Teamleder til Ejendomshandel og Udlejning i Strategisk Vækst

Arbejdssted: Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2, 6000 Kolding.  
Arbejdstid: 37 timer pr. uge med fleksibel arbejdstid  
Ansættelsestidspunkt: 1. januar 2019 eller snarest muligt  
 
Kom med ombord: Kolding Kommune oplever et rekord stort salg af byggegrunde og erhvervsjorde og samtidig er flere store udbud på vej med udvikling af bl.a. Marina City, Campus Kolding og flere bynære arealer. Vi har brug for din hjælp til den fortsatte vækst og udvikling i Kolding.
 
Kolding Kommune er i en spændende udvikling med mange nye projekter og planer på vej og et stort politisk fokus på en vækstdagsorden. En vigtig forudsætning for byens og kommunens udvikling er et kontinuerligt og langsigtet fokus på køb, salg og udlejning af jord og ejendomme.  
 
Strategisk Vækst består af 2 teams: Ejendomshandel og Udlejning og Design og Vision. Sammen danner de rammen om flere strategiske initiativer inden for bl.a. erhverv, bosætning og byvækst.  
 
Du bliver en del af en spændende strategisk enhed, som engageret og målrettet arbejder for realisering af det årlige salgsbudget, kommunens vision og kommunens ambition om at runde 100.000 indbyggere i 2022.
 
Vores forventninger til dig: Måske har du erfaring med ledelse, eller måske har du ambitioner om at udvikle dig fagligt og personligt i den retning. Som vores nye teamleder skal du både tage del i sagsbehandling og sagsfremstilling – og samtidig have overblikket over teamets opgaver. Du bidrager aktivt til opgaveløsningen og du er en vigtig sparringspartner til kollegaerne ind i teamet såvel som til afdelingschefen for Strategisk Vækst.
 
Du vil indgå i et ledelsesteam i afdelingen, hvor du sammen med afdelingschefen og teamlederen for Design og Vision er medansvarlig for afdelingens udvikling, trivslen blandt medarbejderne og udviklingen af kompetencer. Afdelingschefen har personaleansvaret og teamlederne har det faglige overblik.
 
Vi lægger vægt på, at vores nye kollega er en teamplayer og har dokumenterede kompetencer inden for ejendomshandel, jura, udlejning eller andet relevant. Vi ønsker os, at du er kendt med eller har lyst til at arbejde i en politisk ledet organisation og er dygtig til skriftlig formidling. Du evner at bevare overblikket, som spydspids for teamet i et til tider hektisk arbejdsklima – hvor humøret dog altid er højt.
 
Kvalifikationer du kan have:  
 • ? Gerne indsigt i og erfaring med sagsbehandling, herunder jordsalg, ejendomshandler, erhvervslejelov og kolonihavelov  
 • ? Evner den gode dialog med vores borgere og erhvervsvirksomheder  
 • ? Evner at indgå i et åbent og løsningsorienteret samarbejde med afdelingens kollegaer og andre samarbejdspartnere – interne som eksterne  
 • ? Analytiske evner og måske endda økonomisk flair  
 • ? Udadvendt, fleksibel og positiv – og bidragende til en god social ånd i afdelingen  
 • ? Gerne erfaring med ledelse, men ikke et krav.

Funktioner:  

 • ? Faglig sparring til medarbejdere samt koordination af og fremdrift i teamets opgaver  
 • ? Udarbejdelse, koordination og kvalitetssikring af dagsordenspunkter til politisk behandling  
 • ? Sparringspartner til afdelingschefen  
 • ? Sagsbehandling i relation til teamets opgaver  
 • ? Lejlighedsvis projektlederfunktion på forskellige komplekse og tværfaglige projekter.  
 • ? Håndtering af eksterne henvendelser fra borgere, erhvervsdrivende og investorer

Hvem er vi? Strategisk Vækst er en del af Centralforvaltningen i Kolding Kommune og samarbejder med øvrige forvaltninger gennem den daglige opgaveløsning.  

Strategisk Vækst består af 16 medarbejdere fordelt på 2 teams. Det team, som du vil blive teamleder for, arbejder med køb og salg af fast ejendom, støttet byggeri og udlejningsopgaver – herunder administration af boliger. Det andet team er Design og Vision, som varetager den strategiske styring af projekter og programmer, som skal realisere Kolding Kommunes designvision ’Vi Designer Livet’ og dertil gennemførelse af designrelaterede initiativer, som internt og eksternt understøtter kommunens vision og samspillet mellem kommune, erhverv og uddannelse.  
 
I team Ejendomshandel og Udlejning er hovedopgaver som omfatter udbud og salg af erhvervsjord, byggegrunde og bygninger, opkøb af jord og ejendomme, ekspropriationer og deltagelse i tværfagligt arbejde omkring erhverv, bosætning og byvækst. I 2017 blev der solgt for 18 mio. kr. erhvervsjord og 46 mio. kr. byggegrunde og storparceller.
 
Teamet har også opgaven med tilsyn og koordinering af støttet byggeri, hvor der de seneste 4 år bl.a. er givet tilsagn om kommunal medfinansiering til opførelse af ca. 870 nye almene familie-, ungdoms- og ældreboliger.  
 
Der varetages også en kommunal udlejningsfunktion, hvor der bl.a. i samarbejde med Senior og Socialforvaltningen administreres 430 boliger. Dertil kommer kolonihaver og haveforeninger.  
 
Løn: I henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.  
 
Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:  Afdelingschef for Strategisk Vækst Anette Kold på telefon 22287727 eller jurist Maja Thorup Bramsen på telefon 79794233.  
 
Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".  
 
Ansøgningsfrist: Torsdag den 15. november 2018 kl. 12.  
 
Ansættelsessamtaler: forventes afholdt den 20. og 21. november 2018

Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest/børneattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her