Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Kulturteamet

Vil du være med til at videreudvikle kulturområdet i Silkeborg Kommune? 
 
Efter et spændende år, hvor Silkeborg Kommune var en del af Europæisk Kulturhovedstad 2017, er vi på både det politiske og administrative niveau klar til at rykke endnu et skridt fremad på kulturområdet. 
 
Silkeborg Kommune er en kommune i voldsom vækst. Det stiller heldigvis også store krav til det kulturelle udbud og den kommunale kulturadministration. 
 
Det behøver vi hjælp til og søger derfor efter en ny teamleder. 
 
Vi kan tilbyde et spændende job, hvor du i høj grad får mulighed for at påvirke den kulturelle profil og sammen med ledelsen sætte retning for den kulturelle udvikling. 
 
Vi har brug for en teamleder, som har lyst til at lede et rigtig godt team, så vi bliver i stand til både at servicere det politiske niveau, give god sparring til vores stærke kulturinstitutioner og de mange frivillige kulturaktører, som præger vores kommune. 
 
Kulturteamet består 5-7 medarbejdere, herunder kulturkonsulenter og nogle projektmedarbejdere tilknyttet konkrete projekter. 
 
Din profil 
Med “Kultursporet”, kommunens kulturstrategi 2017-2024, er linjerne lagt, men du skal også have mod til at udfordre vanetænkning og være i stand til at indgå nye spændende samarbejder på tværs både i og uden for organisationen. 
 
Derfor forventer vi, at du har en god portion kultur med i bagagen. Udover en relevant uddannelse, har du erfaring med ledelse af kulturprojekter og mennesker. 
 
Du har en skarp pen i forhold til strategiske oplæg, som du også selv er i stand til at kommunikere. 
 
Du har et klart bud på, hvor Silkeborg Kommune og vores institutioner realistisk kan bevæge sig hen på kulturområdet og du har allerede et godt netværk, som kan hjælpe os på vej. 
 
Da du får en central rolle i forhold til kommunikationen med vores mange samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du som person er åben og udadvendt og ikke er bange for at stille dig op på ølkassen og formidle dine budskaber. 
 
Mangfoldighed er et kodeord inden for vores ressortområde, hvorfor du kan begå dig både blandt ledere og ude hos den lille lokale kulturforening, som har behov for din støtte og opbakning. 
 
Det kan du forvente af os 
Vi lover dig til gengæld en spændende arbejdsplads, hvor der er rig mulighed for at udfolde dit kreative potentiale sammen med en stab af gode folk i sektionen for kultur og fritid i Kultur- og Borgerserviceafdelingen. 
 
Du bliver en del af en moderne og dynamisk organisation med stor frihed under ansvar, og stor mulighed for at præge udviklingen og eget job. 
 
Hos os får du et solidt team i ryggen, hvor du kan hente sparring og opbakning til dine opgaver og idéer. Omgangstonen er uformel, og vi lægger vægt på et arbejdsmiljø, hvor vi er fleksible, hjælper hinanden og hvor vi løbende udfordrer hinanden samtidig med, at der også er god plads til humor. 
 
Stillingen er 37 timer og med forventet start 1. april 2018. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. 
 
Yderligere information: 
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte kultur- og borgerservicechef John Bøgelund Frederiksen på tlf. 20 83 58 35 eller sektionsleder for kultur og fritid Jeppe Thøgersen på tlf. 20 58 62 76.  
 
Ansøgningsfrist mandag 19. februar 2018. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 22. februar og fredag 23. februar. 
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. 
Klik på Send ansøgning. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. 
 
Har du ikke internetadgang, kan du sende din ansøgning i et almindeligt brev til Silkeborg Kommune, Organisation og Personale, Søvej 1, 8600 Silkeborg. Husk at anføre job nr. 144510. 
 
Vi indhenter offentlig straffeattest på den person, vi ønsker at ansætte. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Teamleder til Psykologerne ved Børne & Familiecentret

Børne- & Familiecentret

Hedensted
Vi løfter i flok! Vil du være med?? Om jobbet Vi søger en engageret og ambitiøs teamleder til vores Psykologer, som brænder for udsatte børn, unge og familier og ikke mindst faglig- & personaleledelse! Teamet består af 13 psykologer, som udfører ter...
Indrykket:7. august 2018
Udløbsdato:20. september 2018

Teamleder til produktionskøkken

Social, Sundhed & Omsorg

Viborg
Er du motiveret for personaleledelse og kan du lykkes med at vi har dygtige medarbejdere samt borgere, der er tilfredse med maden og måltidstilbuddet, de får hos os, så er vi stedet for dig. Vi fremmer sundhed hver dag sammen med borgeren. Madservic...
Indrykket:8. august 2018
Udløbsdato:26. august 2018

Teamleder til hjemmeplejen i Holstebro by, Team Parkvej

Holstebro Kommune

Holstebro
Kan du skabe tydelig retning og følgeskab. Brænder du for ledelse - for kvalitet og sammenhængende borgerforløb, så er denne spændende lederstilling måske noget for dig?Team Parkvej søger pr. 1. november 2018, eller snarest herefter en teamleder.Tea...
Indrykket:16. august 2018
Udløbsdato:12. september 2018

Teamleder til Energiselskabet MES

WILLCAN ApS

Vejle
Vi søger en teamleder til styring og ledelse af en gruppe af selvkørende, montører elektriker som forestår den daglige drift og vedligeholdelse af stationer og kabelanlæg. Hvis du har lyst til at blive en del af et team, hvor der er plads til at du ...
Indrykket:21. august 2018
Udløbsdato:28. september 2018

Plejehjemmet Klokkebjerg søger en Teamleder

Plejehjemmet Klokkebjerg

Ringkøbing-Skjern
Vi søger en ny teamleder fra d. 1. september 2018 eller efter aftale, da vor nuværende teamleder flytter fra vores område. En teamleder, der ser en udfordring i, og har visioner for at arbejde med ældre medborgere på et plejehjem. Klokkebjerg er del...
Indrykket:1. august 2018
Udløbsdato:26. august 2018