Teamleder til militære cyberoperationer

Vil du bidrage til indsættelsen af Forsvarets Efterretningstjenestes midler inden for cyberoperationer til støtte for Forsvarets operationer?

Kan du udøve ledelse af specialister med forskellige baggrunde og kompetencer samt koordinere på tværs inden for Forsvarets Efterretningstjenestes organisation, i Forsvaret og med udenlandske partnere samt formidle din viden til andre på en klar og tydelig måde?

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Som teamleder i den militære Computer Network Operation (CNO) afdeling i FE vil du skulle forestå ledelse af et team, hvis opgave er at omsætte de opgaver, som Forsvaret ønsker løst, til operative og efterretningsmæssige tiltag i Forsvarets Efterretningstjeneste. Du er selv en del af den operative opgaveløsning og skal koordinere indsættelsen af Forsvarets Efterretningstjenestes midler i opgaveløsningen og formidle de operative resultater til modtagere såvel i Forsvaret som i FE.

I afdelingen har du som teamleder det personalemæssige ansvar for medarbejderne i dit team. Dermed skal du sørge for den administrative, daglige ledelse ligesom du skal sikre kvalificering og videreudvikling af medarbejdere. Med omskiftelige typer af opgaver fra Forsvaret er det tillige din opgave løbende at holde overblik over udviklingsbehov og kapacitetspotentiale, så både team og resten af afdelingen fastholder et højt teknologisk og fagligt niveau.

CNO-kapaciteten er under fortsat udvikling, og du forventes derfor at indgå i samarbejde med såvel interne som eksterne partnere om spørgsmål relateret til offensive cyberoperationer.

Du og din baggrund er vigtig
Afdelingen søger en teamleder, der kan inspirere og lede arbejdet i en matrixorganisation, koordinere bredt i Forsvarets Efterretningstjenestes organisation, og formidle sin viden til andre på en klar og tydelig måde.

Du har erfaring med at lede, koordinere eller indgå direkte i tværorganisatorisk operativt arbejde, meget gerne i en efterretningsmæssig sammenhæng.

Du forstår at indgå i samarbejde med mange forskelligartede medarbejdere og formår at bringe kollegaers ekspertise i spil til gavn for den samlede operative opgaveløsning.

Vi forventer, at du har et forudgående kendskab til efterretningsområdet, og at dit virke er forankret i en solid operativ helhedsforståelse og høj faglighed.

Vi søger kandidater med enten civil eller militær baggrund. Du har en længevarende akademisk uddannelse eller har gennemført MMS eller andet tilsvarende kursus. Derudover forventes du at have gode engelskkundskaber.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

Forsvarets Efterretningstjeneste er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar. Den militære CNO-kapacitet leverer effekt til støtte for Forsvarets gennemførelse af operationer.

Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Den militære CNO-afdeling løser primært sine opgaver fra FE’s lokalitet på Amager, men du vil tillige indgå i samarbejde med medarbejdere fra Forsvarskommandoen og Forsvarsministeriet i det centrale København.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Civile:
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som Forsvarets Efterretningstjeneste betaler.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Som ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Militære:
Stillingen besættes efter henhold til protokollat om officerer under Forsvarsministeriet til den til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Generelt:
Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse.

Hvis du har en militær baggrund, har du som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Som officer er ansættelsen betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget senest den 17. januar 2021. FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav. Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 4 mod en ansættelse 1. marts 2021 eller snarest derefter.

