Teamleder til Børneteam Midt i Familie- og Handicapafdelingen

Vil du være med til at stå i spidsen for en velfungerende og ambitiøs myndighedsafdeling med fokus på kvalitet i sagsbehandlingen, og hvor kerneopgaven er at sikre vækst og udvikling for de mest udsatte børn og unge i Vejle Kommune - så send os din ansøgning.

Om jobbet
Vi søger en teamleder, der med en tydelig, anerkendende og værdibaseret ledelsesstil formår at skabe tillid og understøtte udvikling, trivsel og arbejdsglæde hos hver enkel medarbejder i teamet. Som teamleder skal du ligeledes bidrage til det ’fælles vi’, der er i afdelingen og på tværs af de tre børneteams. Du skal være rollemodel, gå forrest og være medskaber af en kultur præget af at vi hjælper hinanden, udnytter hinandens kompetencer og spiller hinanden gode.

Som teamleder har du ansvar for den daglige ledelse af 9 dygtige socialrådgivere, og din ledelsesindsats er en væsentlig forudsætning for, at teamet leverer sagsbehandling af høj kvalitet. Du yder kvalificeret sparring i de ofte meget komplekse sager – og du er proaktiv og bidrager til, at det er rådgiverne, der styrer sagerne – og ikke omvendt. Et centralt værktøj er vores kvalitetssikring og halvårlige sagsgennemgang med den enkelte rådgiver, hvor der er fokus på både sagsbehandling og økonomisk styring. Her skal du kunne bevare overblik og sikre fælles ansvar i tæt samarbejde med rådgiverne. Hverdagen er kendetegnet af et højt aktivitets niveau og indimellem akutte sager, som kræver din bevågenhed og prioritering i forhold til sikring af den daglige drift.
 
Du har til opgave løbende at sikre et velfungerede team med høj trivsel og arbejdsglæde – og med en kultur præget af respekt, tillid og sammenhold. Du skal have fokus på at skabe rammerne for udvikling af både den enkeltes og teamets kompetencer. De tre børneteams arbejder sammen omkring f.eks. akutopgaver, og du kommer til at indgå i et tæt samspil med lederne af de to andre børneteams.

Vi er i det hele taget kendt for at hjælpe hinanden på tværs af afdelingen – og du kommer til at indgå i en velfungerende ledergruppe, der består af i alt 8 teamledere, 1 tværgående leder, 1 administrativ leder og afdelingslederen. Ledergruppen prioriterer et tæt samarbejder bl.a. med det formål at sikre daglig drift, skabe udvikling samt dygtiggørelse af lederkompetencer.

Tiltrædelse: 1. oktober 2020.

Generelt om vores afdeling

Familie- og Handicapafdelingen i Vejle Kommune står på et fundament der har rod i et Task Force forløb med Socialstyrelsen og med en ambitiøs 5 årig udviklingsplan er der kontinuerligt fokus på udvikling af sagsbehandlingen. Med afsæt i afdelings kerneopgave er der et stærkt fokus på kvalitet i de børnefaglige undersøgelser og handleplanen.

Aktuelt er vi i gang med udvikling og implementering af helhedsorienteret og dialogbaseret sagsbehandling, hvor fokus er endnu mere inddragelse af privat og professionelt netværk og hvor omdrejningspunktet er inddragende netværksmøder, hvor familien, barnet og den unge er i centrum.  

Derudover arbejder vi på at styrke det tværsektorelle samarbejde og også her arbejder vi på et stærkere sammenspil med leverandører og samarbejdspartnere.

Vi har fokus på systematik i sagsbehandlingen – og en vedholdende lettilgængelig faglig ledelse, der understøtter kvaliteten. Vi bygger vores organisation op omkring en værdibaseret inddragende ledelsesstil og vi er godt på vej og er ambitiøse. Vi vil gøre en forskel for de mest udsatte børn i Vejle. Derfor har vi brug for dig i vores afdeling.

Dine arbejdsopgaver vil være:
Hovedopgaver:
• Den daglige ledelse af 9 engagerede socialrådgivere.
• Faglig ledelse og sparring, så det sikres at opgaverne løses på et højt fagligt niveau, med faglig sikkerhed, økonomisk bevidsthed og i overensstemmelse med gældende lovgivning, politikker og instrukser.
• Personaleledelse, herunder afholde MUS-samtaler, rekruttere og fastholde medarbejdere med stærke kompetencer og bidrage aktivt til et godt arbejdsmiljø
• Bidrage til fortsat udvikling af opgaveløsningen i både dit eget team – og i afdelingen som helhed – og til i samspil med vores leverandører at sikre, at vi har de rette foranstaltninger, som matcher både børn og familiers behov.

Vi forventer af dig
• At du har ledelseserfaring og trives som leder.
• At du har erfaring med myndighedsarbejde på børn- og ungeområdet og er uddannet socialrådgiver eller socialformidler.
• At du er fagligt stærk – og ambitiøs på børn og unges vegne.
• At du kan motivere og begejstre og få det bedste frem i dine medarbejdere.
• At du kan begå dig i en politisk styret organisation og være med til at omsætte beslutninger, strategier og mål så de får værdi for borgere og medarbejdere.
• At du kan planlægge og prioritere teamets opgaver og være innovativ i forhold til teamets udvikling og trivsel.
• At du er god til at samarbejde og vil bidrage til det fælles vi i afdelingen – og i samspil med vores leverandører og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder dig
• Et job med mening – i en ambitiøs afdeling. 
• At blive en del af en velfungerende ledergruppe med solid erfaring – og som glæder sig til at tage i mod dig.
• Et godt arbejdsmiljø – præget at tillid og godt samspil på kryds og tværs.
• En arbejdsplads, der tør gå nye veje – og hvor dine ideer og dit engagement derfor bliver budt velkommen.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer. Tiltrædelse 1. oktober 2020.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principperne i Lokal Løndannelse.

