Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Nørresø Huset - døgnområdet

Nørresø Huset søger en teamleder til døgnområdet, som kan sætte sårbare anbragte unge i centrum og vise den faglige retning for medarbejderne.

Som teamleder for døgnområdet i Nørresø Huset får du ledelsesansvaret for tre nattevagter og ni ungekonsulenter. Nørresø Huset består af et døgn-, dag- og familieplejeområde.

Vores kerneopgave er at rådgive, vejlede og støtte sårbare og socialt udsatte børn, unge og familier, både ambulant og i anbringelser.  Aldersgruppen for de unge på dag- og døgnområdet er 13-23 år og for familieplejeområdet fra 0 år.

Vi er i gang med et større udviklingsarbejde, hvor vi arbejder på at få større inddragelse af netværket omkring den unge. Målet er, at den unges anbringelse hos os bliver så kortvarigt og givtigt som muligt. Det betyder, at du som teamleder skal sikre, at nye pædagogiske metoder implementeres til gavn for den enkelte unge. Du har det faglige overblik, og du er i stand til og har mod på at pege i den rigtige retning.

Om dig
Du er en tydelig, synlig leder og en aktiv del af dagligdagen i afdelingen med de unge og medarbejderne. Du ser det som en naturlig del af din ledelsesopgave at give daglig sparring, og samtidig har du tiltro til, at medarbejderne selv kan træffe de rigtige beslutninger.


Som teamleder er du med til at sikre et fagligt miljø, hvor de unge og deres familier er i centrum. Dine opgaver er primært at sikre den daglige drift ved at prioritere ressourcerne, motivere og sætte den faglige retning for god kvalitet.

Det er en fordel, hvis du har erfaring- og eller kendskab med familiebehandling og med metoderne KRAP og den Narrative systemiske tilgang. Herudover ser vi gerne, at du har en bred erfaring og eller uddannelse indenfor supervisionsteknikker.

Vi forventer, at du har ledelseserfaring og gode ledelsesmæssige kompetencer, og meget gerne erfaring fra en politisk styret organisation. Du har en værdibaseret tilgang til ledelse og en grundlæggende tro på, at vi opnår de bedste resultater, når den enkelte kan træffe selvstændige beslutninger. Du forstår at arbejde ud fra de politisk vedtagne mål og Viborg Kommunes grundlæggende værdier.

Om Nørresø Huset
Nørresø Huset yder tidlig og forebyggende indsatser i samarbejde med Viborg Kommunes familieafdeling og skaber en rød tråd mellem anbringelse og ambulant behandling.
Du bliver en del af et erfarent ledelsesteam med en afdelingsleder og en teamleder, hvor både tempoet og humøret er højt.
Vi fokuserer og arbejder hele tiden på at skabe en fællesskabsfølelse for alle medarbejdere og en ensretning i forhold til de pædagogiske metoder – uanset om man er ansat på døgn- eller dagområdet.

Om ledelse i Nørresø Huset og Viborg Kommune
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Sammenhængsmodellen udgør den overordnede, strategiske retning for handicapområdet. Læs mere om Sammenhængsmodellen og at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk

Læs mere om stillingen som teamleder her Job og kompeteprofilen:https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=956b07db-d336-47f3-a891-c48af27c0237

Samtaler
Vi holder første samtalerunde den 17. marts i tidsrummet kl.10.00- 16.00 og anden samtalerunde den 29. marts, i tidsrummet kl.10:00 - 15:00. Kandidater, der går videre til anden samtale, får udarbejdet en profilanalyse inden anden samtale.
Du skal sætte tid af til en tilbagemelding på din profilanalyse den 23. eller 24. marts, aftales nærmere med HR-konsulent.

Løn og ansættelse
Løn iht. gældende overenskomst på området.

Få mere at vide om stillingen
Hvis du har spørgsmål om stillingen som teamleder i Nørresø Huset, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Tandrup Madsen på tlf. 22 49 97 35 eller teamleder for Dag – og Familieplejeområdet, Birthe Brøndum-Nielsen på tlf. 51 49 08 82.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.