Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til BI og rapportering i Koncernservice

Vil du være med til at sikre fremtidens BI-miljø i Københavns Kommune på personale- og finansområdet? Og vil du samtidig understøtte styringen af et af landets største Shared Service Centre gennem dynamisk og effektiv rapportering?

I Forretningsdata har vi kommunens specialister inden for BI og rapportering, som dækker hele paletten fra forretningsdialog og behovsafdækning til ETL og BI. Efter udskiftningen af flere centrale systemer har vi travlt med sikre stærk og effektiv rapportering til kommunens 1.500 ledere.

Vi søger en erfaren og ambitiøs teamleder, som sammen med afdelingens 15 BI-medarbejdere kan sikre, at forretningens behov imødekommes. Som teamleder i Forretningsdata får du et stort ansvar. Du skal både sikre medarbejdernes trivsel, den daglige drift og konkrete prioriteringer, men du skal også mestre det strategiske perspektiv, hvor du proaktivt bruger din personlige og faglige indsigt til at navigere teamet i den rigtige retning.

Vi forventer derfor

 • At du har talent for personaleledelse, og du med tydelighed, empatisk og tillidsvækkende ledelse styrker personalets trivsel og mulighed for at levere de bedst mulige resultater.
 • At du er fagligt stærk og har meninger om, hvor vi skal udvikle os for at blive en stærk og understøttende enhed for vores mange brugere.
 • At du er analytisk og forretningsmæssigt stærk og god til at forstå brugernes behov og hurtigt omsætter dem  til understøttende dataprodukter.

Hvis din profil rimer på det, kan vi til gengæld tilbyde en stilling med mange spændende muligheder på en arbejdsplads med et stærkt fagligt miljø og en evig stræben mod det bedre.

Mangfoldigt job med spændende muligheder
Som teamleder indgår du i kontorets ledelse, hvor du sammen med teamlederen for Masterdata og kontorchefen skal sikre helhedstænkning, videndeling og samarbejde på tværs af kontoret, såvel som resten af arbejdspladsen. Arbejdsopgaverne som teamleder er mangfoldige og spændende - nogle af de centrale er:

 • Faglig ledelse, koordinering og sparring omkring konkrete opgaver, herunder løbende prioriterings- og koordineringsmøder i de tre domæner, teamet er opdelt i.
 • Personaleledelse, med alt hvad det indebærer – fra koordinering af ferie og overblik over sygdom, til udviklende samtaler og MUS.
 • Bidrage til den strategiske udvikling sammen med resten af ledelsen, herunder skrive indstillinger til besluttende fora og repræsentere teamet i diverse sammenhænge.
 • Forretningsdialog med et stort netværk af interessenter – både i og udenfor huset.
 • Deltagelse i planlægningen og udførelsen af konkrete opgaver, herunder projektstyring.

Central spiller i Københavns Kommune
Teamet Forretningsdata er opdelt i tre domæner: Økonomidomænet, som understøtter finansiel styringsdata på alle organisatoriske niveauer, Personaledomænet, som giver lederne overblik over løn, sygefravær, ferie og lignende personalemæssige forhold – og Datadomænet, som med afsæt i en række datakilder sikrer grundlag for den interne styring i Koncernservice.
Teamet arbejder tæt sammen med Masterdata, som hører under samme kontor. I Masterdata holder vi styr på kommunens organisatoriske og økonomiske stamdata, så de centrale systemer fungerer og kan arbejde sammen.

På personale- og finansområdet arbejder vi med to store SAP-systemer, som er drevet af KMD. Her er datawarehouse-opgaven udliciteret til KMD, og vi har derfor store samarbejdssnitflader til forskellige dele af deres forretning. På de øvrige dataområder integreres og transformeres data gennem en Azure-løsning, hvor vi selv står for den samlede databehandling, dog støttet af Koncern IT, som driver kommunens IT-infrastruktur. Rapporteringen sker primært gennem Power BI.

Stærke kompetencer og personlig karakter
Der kan være flere veje til at få succes i jobbet som teamleder i Forretningsdata, og vi ser derfor flere forskellige profiler som kandidater til jobbet. Så uanset om du scorer højt på alle punkter, eller om du har områder, hvor du er mindre stærk, så vægter din vilje til at lære og evne til at udvikle dig inden for de områder, hvor du er mindre stærk, højt.

 • Ledelseserfaring eller et tydeligt talent for ledelse
 • Relevant teoretisk baggrund med solide kompetencer inden for det faglige område
 • Gode analytiske egenskaber
 • Faglig kompetence til at kunne kvalitetssikre teamets leverancer
 • Solid forståelse for vigtigheden af kvalitet og rettidighed i leverancer
 • Gode kommunikative evner, herunder evnen til at formidle komplicerede problemstillinger
 • God organisationsforståelse
 • Evne til at skabe gode samarbejdsrelationer både internt og eksternt

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med tiltrædelse snarest muligt.
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst og fastsættes i øvrigt efter forhandling med den faglige organisation.

Er du blevet nysgerrig?
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Nikolai Bülow Tronche på 2364 9388.

Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 2. juli 2020
Vi forventer at afholde samtaler i uge 28. I forbindelse med ansættelsesprocessen vil der blive afholdt to samtalerunder, og du skal være indstillet på, at der vil blive anvendt test og case i forbindelse med anden samtale.

Om Koncernservice
Koncernservice er et af landets største fællesadministrative centre. Vi betjener Københavns Kommunes syv forvaltninger med styring af økonomi, løn- og personaleadministration. Det er vores mål at effektivisere og optimere administrative arbejdsgange og sikre et højt serviceniveau, så kommunens 45.000 medarbejdere kan koncentrere sig om at levere velfærdsydelser af høj kvalitet. Vi er ca. 700 ansatte og blandt landets største shared service centre.
Læs mere om os på: www.koncernservice.kk.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.