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Nærmere oplysning om stillingen kan fås ved henvendelse til den lokale HR-Partner på 3332 5566, lokal 5006.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/ hvor du blandt andet finder vores beretning ”INDBLIK”, hvor du bl.a. kan få oplysninger om FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige forhold.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Teamleder til Banedanmarks Kommunikationsafdeling

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København V
Kan du holde hovedet koldt, når det går stærkt? Og kan du sikre projektledelsen og de daglige leverancer i en styrelse, der aldrig sover? Så er du måske den nye teamleder for koncern- og kampagneteamet i Banedanmarks Kommunikationsafdeling. Vi er hv...
Indrykket:6. januar 2021

Fagligt stærk personalejuridisk teamleder til HR i Miljøministeriets departement

Miljøministeriet, Departementet

København K
Er du tryg ved at gå forrest, og har du mod på at have ansvar for det personalejuridiske område? Kan du holde hovedet koldt og har du høj faglig og personlig integritet? Så er du måske vores nye kollega.Om kontoretDepartementets HR er ansvarlig for ...
Indrykket:22. december 2020

Ambitiøs og fagligt stærk juridisk teamleder til Jura i Miljøministeriets departement

Miljøministeriet, Departementet

København K
Har du ambitionerne til at prøve kræfter med faglig teamledelse i et af Slotsholmens bedste juridiske kontorer? Departementets juridiske kontor er ansvarlig for den juridiske betjening af ministeriets politiske og administrative ledelse. Vi fungerer...
Indrykket:17. december 2020

Teamleder for læringskonsulenterne på ungdomsuddannelserne (genopslag)

Undervisningsministeriet Fr.Holm 21

København K
Vil du arbejde med at understøtte høj kvalitet på ungdomsuddannelsesinstitutionerne? Ønsker du at bidrage til at få politiske intentioner og initiativer til at blive til virkelighed for eleverne på ungdomsuddannelserne? Ønsker du at være leder for t...
Indrykket:14. december 2020

Teamleder til Team Tilskud, RejsUd og IndFak

Økonomistyrelsen

København K
Vi søger en engageret teamleder, der med sans for it-udvikling og fremtidens økonomifunktion, kan stå i spidsen for udbuddet af to centrale fællesstatslige økonomisystemer, og som samtidigt med sikker hånd evner at lede den daglige systemforvaltning...
Indrykket:7. december 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Teamleder til Banedanmarks Kommunikationsafdeling

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

København V
Kan du holde hovedet koldt, når det går stærkt? Og kan du sikre projektledelsen og de daglige leverancer i en styrelse, der aldrig sover? Så er du måske den nye teamleder for koncern- og kampagneteamet i Banedanmarks Kommunikationsafdeling. Vi er hv...
Indrykket:6. januar 2021

Fagligt stærk personalejuridisk teamleder til HR i Miljøministeriets departement

Miljøministeriet, Departementet

København K
Er du tryg ved at gå forrest, og har du mod på at have ansvar for det personalejuridiske område? Kan du holde hovedet koldt og har du høj faglig og personlig integritet? Så er du måske vores nye kollega.Om kontoretDepartementets HR er ansvarlig for ...
Indrykket:22. december 2020

Ambitiøs og fagligt stærk juridisk teamleder til Jura i Miljøministeriets departement

Miljøministeriet, Departementet

København K
Har du ambitionerne til at prøve kræfter med faglig teamledelse i et af Slotsholmens bedste juridiske kontorer? Departementets juridiske kontor er ansvarlig for den juridiske betjening af ministeriets politiske og administrative ledelse. Vi fungerer...
Indrykket:17. december 2020

Teamleder for læringskonsulenterne på ungdomsuddannelserne (genopslag)

Undervisningsministeriet Fr.Holm 21

København K
Vil du arbejde med at understøtte høj kvalitet på ungdomsuddannelsesinstitutionerne? Ønsker du at bidrage til at få politiske intentioner og initiativer til at blive til virkelighed for eleverne på ungdomsuddannelserne? Ønsker du at være leder for t...
Indrykket:14. december 2020

Teamleder til Team Tilskud, RejsUd og IndFak

Økonomistyrelsen

København K
Vi søger en engageret teamleder, der med sans for it-udvikling og fremtidens økonomifunktion, kan stå i spidsen for udbuddet af to centrale fællesstatslige økonomisystemer, og som samtidigt med sikker hånd evner at lede den daglige systemforvaltning...
Indrykket:7. december 2020