Om os
Familie- & Handicapafdelingen er beliggende i Skolegade 1 i Vejle, og ledes af en afdelingsleder, otte teamledere og en tværgående ledere. I Familie- og Handicapafdelingen er vi organiseret i syv rådgiverteams; et modtagerteam, tre børneteams, et ungeteam samt to handicapteams. Der er desuden et administrativt team og et ergoterapeutteam. Vi er 90 medarbejdere og ledere i alt. ICS er det faglige fundament i alle teams.

Modtagerteamet 
Modtagerteamet tager imod alle nye henvendelser og underretninger vedr. børn og unge og målgruppeafklarer. Teamet varetager desuden alle akutte opgaver i nye sager. 

Børneteam Nord, Syd og Midt
Børneteamenes målgruppe er vordende mødre samt børn mellem 0-14 år. Børnefaglige undersøgelser er en vigtig del af arbejdet. Teamene iværksætter, følger op og afslutter foranstaltninger efter servicelovens § 52.

Ungeteamet
Ungeteamets målgruppe er unge i alderen 15-18 år med mulighed for støtte i efterværn. Børnefaglige undersøgelser er en vigtig del af arbejdet. Teamet iværksætter, følger op og afslutter foranstaltninger efter servicelovens § 52. Der er særligt fokus på at skabe en god overgang til voksentilværelsen.

Handicapteam 1 og 2
Handicapteamenes målgruppe er børn og unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelser mellem 0 – 18 år med mulighed for støtte i efterværn. Teamene udarbejder børnefaglige undersøgelser og yder støtter efter § 52 – og arbejder også med de kompenserende ydelser i henhold til Servicelovens §§41 og 42.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Birgit Nørgaard Bech, mobil 20 60 74 75 eller binbe@vejle.dk, teamleder for Børneteam Nord Karen Ærø, 60 80 62 83 eller karer@vejle.dk  eller teamleder for Børneteam Syd Ann Charlotte Gaardsvig Vilstrup, 30 35 66 18 eller ancvi@vejle.dk.
 
Du kan læse mere om os på www.vejle.dk.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 9. august 2020.

Samtale 1 forventes at finde sted 18. eller 19. august. Samtale 2 forventes at finde sted den 24. august.

Børne- og straffeattest
Vi indhenter børne- og offentlig straffeattest. 

Send din ansøgning
Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.
Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Teamleder

JYSK

Uldum
Jobbeskrivelse null Kvalifikationer null Yderligere informationer JYSK er vokset fra én butik i Danmark i 1979 til i dag at have mere end 2.800 butikker verden over. For at sikre den fremtidige vækst, har vi brug for de absolut bedste medarbejdere. ...
Indrykket:10. juli 2020

Teamleder for HR

HR

Haderslev
Nøgleperson til det HR faglige ansvarsområde i Haderslev Kommune. Er du leder, eller har du en leder i maven med lyst og mod på en central rolle i videreudviklingen af Haderslev Kommunes HR-afdeling? Og ser du dig selv som det naturlige omdrejningsp...
Indrykket:6. juli 2020

Teamleder til Plejedistrikt Povlsbjerg

Plejedistrikt Povlsbjerg

Vojens
Struktureret, empatisk og faglige kompetent teamleder til Hjemmeplejen.Vores dygtige teamleder går på pension efter mange års tro tjeneste, Haderslev Kommune søger derfor en ny teamleder til Plejedistrikt Povlsbjerg i Vojens pr. 1. oktober 2020. Vil...
Indrykket:6. juli 2020

Udlejningschef/teamleder, Aarhus

DATEA

Århus C
Som person har du en empatisk, lyttende og rummelig tilgang til dine medarbejdere. Det er vigtigt for dig at lykkes i fællesskab, og du bidrager til at skabe rammerne i et åbent og ærligt rum, hvor alle kan fremkomme med deres synspunkter og ideer. ...
Indrykket:3. juli 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Teamleder

JYSK

Uldum
Jobbeskrivelse null Kvalifikationer null Yderligere informationer JYSK er vokset fra én butik i Danmark i 1979 til i dag at have mere end 2.800 butikker verden over. For at sikre den fremtidige vækst, har vi brug for de absolut bedste medarbejdere. ...
Indrykket:10. juli 2020

Teamleder for HR

HR

Haderslev
Nøgleperson til det HR faglige ansvarsområde i Haderslev Kommune. Er du leder, eller har du en leder i maven med lyst og mod på en central rolle i videreudviklingen af Haderslev Kommunes HR-afdeling? Og ser du dig selv som det naturlige omdrejningsp...
Indrykket:6. juli 2020

Teamleder til Plejedistrikt Povlsbjerg

Plejedistrikt Povlsbjerg

Vojens
Struktureret, empatisk og faglige kompetent teamleder til Hjemmeplejen.Vores dygtige teamleder går på pension efter mange års tro tjeneste, Haderslev Kommune søger derfor en ny teamleder til Plejedistrikt Povlsbjerg i Vojens pr. 1. oktober 2020. Vil...
Indrykket:6. juli 2020

Udlejningschef/teamleder, Aarhus

DATEA

Århus C
Som person har du en empatisk, lyttende og rummelig tilgang til dine medarbejdere. Det er vigtigt for dig at lykkes i fællesskab, og du bidrager til at skabe rammerne i et åbent og ærligt rum, hvor alle kan fremkomme med deres synspunkter og ideer. ...
Indrykket:3. juli 2020