Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Ungeteamet i Familieafdelingen

Har du lysten og evnen til at bidrage med handlekraft og sparring til et team med 14 engagerede medarbejdere? Så skal du søge en spændende stilling som teamleder for Ungeteamet ved Familieafdelingen i Viborg Kommune.   

Som teamleder for Ungeteamet får du ansvaret for den daglige personalemæssige og faglige ledelse i Ungeteamet. Teamet består af 14 fagligt stærke og kompetente socialrådgivere. To er ansat i projektstillinger med fokus på fleksible løsningstilgange og hyppig opfølgning på indsatser i sager på tværs af hele afdelingen. 

Du skal være med til at sikre den daglige drift, prioritere opgaver og deltage i for eksempel teamsmøder, visitationsmøder og tværgående arbejdsgrupper. Du skal også være med til at skabe sammenhæng for de unge sammen med diverse samarbejdspartnere – interne som eksterne.

Sammen med afdelingslederen og de tre øvrige teamledere er det din opgave at sætte nye standarder for samarbejde og udvikling af fleksible muligheder i løsningen af vores kerneopgaver, så det kommer børn og unge i Viborg Kommune til gavn. 

Hvem er du 
Vi forventer, at du er uddannet socialrådgiver eller har anden relevant uddannelse. Du skal også have kendskab til servicelovens bestemmelser og have erfaring fra en kommunal forvaltning - gerne indenfor familieområdet. 
 
Du ser dig selv som en faglig kompetent og handlekraftig teamleder. Du har allerede erfaring med ledelse og har måske også en lederuddannelse – ellers er du parat til at begynde på en. Du trives med at være en aktiv del af et ledelsesteam og er stærk i at navigere i en politisk styret organisation. Du lægger vægt på at være en god sparringspartner for rådgiverne i dit team, og du indgår i en respektfuld dialog med borgere, medarbejdere og samarbejdspartnere. 
 
Som person har du empati og evner situationsbestemt ledelse i et felt med mange interessenter. Du kan have mange bolde i luften og formår at prioritere i opgaverne med overblikket og roen i behold. Du mestrer at involvere og tage beslutninger - og du står ved dine beslutninger også selvom de ikke nødvendigvis er populære.  
 
Om vores arbejdsplads 
Ungetemaet er en del af Familieafdelingen i Viborg Kommune. Teamet og afdelingen er kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø, godt samarbejde og stort engagement. 

Familieafdelingen beskæftiger sig primært med myndighedsopgaver indenfor unge i aldersgruppen 13-18 (23) år, som har behov for særlig støtte indenfor servicelovens bestemmelser. Familieafdelingen består ud over Ungeteamet, af et Frontteam, et Børneteam og et Handicapteam. Vi er i alt ca. 70 medarbejdere.  

Vi arbejder helhedsorienteret og har fokus på progression hos barnet/den unge. Vi tror på, at vi i samarbejde med barnet/den unge og familien samt relevante samarbejdspartnere har de bedste muligheder for at lykkes med vores indsatser. Derfor vægter vi det tværfaglige samarbejde højt. 

Om ledelse i Viborg Kommune 
Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. 
 
Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget et nyt styringsgrundlag, kaldet Sammenhængsmodellen. Læs mere her om at være ansat i Viborg Kommune på viborg.dk. 
 
Løn og ansættelse 
Ansættelse fra 1. maj 2021 eller snarest derefter. Løn og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst. 
Der bliver indhentet en børne- og straffeattest. 
 
Samtaler 
Vi holder første samtalerunde den 12. marts 2021 og anden samtalerunde den 22. marts 2021. Ansøgere, der går videre til 2. samtale, får inden lavet en personprofil af en konsulent fra Viborg Kommunes HR-afdeling.

Få mere at vide om stillingen 
Læs mere om stillingen som teamleder for Ungeteamet i Familieafdelingen i Job- og kompetenceprofilen https://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=a9cc4029-4b9c-4773-b49b-f20906c3fb11. Du er også velkommen til at kontakte afdelingsleder i Familieafdelingen, Rikke Halling Mørch på tlf: 23 64 73 30. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.