikling, og du kommunikerer klart både på skrift og i tale på dansk og engelsk.

Om TEACH
TEACH er det universitetspædagogiske center på Søndre Campus, som har som overordnet formål at understøtte udvikling af universitetsuddannelserne på fakulteterne på Søndre Campus med udgangspunkt i de studerendes læring. Målgruppen for TEACHs sparring og kompetenceudvikling er undervisere, studieadministrativt personale, studieledere og andre, der arbejder for at udvikle undervisningen og uddannelserne på Københavns Universitet.

Udviklingen og kvalitetssikringen af det universitetspædagogiske og -didaktiske felt sker i et tæt samarbejde med de enkelte uddannelser på Søndre Campus. Derudover samarbejder TEACH løbende med KU’s andre pædagogiske centre.

Du kan læse mere om TEACHs aktiviteter på http://hum.ku.dk/omfakultetet/fakultetsservice/alle/paedagogiskcenter/

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og er til besættelse 1. februar 2021 eller snarest muligt derefter. Arbejdsopgaverne vil blive fordelt ca. 50-50 mellem teamlederfunktion og konsulentarbejde.

Ansættelse og aflønning sker som chefkonsulent med personaleledelse efter aftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Der er desuden mulighed for forhandling af tillæg i henhold til reglerne for Ny Løn.

Ansøgning
Send din ansøgning vedlagt CV og dokumentation for uddannelse og evt. anden relevant dokumentation via Jobportalen (klik på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget) senest mandag den 30. november 2020.

Vi afholder første samtalerunde den 7. december og anden samtalerunde den 16. december. Herimellem vil der være et testforløb.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte nuværende leder Anne Holmen, tlf. 3532 8174, e-mail aholmen@hum.ku.dk. Du er også velkommen til at kontakte Martin Isenbecker, der er partner i konsulenthuset Genitor, og som bistår os med rekrutteringen. Du kan kontakte Martin på tlf. 2565 9231 eller e-mail mi@genitor.dk.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.