Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Arbejdsmarkedsfastholdelse

Kan du drive personalemæssig og faglig ledelse i en udviklingsorienteret organisation?

Som teamleder skal du motivere beskæftigelsesrådgiverne og sikre kontinuitet og høj faglighed i opgaveløsningen. Du skal blandt andet medvirke til, at sikre fokus på at understøtte de sygemeldte i at fastholde deres tilknytning til arbejdsmarkedet. Omdrejningspunktet i vores arbejde er den forebyggende og tidlige indsats, hvor vi prioriterer en tæt kontakt med de sygemeldte og deres arbejdsgivere.

Vi forventer, at du indgår i den fortsatte udvikling af et stærkt, fagligt miljø på tværs af afdelingen. Et miljø, som skal fastholde høj grad af fleksibilitet og effektivitet i opgaveløsningen. Du skal derfor være tæt på den daglige drift i de enkelte teams, hvor du får ansvaret for den personalemæssige og faglige ledelse for ca. 20 beskæftigelsesrådgivere fordelt i 4 teams, som varetager hhv. sygedagpenge og jobafklaringsforløb. Som teamleder skal du sikre en høj faglig kvalitet i opgaveløsningen og sikre at Jobcentrets og afdelingens strategier og målsætninger udmøntes i arbejdet. Det er derfor vigtigt, at du er bevidst om din ledelsesstil og kan navigere tydeligt i rollen som teamleder.

Arbejdsmarkedsfastholdelse er teamorganiseret og samlet er vi 70 medarbejdere, som fordeler sig på opgaver med forebyggende- og fastholdelsesindsatser, opfølgning på sygeforløb, jobafklaringsforløb, revalidering, administration og interne tilbud.

Afdelingen er præget af højt fagligt engagement, respektfuldt og anerkendende samarbejde og frihed med tilhørende ansvar i opgaveløsningen. Vi har et godt arbejdsmiljø og et godt socialt fællesskab, og vi lægger vægt på hjælpsomhed og samarbejde. Vi prioriterer faglighed og kvalificeret hjælp som understøtter holdbare løsninger for de sygemeldte.
Som teamleder vil dine opgaver også bestå af

 • Sammenhængende daglig ledelse i samarbejde med dine lederkollegaer  
 • Implementering af strategier og målopfølgning
 • Tydelig formulering af mål og kvalitetskriterier samt konstruktiv opfølgning herpå
 • Ansvaret for den daglige drift i de enkelte teams
 • Udvikling af medarbejdernes viden og kompetencer
 • Samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Procesledelse
 • Controlling og produktionsopfølgning
 • Faglig feedback og sparring til beskæftigelsesrådgivere
 • Kvalitetssikring i forbindelse med revurdering af sygedagpengeretten
 • Faglig kvalitetssikring af rehabiliteringsplaner
Som teamleder i Arbejdsmarkedsfastholdelse refererer du til afdelingsleder Charlotte Reinholt, som du kan forvente et tæt ledelsesmæssigt samspil med. Der er i afdelingen yderligere 1 teamleder, og derudover har afdelingen tilknyttet to faglige koordinatorer, som understøtter og sikrer den faglige linje på tværs i afdelingen.

Vi forventer, at du
 • har ledelseserfaring, som meget gerne må være fra beskæftigelsesområdet
 • har stor viden og erfaring fra sygedagpengeområdet og jobafklaringsforløb – gerne som tidligere rådgiver indenfor området  
 • kan skabe konsensus og solidt samarbejde på tværs af faglige fællesskaber
 • formår at forene en forretningsorienteret tilgang med arbejdet i en politisk ledet organisation, der har både pressens og borgernes bevågenhed
 • har relevant uddannelsesmæssig baggrund, og gerne med en overbyggende uddannelse
 • er handlekraftig og tydelig i din kommunikation og formidling
 • er resultatorienteret og kan sætte mål for dig selv og dine medarbejdere, og ikke mindst sørge for, at der bliver fulgt op og evalueret på disse
 • er god til at se sammenhænge og tænke i helheder
 • evner at skabe et tillidsfuldt samarbejde med dine teams, så de finder det naturligt at du er ”tæt på”
 • ser vigtigheden af samarbejde og tværfaglighed såvel internt som eksternt
 • har evnen til at skabe overblik og analyserer på resultater
 • er systematisk og analytisk i dit arbejde
 
 
Det praktiske
Der er ansøgningsfrist søndag d. 18.10.2020.
Vi forventer at gennemføre samtaler fredag d. 23.10.2020 og tirsdag d. 27.10.2020.   
 
Dit arbejdssted bliver Jobcenter Horsens, Samsøgade 3, 8700 Horsens, og vi ønsker stillingen besat senest 1. december 2020.
 
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
 
 
Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Arbejdsmarkedsfastholdelse Charlotte Reinholt på tlf. 29 13 63 79.
 
 
Om Jobcenter Horsens
Jobcenter Horsens er et af Danmarks største og mest udviklingsorienterede Jobcentre i Danmark, hvilket også er årsagen til, at vi har stor lokal- og landspolitisk bevågenhed. Vi er 350 engagerede ansatte i Jobcenter Horsens. Det sidste år har vi hjulpet 18.000 personer, som stod udenfor arbejdsmarkedet videre.
 
Vi er en organisation, der håndterer forandringer med stor hastighed. Det betyder også, at vi som organisation er optagede af, at vores ansattes kompetencer altid matcher de jobkrav, de stilles overfor. Vi er samtidig stolte af, at vores ledelsesstil er kendetegnet ved en professionalisme med en høj grad af involvering på alle niveauer.
 
Vores ledelsesværdier er ”åbenhed”, ”sammenhæng”, ”faglighed” og ”inddragelse”.
 
Vi er optagede af et sundt og sikkert arbejdsmiljø og har en velfungerende og stærk arbejdsmiljøorganisation.
 
Vi baserer vores styring på de resultater, vi skaber for mennesker, der af den ene eller den anden årsag er uden for arbejdsmarkedet. 
 
Som ansat i Jobcenter Horsens bliver du en del af en velfungerende organisation med engagerede, dygtige medarbejdere, der har en høj arbejdsmoral og arbejdsglæde.
 
Læs mere om os på: www.jobcenterhorsens.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.