Gem job

Teamleder søges til PPR i Tårnby Kommune

Vil du være med til at lede vores PPR-team og understøtte vores dygtige medarbejdere?

Vil du være en del af et fagligt stærkt PPR-fællesskab og samlet Børneområde? Brænder du for at arbejde helhedsorienteret og for at styrke indsatsen i Børne- og Familieafdelingen i Tårnby Kommune til gavn for kommunens familier, børn og unge, så er dette job måske noget for dig.

Vi søger en team-leder til vores nye PPR. Dine opgaver i PPR vil være forskellige, da vi både sætter fokus på det konsultative, udfærdiger pædagogisk-psykologiske vurderinger samt laver lettere behandling. Lige om lidt implementerer vi eksempelvis STIME.

Er det noget for dig? Så tilbyder vi et stærkt fagligt støttende arbejdsfællesskab med kompetente og søde kollegaer. Endvidere er det et spændende job med forskellige typer opgaver og mange bolde i luften.

Den nye Børne- og Familieafdeling er organisatorisk placeret i Børne- og Kulturforvaltningen, hvor det tværfaglige samarbejde omkring børn og unge varetages. Der pågår et større udviklingsarbejde, som du vil blive en del af, i hele afdelingen mellem PPR, Familiehuset og Familierådgivningen. Vi har fået ansat vores nye Børnefamiliechef i vinteren 2021 samt én leder af Familierådgivningen og én leder for Familiehuset og PPR. Vi har netop delt Familiehuset og PPR, derfor kommer du ind i en ny organiseret PPR, hvor du har mulighed for at være med til at sætte dit præg på forankringen sammen med gode og dygtige folk.

I PPR er vi 12 psykologer, 6 talehøre-lærere og 8 PPR-konsulenter. Vi har en PPR-leder og mangler dig som Teamleder.

Vi arbejder ud fra Tårnbys børne- og ungepolitik på området, samt strategien Stærke Børnefællesskaber. Vi arbejder derfor aktivt med at inddrage børn og familier, og anvender den socialfaglige metode Signs of Safety, som blandt andet forudsætter et tæt samarbejde med familierne og deres netværk. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor vi hele tiden udvikler vores faglighed. Vi lægger vægt på kvalitet, høj faglighed, tæt tværfagligt samarbejde, og betragter forældre, børn og unge som vores vigtigste samarbejdspartner. Det kræver dygtige og engagerede medarbejdere, og derfor står medarbejder-tilfredshed og kompetenceudvikling højt på vores dagsorden.

Vi forventer, at du
 • Har en relevant uddannelse til PPR, såsom cand.psych. ol. eller lærer, pædagog ol. med relevante efteruddannelse.
 • Har solid erfaring med PPR-kerneopgaven og lovgivningen.
 • Har interesse og kendskab til den pædagogiske psykologi og udviklingspsykologi.
 • Har erfaring med den systemiske-, narrative- og LØFT-orienteret tænkning og praksis, idet du primært har fokus på at arbejde konsultativt med de voksne omkring barnet.
 • Har viden om udviklingsforstyrrelser og specialpædagogik.
 • Kan arbejde selvstændigt, systematisk, fleksibelt og struktureret i tæt samarbejde med dine medarbejdere, kollegaer, samarbejdspartnere.
 • Er interesseret i at arbejde helhedsorienteret og har mod på at medvirke til at udvikle processer og metoder i PPR sammen med hele Børne- og Familieafdelingen og på tværs med skoler, sundhedstjenesten og dagtilbud.
Vi kan tilbyde dig
 • At blive en del af en PPR med godt kollegaskab, hvor du skal være med til at styrke en stærk PPR kerneopgave med et helhedsorienteret perspektiv.
 • Engagerede medarbejdere med omsorg for hinanden og stor respekt for fagprofessionelle, børn og familier, som har brug for vores hjælpsomhed.
 • At blive nærmeste leder for cirka 30 kloge og søde PPR-medarbejdere, som indbefatter personaleledelse, den daglige nærværende ledelse fagligt og trivselsmæssigt og rammerne for dagligdagen samt tæt samarbejde tværgående og med familierne.
 • At blive en del af et ledelsesfællesskab med teamledere og faglige koordinatorer i den samlede Børne-og Familieafdeling.
 • At blive en del af en stærk vision om Stærke Børnefællesskaber til gavn for borgerne.
 • At blive en del af en mindre kommune, hvor der er korte veje til samarbejdet med samarbejdspartnere.
 • At blive en del af et PPR som løfter i flok, hvor åbenhed, sammenhold, humor og stabilitet vægtes højt.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt.
Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Dansk Psykologforening efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til faglig koordinator for Familiehuset Simon Olsen, sol.bk@taarnby.dk eller PPR-leder Stine Wennemoes Lundbak på swl.bk@taarnby.dk. Vi ringer dig gerne op, hvis du skriver til os.

