Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Kulturteamet

Vil du være med til at videreudvikle kulturområdet i Silkeborg Kommune? 
 
Efter et spændende år, hvor Silkeborg Kommune var en del af Europæisk Kulturhovedstad 2017, er vi på både det politiske og administrative niveau klar til at rykke endnu et skridt fremad på kulturområdet. 
 
Silkeborg Kommune er en kommune i voldsom vækst. Det stiller heldigvis også store krav til det kulturelle udbud og den kommunale kulturadministration. 
 
Det behøver vi hjælp til og søger derfor efter en ny teamleder. 
 
Vi kan tilbyde et spændende job, hvor du i høj grad får mulighed for at påvirke den kulturelle profil og sammen med ledelsen sætte retning for den kulturelle udvikling. 
 
Vi har brug for en teamleder, som har lyst til at lede et rigtig godt team, så vi bliver i stand til både at servicere det politiske niveau, give god sparring til vores stærke kulturinstitutioner og de mange frivillige kulturaktører, som præger vores kommune. 
 
Kulturteamet består 5-7 medarbejdere, herunder kulturkonsulenter og nogle projektmedarbejdere tilknyttet konkrete projekter. 
 
Din profil 
Med “Kultursporet”, kommunens kulturstrategi 2017-2024, er linjerne lagt, men du skal også have mod til at udfordre vanetænkning og være i stand til at indgå nye spændende samarbejder på tværs både i og uden for organisationen. 
 
Derfor forventer vi, at du har en god portion kultur med i bagagen. Udover en relevant uddannelse, har du erfaring med ledelse af kulturprojekter og mennesker. 
 
Du har en skarp pen i forhold til strategiske oplæg, som du også selv er i stand til at kommunikere. 
 
Du har et klart bud på, hvor Silkeborg Kommune og vores institutioner realistisk kan bevæge sig hen på kulturområdet og du har allerede et godt netværk, som kan hjælpe os på vej. 
 
Da du får en central rolle i forhold til kommunikationen med vores mange samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du som person er åben og udadvendt og ikke er bange for at stille dig op på ølkassen og formidle dine budskaber. 
 
Mangfoldighed er et kodeord inden for vores ressortområde, hvorfor du kan begå dig både blandt ledere og ude hos den lille lokale kulturforening, som har behov for din støtte og opbakning. 
 
Det kan du forvente af os 
Vi lover dig til gengæld en spændende arbejdsplads, hvor der er rig mulighed for at udfolde dit kreative potentiale sammen med en stab af gode folk i sektionen for kultur og fritid i Kultur- og Borgerserviceafdelingen. 
 
Du bliver en del af en moderne og dynamisk organisation med stor frihed under ansvar, og stor mulighed for at præge udviklingen og eget job. 
 
Hos os får du et solidt team i ryggen, hvor du kan hente sparring og opbakning til dine opgaver og idéer. Omgangstonen er uformel, og vi lægger vægt på et arbejdsmiljø, hvor vi er fleksible, hjælper hinanden og hvor vi løbende udfordrer hinanden samtidig med, at der også er god plads til humor. 
 
Stillingen er 37 timer og med forventet start 1. april 2018. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. 
 
Yderligere information: 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kultur- og borgerservicechef John Bøgelund Frederiksen på tlf. 20 83 58 35 eller sektionsleder for kultur og fritid Jeppe Thøgersen på tlf. 20 58 62 76.  
 
Ansøgningsfrist mandag 19. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 22. februar og fredag 23. februar. 
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. 
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. 
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 144510. 
 
Vi indhenter offentlig straffeattest på den person, vi ønsker at ansætte. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Teamleder i Politik og Strategi

Sekretariatet

Sekretariatet i Social, Sundhed Omsorg søger en teamleder med talent for at koordinere, skabe sammenhæng i opgaverne og navigere i en politisk ledet organisation. Du bliver teamleder for 19 dygtige og velfungerende medarbejdere i Sekretariatet, hvor...
Indrykket:12. oktober 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018

Vagt Søges

GLOBAL SECURITY SERVICE ApS

Hedensted
Global Security søger en vagt til opgaver i Horsens. Minimum 80 timer pr. måneden, men med mulighed for fuldtidsansættelse på længere sigt. Forvendt ofte op til fuld tid, da der skal afløses ved sygdom, ferie og lignende. Global Security Service søg...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:24. oktober 2018

Medarbejdende teamleder til produktion

Prodatek A/S

Favrskov
Prodatek har p.t. 15 ansatte - 4 i administrationen samt 11 i produktionen. Vi producerer facadekassetter og modulbokse til byggeriet. Dine arbejdsopgaver: samle og montere facadekassetter modulbokse ud fra produktionstegninger fordele arbejdsopgave...
Indrykket:4. oktober 2018
Udløbsdato:26. november 2018

Teamleder til Ungeindsatsen

Ungeindsatsen Viborg - Døgnområdet Sct. Laurentii Vej

Viborg
Ungeindsatsen Viborg søger en teamleder, som kan sætte sårbare unge i centrum og vise den faglige retning for medarbejderne. Som teamleder for Ungeindsatsen Viborg får du ledelsesansvaret for 11 ungekonsulenter på døgnområdet. Fra den 1. januar 2019...
Indrykket:10. oktober 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

Teamleder til handicapområdets bo- og døgntilbud

Handicapområdet, Døgninst-by

Ringkøbing-Skjern
I Billund kommune sætter vi barren højt: Vi ønsker en stærk leder, som har lyst til at være med til at skabe rammer for det gode liv og arbejdsmiljø på handicapområdet, til at indgå i samspil med lokalmiljøet og til at blive en del af voksensocialom...
Indrykket:18. september 2018
Udløbsdato:21. oktober 2018