Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til R&D's produktionssupport


Til vedligeholdelse af Louis Poulsens produktsortiment, søges en erfaren tekniker eller ingeniør som Teamleder til produktionssupport teamet.

Som en aktiv medspiller i teamet, vil du i tæt samarbejde med øvrige interne afdelinger og leverandører, være med til at sikre produktdokumentationen på komponenter og færdige lamper, således vi forsat leverer markedets bedste belysningsprodukter i rette kvalitet.


Arbejdet foregår i tæt dialog med produktionen, indkøber, leverandører samt Louis Poulsens egen testafdeling. Arbejdsstedet er i Vejen, hvor du bliver en del af et team på 4 kollegaer og du vil få reference til ”R&D Manager”

Der forventes ca. 5 rejsedage årligt.

Hvorfor skal du søge dette job?

Fordi du søger løbende faglige udfordringer, da vores produkter spænder over mange forskellige materialer og fremstillingsprocesser. Du får en unik mulighed for vedligeholde high-end designprodukter.

Jobprofil

Du vil være den tværfaglige sparringspartner og bindeled mellem interne og eksterne leverandører i samarbejde med vores indkøbs-, PTA-, kvalitets og testafdeling.


Dine primære opgaver bliver:
- Daglig ledelse af produktionssupport teamet

- General produktvedligeholdelse
- Mekanisk konstruktion og verificering af løsninger.

- Kundereklamationer
- Dispensationer & afvigelser
- Udføre produktdokumentation, herunder 2D tegning, 3D modeller (Siemens NX)

- Bistå med teknisk og faglig sparring til dine øvrige kolleger

Personprofil

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som teknikker eller ingeniør samt ledelsesmæssig erfaring fra en lignende stilling med primært fokus på mekanisk konstruktion. Ideelt set har du praktisk erfaring med fremstilling af emner i plast og metal, ligesom du har en solid erfaring med 3D CAD og SAP.

Du arbejder selvstændigt, struktureret, er aktivt opsøgende og indgår i dialog på tværs af fagområder og forskellige kulturer. Du arbejder som en del af et team og skaber fælles resultater. Du skal være involverende, proaktiv og være god til at se løsninger i stedet for begrænsninger. Du er kendetegnet ved at være en stærk afslutter der sætter en ære i at få lukket opgaverne i rette kvalitet og tid.

Du er stærk i både mundtligt og skriftligt dansk, og behersker engelsk på et middel teknisk niveau.

Vi tilbyder

Et udfordrende job I en professionel, dynamisk, men samtidig uformel organisation.

En organisation, hvor virksomhedskulturen er forankret i en stærk og passioneret dansk designarv, en vision om at overgå kundernes forventninger og om at levere markant design, der former lys. Vi fokuserer på det der er vigtigst. En kultur der har som mål at bygge hinanden op. Vi deler vores erfaringer, viden, lidenskab og livssyn for at udvikle os og få det bedste ud af hinanden.

Praktiske oplysninger

Ønsker du yderligere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte R&D Manager Bjarne Hechmann Lagoni på mail bhl@louispoulsen.dk

Skriftlig ansøgning bedes sendt via vores website https://www.louispoulsen.com/da-dk/job

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rette kandidat er fundet.

For print: Klik her!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.