Ansøgningsfristen er den 18. august 2022.

Der afholdes løbende samtaler på Tårnby Rådhus i uge 34. Samtalerne foregår på Tårnby Rådhus, Amagerlandevej 76, 2770 Kastrup.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


ellerGem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Tværfaglig CSM-projekterings-teamleder til histori...

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København V
Sæt dit personlige og sikre aftryk på fremtidens klimavenlige jernbane. Kom og vær med til noget stort i Banedanmark! Har du lyst til at være med fra starten, når vi opbygger et nyt team fra bunden? Så er du måske den nye teamleder til vores kommen...
12. juli 2022

Erfaren teamleder til Tværfaglig Familiekoordineri...

Tårnby Kommune

Kastrup
Tårnby Kommune har etableret en ny enhed, som skal skabe en koordineret indsats for udsatte familier. Teamlederen har det direkte ledelsesansvar for enhedens samlede indsats. Det vil sige, at du også vil bidrage i sagsbehandling, koordinering og mød...
17. juli 2022

DRIFTSLEDER FREDERIKSSUND / FREDERIKSVÆRK

Nobina Danmark A/S

Glostrup
Nobina Danmark er et datterselskab af Nobina AB, som er Nordens største busselskab, med ca. 3.500 busser og ca. 12.000 ansatte i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Nu søger vi en driftsleder til vores trafikområde i Frederikssund / Frederiksværk. Vi...
18. juli 2022

Teamleder søges til PPR i Tårnby Kommune

Vil du være med til at lede vores PPR-team og understøtte vores dygtige medarbejdere?

Vil du være en del af et fagligt stærkt PPR-fællesskab og samlet Børneområde? Brænder du for at arbejde helhedsorienteret og for at styrke indsatsen i Børne- og Familieafdelingen i Tårnby Kommune til gavn for kommunens familier, børn og unge, så er dette job måske noget for dig.

Vi søger en team-leder til vores nye PPR. Dine opgaver i PPR vil være forskellige, da vi både sætter fokus på det konsultative, udfærdiger pædagogisk-psykologiske vurderinger samt laver lettere behandling. Lige om lidt implementerer vi eksempelvis STIME.

Er det noget for dig? Så tilbyder vi et stærkt fagligt støttende arbejdsfællesskab med kompetente og søde kollegaer. Endvidere er det et spændende job med forskellige typer opgaver og mange bolde i luften.

Den nye Børne- og Familieafdeling er organisatorisk placeret i Børne- og Kulturforvaltningen, hvor det tværfaglige samarbejde omkring børn og unge varetages. Der pågår et større udviklingsarbejde, som du vil blive en del af, i hele afdelingen mellem PPR, Familiehuset og Familierådgivningen. Vi har fået ansat vores nye Børnefamiliechef i vinteren 2021 samt én leder af Familierådgivningen og én leder for Familiehuset og PPR. Vi har netop delt Familiehuset og PPR, derfor kommer du ind i en ny organiseret PPR, hvor du har mulighed for at være med til at sætte dit præg på forankringen sammen med gode og dygtige folk.

I PPR er vi 12 psykologer, 6 talehøre-lærere og 8 PPR-konsulenter. Vi har en PPR-leder og mangler dig som Teamleder.

