Teamleder til rengøring

Jydsk Miljø rengøring A/S søger en Teamleder til kunde i Uldum

Du vil som Teamleder skulle indgå i et tæt samarbejde med kunden, således at rengøringen bliver udført i henhold til kundens ønsker og behov.

Udover ledelse og fordeling af arbejdet for 4-7 medarbejdere, skal du også selv tage aktiv del i den daglige rengøring.

I forhold til jobbet er det vigtigt, at du er i besiddelse af en vis teknisk snilde, da der vil være opgaver, hvor det er påkrævet.

Du skal kunne begå dig på dansk i tale, men det er også vigtigt at engelsk i tale er på et godt niveau, og gyldig straffeattest skal fremvises. Vi har brug for en medarbejder, der er moden, ansvarsbevidst, har et godt overblik og er god til at planlægge egen tid.

Der arbejdes efter fast vagtplan på 4 ugers rul, men din ugentlige arbejdstid vil gennemsnitlig være på 36 timer. 

De fleste vagter vil ligge i tidsrummet 22 - 06 - dog med enkelte fra 5-13.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi tilbyder gode ordnede arbejdsforhold, og der aflønnes efter Serviceoverenskomsten DI/3F - privat service, hotel og restauration. Til den rette ansøger, vil der selvfølgelig være tilknyttet et tillæg for Teamlederrollen.

Ansøgning og CV sendes pr. mail til vibeke@j-m-r.dk. Ved tvivlspørgsmål kontaktes driftsleder Vibeke Jørgensen pr. mobil 51 79 89 78  i tidsrummet 08-16.00 (bedes venligst respekteret). 

Husk at tilføje referencen "Tilsynsførende" på din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:20. januar 2018

Tilsynsassistent til Skanderborg-området

B1 Rengøring

Odder
Tilsynsassistent til Skanderborg-området B 1 Rengøring søger en dygtig, engageret og samarbejdsvillig tilsynsassistent, der kan lide at arbejde i et travlt og godt miljø i en mindre virksomhed. Ledelsen består af indehaveren og dig som tilsynsassist...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:25. januar 2018

Mobile afløsere søges til Vejle/Horsens området

Kongsvang Rengøringsservice

Hedensted
I Kongsvang søger vi lige nu to fleksible og mobile afløsere, der kan starte snarest muligt, til afløsning i Vejle Horsens området. Den primære arbejdsopgave vil være daglig rengøring af forskellige område og egenkontrol heraf. Mødetiden vil være va...
Indrykket:10. januar 2018
Udløbsdato:1. februar 2018

Rengøringsjob i weekenden

Stensballe Rengøringsservice v/Klaus Poder

Hedensted
Til kontor i Horsens søges. Du skal være fleksibel, serviceminded og frem for alt stabil. Arbejdstiden er 2 timer hver weekend. Du skal kunne tale, læse og forstå dansk. Fremvisning af straffeattest.
Indrykket:10. januar 2018
Udløbsdato:30. januar 2018

Serv icemedarbejder søges til Svendborg

ELITE MILJØ, HORSENS A/S

Hedensted
Vi søger en servicemedarbejder til daglig rengøring 3,0 timer pr. dag med mødetid fra kl. 15.00 til kl. 18.00 - mandag til fredag. For os er det vigtigt, at du: er udadvendt og serviceminded er grundig og kvalitetsbevidst kan læse, tale og forstå da...
Indrykket:11. januar 2018
Udløbsdato:25. januar 2018

Kvalitetsbevidst mobil tilsynsassistent søges til Vejle-området

Kongsvang Rengøringsservice

Hedensted
Til Vejle området søger Kongsvang Rengøringsservice nu en kvalitetsbevidst mobil tilsynsassistent til en stilling med ansvar og udviklingsmuligheder. Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer, hvor du vil få stillet arbejdsbil og-telefon til rå...