Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Sygeplejen i Ballerup Kommunes Hjemmepleje

Kan du lede, engagere og understøtte medarbejderne i at skabe bedst mulig livskvalitet og sundhed for borgerne i Ballerup Kommune?

Vi søger en erfaren teamleder med sygeplejefaglig baggrund til at lede et samlet sygeplejeteam sammen med teamlederkollega. En leder, som motiveres af at bruge sin ledelsesmæssige erfaring i praksis og som trives med at have indflydelse og stor selvstændighed i jobbet samt er en aktiv teamplayer i et ledelsesteam. En leder, der motiverer, lytter, er tydelig i sin ledelse og har fokus på den daglige drift.

Du er en teamleder, der vil arbejde for, at Hjemmeplejens kerneopgave løses i en tæt kobling mellem sundhedslovsindsatser og servicelovsindsatser, så borgerne oplever en høj grad af kontinuitet fra de medarbejdere, der kommer i borgers hjem.
En teamleder, der kan lede sygeplejersker ud fra sygeplejerskens fire funktionsområder – udføre sygepleje, lede og koordinere sygepleje, udvikle sygepleje og formidle sygepleje. Dette, så der sikres en høj faglighed, både i sygeplejen, men også i det tætte samarbejde mellem sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere i den daglige udførelse af kerneopgaven i hele Hjemmeplejen.

HJEMMEPLEJENS KERNEOPGAVE:
”Vi skal sikre pleje og rehabilitering af borgeren med sygdom og funktionstab til opnåelse af bedst mulig livskvalitet og sundhed”.

Vores mål er, at fremtidssikre Hjemmeplejen så vi hele tiden kan yde den bedste service for vores borgere, imødekomme deres behov og opfylde de lovmæssige bestemmelser, samt de politisk besluttede kvalitetsstandarder for både sygepleje og personlig og praktisk hjælp.

Vi arbejder målrettet med at skabe de bedste rammer for alle ansatte i Hjemmeplejen, så der sikres et godt og sundt arbejdsmiljø, med så tidlig og reel inddragelse i forandringsprocesser og beslutninger som muligt.

VI FORVENTER, AT DU

  • Har dokumenteret ledelseserfaring, gerne inde for sygeplejen – det gælder både faglig ledelse og personaleledelse.
  • Erfaring i at omsætte overordnede strategier til konkrete indsatser i den daglige praksis
  • Har erfaring med økonomistyring
  • En efteruddannelse inden for ledelse
  • Kan se styrken i og bidrage til at arbejde i et ledelsesteam
  • Har stærke kompetencer ud i at motivere, lede og skabe holdånd i tæt samarbejde med medarbejderne
  • Er lyttende, empatisk og god til at kommunikere i øjenhøjde
  • Er innovativ og har lyst og evne til at bidrage ind i Hjemmeplejens mange udviklingsprojekter
  • Er robust og besidder et personligt overskud og har et roligt bagland, der giver plads til at yde en stor indsats i Hjemmeplejen.
  • Kan identificere sig med Hjemmeplejens værdigrundlag, og Ballerup Kommunes ledelsesgrundlag.
HVEM ER VI
Ballerup Kommunes Hjemmepleje er en samlet hjemme- og sygepleje, som har til huse i Ballerup Midtby. Der er i alt ca. 400 ansatte fordelt på social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Derudover en stab med forskellig uddannelsesmæssig baggrund.
 
HVAD KAN VI TILBYDE DIG
Du kommer til en hjemmepleje, som er i en spændende faglig udvikling på sundheds- og serviceområdet. Du bliver en del af et aktivt ledelsesteam, der har en innovativ tilgang til forandringsprocesser. Du får et tæt samarbejde med de øvrige teamledere samt relevante fagpersoner såvel internt i Hjemmeplejen som i hele kommunen. Du får del i en spændende udviklingsproces i at samle to sygeplejeteams til et fælles sygeplejeteam ved ledelse af to teamledere. Et sygeplejeteam med ca. 50 sygeplejersker med mange sygeplejefaglige kompetencer og funktioner. Sygeplejeteamet har hele myndighedsopgaven på sygeplejen, en sygeplejeklinik og ansvar for bevillingsopgaver til kommunens borgere. Vi er i en udviklende proces hvor der arbejdes med løsninger for at sætte sygeplejens rolle og faglige ledelse af sygeplejen på dagsordenen, i tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere og tværfaglige samarbejdspartnere om løsning af kerneopgaven som det centrale omdrejningspunkt.

Vi arbejder målrettet med en øget tværfaglig indsats og sammenhængende borgerforløb med vores samarbejdspartnere i kommunen. Vi har et stort fokus på den rehabiliterende indsats i alle vores teams, hvor der er triageringsmøder alle hverdage, og her er faglige drøftelser omkring kerneopgaven.

LØN OG ANSÆTTELSE
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Forventet tiltrædelse den 1. juni 2021
 
YDERLIGERE INFORMATION
For yderligere oplysninger kontakt leder af Hjemmeplejen Tine Gitte Nielsen, tgn@balk.dk 7230 9004 eller Karin Bjerre Kohn, krk@balk.dk 7230 9003- Du kan læse meget mere om stillingen, Center for Voksne og Sundhed samt Ballerup Kommune i stillings- og personprofil

ANSØGNINGSFRIST: 12. MAJ 2021
1. Samtalerunde: mandag den 17. maj i tidsrummet kl. 11.00 – 15.00
2. Samtalerunde: onsdag den 19. maj i tidsrummet kl. 12.30 – 15.30

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.