Vi arbejder ud fra Tårnbys børne- og ungepolitik på området, samt strategien Stærke Børnefællesskaber. Vi arbejder derfor aktivt med at inddrage børn og familier, og anvender den socialfaglige metode Signs of Safety, som blandt andet forudsætter et tæt samarbejde med familierne og deres netværk. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads, hvor vi hele tiden udvikler vores faglighed. Vi lægger vægt på kvalitet, høj faglighed, tæt tværfagligt samarbejde, og betragter forældre, børn og unge som vores vigtigste samarbejdspartner. Det kræver dygtige og engagerede medarbejdere, og derfor står medarbejder-tilfredshed og kompetenceudvikling højt på vores dagsorden.

Vi forventer, at du
 • Har en relevant uddannelse til PPR, såsom cand.psych. ol. eller lærer, pædagog ol. med relevante efteruddannelse.
 • Har solid erfaring med PPR-kerneopgaven og lovgivningen.
 • Har interesse og kendskab til den pædagogiske psykologi og udviklingspsykologi.
 • Har erfaring med den systemiske-, narrative- og LØFT-orienteret tænkning og praksis, idet du primært har fokus på at arbejde konsultativt med de voksne omkring barnet.
 • Har viden om udviklingsforstyrrelser og specialpædagogik.
 • Kan arbejde selvstændigt, systematisk, fleksibelt og struktureret i tæt samarbejde med dine medarbejdere, kollegaer, samarbejdspartnere.
 • Er interesseret i at arbejde helhedsorienteret og har mod på at medvirke til at udvikle processer og metoder i PPR sammen med hele Børne- og Familieafdelingen og på tværs med skoler, sundhedstjenesten og dagtilbud.
Vi kan tilbyde dig
 • At blive en del af en PPR med godt kollegaskab, hvor du skal være med til at styrke en stærk PPR kerneopgave med et helhedsorienteret perspektiv.
 • Engagerede medarbejdere med omsorg for hinanden og stor respekt for fagprofessionelle, børn og familier, som har brug for vores hjælpsomhed.
 • At blive nærmeste leder for cirka 30 kloge og søde PPR-medarbejdere, som indbefatter personaleledelse, den daglige nærværende ledelse fagligt og trivselsmæssigt og rammerne for dagligdagen samt tæt samarbejde tværgående og med familierne.
 • At blive en del af et ledelsesfællesskab med teamledere og faglige koordinatorer i den samlede Børne-og Familieafdeling.
 • At blive en del af en stærk vision om Stærke Børnefællesskaber til gavn for borgerne.
 • At blive en del af en mindre kommune, hvor der er korte veje til samarbejdet med samarbejdspartnere.
 • At blive en del af et PPR som løfter i flok, hvor åbenhed, sammenhold, humor og stabilitet vægtes højt.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt.
Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med Dansk Psykologforening efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Tårnby Kommune tilbyder en række personalegoder. Disse kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til faglig koordinator for Familiehuset Simon Olsen, sol.bk@taarnby.dk eller PPR-leder Stine Wennemoes Lundbak på swl.bk@taarnby.dk. Vi ringer dig gerne op, hvis du skriver til os.

Ansøgningsfristen er den 18. august 2022.

Der afholdes løbende samtaler på Tårnby Rådhus i uge 34. Samtalerne foregår på Tårnby Rådhus, Amagerlandevej 76, 2770 Kastrup.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af personoplysninger

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Tværfaglig CSM-projekterings-teamleder til histori...

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København V
Sæt dit personlige og sikre aftryk på fremtidens klimavenlige jernbane. Kom og vær med til noget stort i Banedanmark! Har du lyst til at være med fra starten, når vi opbygger et nyt team fra bunden? Så er du måske den nye teamleder til vores kommen...
12. juli 2022

Erfaren teamleder til Tværfaglig Familiekoordineri...

Tårnby Kommune

Kastrup
Tårnby Kommune har etableret en ny enhed, som skal skabe en koordineret indsats for udsatte familier. Teamlederen har det direkte ledelsesansvar for enhedens samlede indsats. Det vil sige, at du også vil bidrage i sagsbehandling, koordinering og mød...
17. juli 2022

DRIFTSLEDER FREDERIKSSUND / FREDERIKSVÆRK

Nobina Danmark A/S

Glostrup
Nobina Danmark er et datterselskab af Nobina AB, som er Nordens største busselskab, med ca. 3.500 busser og ca. 12.000 ansatte i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Nu søger vi en driftsleder til vores trafikområde i Frederikssund / Frederiksværk. Vi...
18. juli 2022