Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Accounting & Controlling på IT-Universitetet

IT-Universitetet i København optager flere studerende på vores uddannelser end nogensinde før. Samtidig ansætter vi løbende flere forskere, undervisere og administrative medarbejdere. Og vi har udvidet vores campus med kontorer i DR-byen på Amager, hvor Accounting & Controlling netop er flyttet ind.

Da vores teamleder har fundet nye udfordringer uden for IT-Universitetet søger vi en ny teamleder. En teamleder der brænder for forenkling og automatisering af arbejdsgange, kontroller og rapportering, så teamet bedst muligt understøtter IT-Universitetets vækst.

Accounting & Controlling består af et mindre team med to regnskabsmedarbejdere og fire controllere, der i fællesskab løser teamets opgaver. Det er et team hvor samarbejde og humor spiller en afgørende rolle. Med reference til økonomichefen får du ansvaret for:

 • Systemer og processer i regnskabsfunktionen, herunder arbejdsgangsbeskrivelser
 • Budgetopfølgninger og udarbejdelse af business cases
 • Årsafslutning, årsregnskab og formålsregnskab
 • Økonomistyringen af forskningsprojekter i samarbejde med projektadministratorer
 • Vedligeholdelse og optimering af Excel-modeller
 • Teamledelse, herunder koordination af drifts- og udviklingsopgaver
 • Personaleledelse, herunder medarbejderudviklingssamtaler og kompetenceudvikling
Vi forventer, at du deltager ”hands on” i både drift- og udviklingsopgaver. Derudover skifter teamets opgaver ofte hænder eller karakter i takt med arbejdsgange bliver automatiseret og nye opgaver kommer til. Derfor er det vigtigt, at du håndterer forandringer med højt og smittende humør og kan lede dit team sikkert igennem forandringerne. Endeligt kommer du til at stå i spidsen for implementeringen af sags- og ressourcestyringsmodulet i Navision Stat.

Vi er en international arbejdsplads med både forskere og administrative medarbejdere fra hele verden. Derfor taler vi ofte engelsk og mange af vores retningslinjer er på engelsk.

Kompetancer
Vi forestiller os, at du har en længere videregående uddannelse inden for økonomi og regnskab. Derudover har du flere års praktisk erfaring med automatisering og digitalisering af arbejdsgange i en økonomifunktion som konsulent eller mellemleder. Når vi skal vælge vores nye teamleder, lægger vi vægt på, at du har flere af – men ikke alle – nedenstående kompetencer:

 • Indgående kendskab til arbejdsgangene på regnskabsområdet
 • Indgående kendskab til Excel
 • Indgående kendskab Navision Stat og Statens BI
 • Indgående kendskab til Ibistic Invoice & Expense
 • Praktisk erfaring med træning, oplæring og undervisning af økonomimedarbejdere
 • Praktisk erfaring med personaleledelse, projektledelse eller forandringsledelse
For at du kan lykkes hos os, skal du kunne holde hovedet koldt i travle perioder, også når bølgerne går højt. Du er nysgerrig, imødekommende, let tilgængelig for teamet og er god til at lede og motivere dine medarbejdere således at de blive den bedste udgave af sig selv.

IT-Universitetet tilbyder
ITU tilbyder et spændende og udfordrende job i et internationalt miljø med dygtige medarbejdere og gode kollegaer. Vi har en åben og uformel omgangstone og en afvekslende hverdag.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vi har flekstid, hvilket giver gode muligheder for at få samspillet mellem arbejde og familieliv til at fungere optimalt.

Ansættelse og aflønning
Aflønning og øvrige ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Du bliver indplaceret om chefkonsulent med personaleledelse.

Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest og senest den 1. december 2020.

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte Økonomichef Jannik Møller Søndergård der træffes på tlf. 6166 2921 mellem 8.00-9.00 eller alternativt sende en e-mail til jmll@itu.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Ansøgningsprocedure
Du kan kun søge stillingen igennem vores e-rekrutteringssystem. Søg ved at trykke på knappen "Søg stillingen" nederst i stillingsannoncen på vores hjemmeside: http://www.itu.dk/stillinger.

Ansøgningsfristen er den 18. september 2020 kl. 12:00.

Samtaler forventes afholdt i uge 39 og uge 40. IT-Universitetet benytter test i forbindelse med vores rekrutteringsforløb.

IT-Universitetet ønsker at afspejle et internationalt miljø og ser mangfoldighed som en ressource. Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.