Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Team Tilskud, RejsUd og IndFak

Vi søger en engageret teamleder, der med sans for it-udvikling og fremtidens økonomifunktion, kan stå i spidsen for udbuddet af to centrale fællesstatslige økonomisystemer, og som samtidigt med sikker hånd evner at lede den daglige systemforvaltning af to betalingsafledende økonomisystemer med mere end 100.000 brugere.

Kan du lede et team, som står foran to vigtige it-udbud og samtidigt varetager den daglige drift af to nøglesystemer i den statslige økonomistyring? Så er det måske dig, vi leder efter.

Team Tilskud, RejsUd og IndFak Team Tilskud, RejsUd og IndFak har ansvaret for statens betalingsafledende økonomisystemer. Teamet varetager i tæt dialog med systemleverandøren den daglige drift og vedligeholdelse af systemerne RejsUd og IndFak og driver udbudsprocesser, der skal sikre videreudviklingen af fremtidens økonomifunktion.

På den korte og mellemlange bane står teamet over for to vigtige udbud. Der skal anskaffes et nyt fællesstatsligt tilskudssystem (STS), der understøtter den fulde tilskudsproces fra ansøgning til regnskabsaflæggelse. Samtidig skal næste generation af IndFak udbydes med høje ambitioner om udvidelse af systemunderstøttelsen med en række nye funktioner og moduler.

Parallelt med udbudsopgaverne skal der sikres en stabil og sikker drift af de eksisterende systemer. Et hold af erfarne produktspecialister håndterer den daglige drift herunder varetagelse af level 2 supporten, visitering af incidents og changes, udarbejdelse af kravspecifikationer og test af nye features. På sigt skal der opbygges en tilsvarende systemforvaltning til tilskudssystemet.

Du kan læse mere om løsningerne her:

IndFak: https://oes.dk/systemer/indkoeb-og-fakturahaandtering/

RejsUd: https://oes.dk/systemer/rejseafregning-og-udlaeg/

STS: https://oes.dk/systemer/digitale-services-paa-vej/faellesstatsligt-tilskudssystem/

Om dig For at lykkes i stillingen skal du brænde for at skabe gode rammer for økonomistyring i staten, herunder en løbende øget digitalisering og automatisering af processer samt en bedre udnyttelse og præsentation af data. Du skal besidde gode lederegenskaber – både i rollen som faglig leder og som personaleleder.

Som teamleder forventer vi, at du har erfaring med og/eller lyst til personaleledelse, og at du:

  • kan yde ledelsesmæssig støtte til større projekter, opgaver og analyser
  • er god til at håndtere interessenter og inddrage interne og eksterne samarbejdspartnere, når relevant
  • har god sans for driftsstyring og respekt for stabil drift som første prioritet
  • kan varetage leverandørstyring med sikker hånd
  • har høj eksekveringsevne og et stort drive
  • kan varetage de relaterede administrative opgaver, herunder økonomiopfølgning, fakturahåndtering mv.
Dine kompetencer Vi søger en generalistprofil med flair for økonomistyring og digitalisering, hvorfor du kan have forskellige indgange til dette job. Du forventes at have en uddannelse på kandidatniveau. Dertil har du et godt kendskab til den offentlige sektor og erfaring og/eller nysgerrighed i forhold til it-understøttelse af økonomiadministrative processer.

Du er et stærkt projektmenneske med blik for den overordnede projektledelse samt projektrisici og faldgruber. Men du er også et driftsmenneske, der brænder for at fastholde en høj kvalitet, og som evner at skabe rammerne for en stærk driftsorganisation.

Du kan sparre med både analytikere, programmører, konsulenter, projektledere og projektdeltagere samt har et godt blik for både gevinstrealisering og risici. Du har selv skarpe analytiske kompetencer samt gode kommunikative egenskaber i skrift og tale. Du har et godt blik for detaljen og den kontinuerlige kvalitets- og effektivitetsforbedringer. Med andre ord evner du at gå i dybden uden at tabe overblikket.

Du formår at engagere dine medarbejdere og sikrer dermed, at teamet leverer de gode resultater til vores kunder.

Som person er du nysgerrig, humoristisk og har en empatisk og rolig tilgang til medarbejdere og kollegaer – også når det strammer til.

Om os Du ansættes i kontoret Økonomisystemer, som varetager systemforvaltning og videreudvikling af en lang række systemer til understøttelse af de økonomiadministrative processer hos statslige og selvejende statslige institutioner.

Kontoret indgår i Økonomistyrelsens Center for Systemer, som driver et sammenhængende sæt af digitale datadrevne services, der understøtter god ledelse og økonomistyring i staten.

Vores mission er at understøtte alle administrative hovedprocesser digitalt, så medarbejdere og ledere i de statslige institutioner kan løse deres opgaver enkelt, effektivt og værdiskabende.

I kontoret Økonomisystemer lægger vi vægt på en uformel og uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi har fokus på at skabe resultater og løsninger af høj kvalitet. Vi passer på hinanden og tror på, at samarbejde og fælles opgaveløsning er forudsætningen for at nå i mål.

Læs mere om systemcentret og kontor for Økonomisystemer her: https://oes.dk/om-os/organisationen/center-for-systemer/.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter relevant statslig overenskomst som chefkonsulent med personaleansvar.

Arbejdsstedet er Landgreven 4, 1017 København K.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om Økonomistyrelsen eller stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Carina Sørensen på telefon 20 69 30 40 eller e-mail cps@oes.dk.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 17. januar 2021.

Vi forventer at holde samtaler fra uge 4.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.