Teamleder til Lægemiddelstyrelsens Sektion for Lægemiddelbivirkninger

Er du interesseret i ledelse i et fagligt stærkt og engageret miljø? Brænder du for at forbedre lægemiddelsikkerheden til gavn for borgerne? Så er du måske vores nye teamleder i Lægemiddelstyrelsens Enhed for Lægemiddelsikkerhed & Medicinsk Udstyr.  
 
Om os  
Du bliver en del af en organisation, som har visionen om via innovation og løbende forbedringer at blive en af Europas førende lægemiddelstyrelser. Vi har udarbejdet en perspektivrig og ambitiøs strategi, der skal bringe Lægemiddelstyrelsen i europæisk topklasse. Enhed for Lægemiddelsikkerhed & Medicinsk Udstyr overvåger og forbedrer sikkerheden ved brugen af markedsførte lægemidler og medicinsk udstyr. Enheden består af fire sektioner, og vi søger en teamleder til Sektionen for Lægemiddelbivirkninger.  
Du bliver del af et nyt og ambitiøst ledelsesteam i enheden, der har ansvaret for at sikre høj faglighed og udvikling, effektiv driftsledelse og den bedst mulige arbejdsplads.  
 
Sektionen for Lægemiddelbivirkninger har ansvaret for at sikre grundlaget for bivirkningsindberetninger, og vi håndterer alle danske indberetninger om bivirkninger ved lægemidler fra borgere og sundhedsprofessionelle i en europæisk kontekst. Bivirkningsområdet er i hastig udvikling, og der er behov for at finde nye løsninger, der skal sikre den bedst mulige viden til gavn for patientsikkerheden. Som led heri er der bl.a. sat fokus på et styrket samarbejde med brugerne og sundhedsvæsenets parter med særlig fokus på mere automatiserede og IT-understøttede indberetningsløsninger. Vi har implementeret lean i vores organisation og ser lean-principperne som fundamentelle i vores løbende arbejde med at udvikle både interne og eksterne processer til gavn for lægemiddelovervågningen og patientsikkerheden.  
 
Dit arbejde  
Du vil med reference til sektionslederen få det faglige, personalemæssige og driftsmæssige ledelsesansvar for en velfungerende gruppe dygtige og engagerede akademiske medarbejdere. Det er afgørende, at du holder fokus på drift og resultater, men samtidig sikrer faglig udvikling og bevarer et godt arbejdsmiljø. Med omdrejningspunkt i daglig og nærværende ledelse i teamet sikrer du en effektiv driftsledelse og bidrager aktivt til, at sektionen og enheden når de fastlagte mål, ligesom du bidrager til Lægemiddelstyrelsens samlede udvikling som medlem af team og sektionslederkredsen. Du får en stor kontaktflade til sundhedsvæsenet, virksomheder, borgere og myndigheder. Internationalt samarbejde og en vis pressekontakt må forventes.  
 
Teamet har ansvaret for at sikre grundlaget for bivirkningsindberetninger og håndtere alle danske indberetninger om bivirkninger ved lægemidler fra borgere og sundhedsprofessionelle i en europæisk kontekst. Der er på tværs i sektionen fokus på et styrket samarbejde med brugerne og sundhedsvæsenets parter.  
 
Din uddannelse og erfaring  
Du har en sundheds- eller naturvidenskabelig akademisk uddannelse, eller er uddannet læge, og har igennem din karriere opbygget faglige kompetencer inden for lægemiddelsikkerhed og ledelse.  
 
Vi forventer, at du:  
• er faglig engageret og målrettet  
• har erfaring med personaleledelse og flair for effektiv driftsledelse  
• har erfaring inden for enten lægemiddel- eller sundhedsområdet  
• har erfaring med at arbejde i krydsfeltet mellem administration og politik  
• formår at sætte retning og skabe resultater gennem andre  
• kan være med til at drive data- og it-udvikling på bivirkningsområdet  
• har stærke samarbejds- og kommunikationsevner og kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Vi lægger vægt på, at du er fleksibel, robust og trives i en travl og afvekslende hverdag, hvor prioritering af opgaver er en naturlig del af at levere en succesfuld drift. Du er kvalitetsbevidst og brænder for at lave løbende forbedringer. Du er en teamplayer med en positiv tilgang til tingene og har godt humør selv under pres.  
 
Vi tilbyder  
Et spændende og meningsfuldt arbejde. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt. Vores arbejdsklima er uformelt og præget af engagement, humor og gensidig respekt.  
 
Om ansættelsen  
Ansættelse sker som special- eller chefkonsulent afhængig af kvalifikationer og baggrund i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Yngre Læger.  
 
Kontakt os gerne  
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Tanja Lund Erichsen på tlf. 2526 5291.  
 
Du kan læse mere om Lægemiddelstyrelsen på www.lmst.dk.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 9 og 11.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Kina

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE KINA Vil du være med til at styrke Danmarks relationer til Kina videreudvikle de tætte relati-oner mellem de kinesiske og danske myndigheder inden for det maritime område, sær-ligt...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Ghana

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE I GHANA Har du erfaring med erhvervspolitik og det maritime område, og har du lyst til at bruge din viden og erfaringer til at udvikle den maritime sektor i Ghana i tæt samarbejde ...