Teamleder til vores kundeteam i Århus


Bliv teamleder hos Willis Towers Watson og vær en del et dedikeret kundeteam, der assisterer vores Client Facing afdeling inden for skadesforsikring

I Willis Towers Watson har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem helhedsorienteret risikorådgivning og ved at skabe løsninger, der optimerer kundens sikkerhed og tryghed.

Jobbet

Vi søger landets bedste teamleder til et kundeteam bestående af 13 kundekoordinatorer og assistenter, som sammen med de kundeansvarlige forsikringsmæglere skal administrere, rådgive og servicere vores kunder. Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor vi altid yder vores bedste over for kunderne.

Teamet har ansvaret for en række opgaver, herunder blandt andre;

 • Den daglige kontakt, support og rådgivning til vores kunder
 • Yde en professionel, korrekt og saglig administration af kundens forsikringer
 • Foretage ændringer i bestående forsikringsdækninger
 • Opkrævning af forsikringer og reguleringer af disse
 • Implementering af nye forsikringsprogrammer og nye kunder

 • Dit ansvar vil være at lede og supplere udviklingen af teamet, ligesom du selv tager del i de mange daglige opgaver. Fordelingen af ledelse/opgaveløsning vil være i forholdet 40/60. Jobbet består af mange forskelligartede og spændende opgaver, både i relation til ledelse, kunder og forsikringsselskaber.

  Personprofil

  Som teamleder forventer vi, du har en solid baggrund inden for skadesforsikring, gerne på niveau 4 fra FOAK. Du er ansvarsbevidst og ved, at gode resultater skabes gennem samarbejde. Vi forventer endvidere, at du har ledelseserfaring fra tilsvarende og har arbejdet med synlig ledelse, herunder daglige tavle/ huddleboardmøder og effektivisering af processer.

  Det er en forudsætning, at du er fortrolig med forskellige pc-værktøjer og er superbruger på Microsoft Office-pakken. Derudover skal rette ansøger personligt bl.a. besidde følgende egenskaber:
 • er empatisk og har lederegenskaber
 • har et højt drive, er udadvendt og kundeorienteret
 • er engageret og entusiastisk samt en god teamspiller
 • er serviceminded og imødekommende med en evne for klar kommunikation

 • Vi tilbyder

  Hos os vil du opleve en positiv ånd og en uformel omgangstone. Vi arbejder ud fra et værdisæt, der blandt andet bygger på respekt, teamwork og integritet. Vi tilbyder en attraktiv arbejdsplads med frie arbejdsforhold, mulighed for videreuddannelse, karriereplaner samt en attraktiv lønpakke og gode pensionsvilkår. Stillingen skal besættes snarest muligt på vores kontor i Århus.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:6. januar 2018
  Udløbsdato:5. marts 2018

  Afdelingsleder & forsikringsmægler søges til Aalborg

  Willis Towers Watson

  Bliv afdelingsleder forsikringsmægler hos Willis Towers Watson og vær en del af et team, der arbejder med kunder indenfor skadesforsikring I Willis Towers Watson har vi fokus på at tilføre værdi til vores kunder gennem helhedsorienteret risikorådgiv...
  Indrykket:14. januar 2018
  Udløbsdato:9. marts 2018

  Pensionskonsulent til Fyn/Sydjylland

  Willis Towers Watson

  Som pensionskonsulent hos Willis Towers Watson bliver du en del af en spændende virksomhed med et godt arbejdsmiljø, og med mulighed for selvstændigt at varetage en bred vifte af opgaver. I Willis Towers Watson bestræber vi os på at tilpasse løsning...
  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:28. marts 2018

  Forsikringsuddannet medarbejder til vores udbudsafdeling i Nærum

  Willis Towers Watson

  Udbud i Placement Proces Team Vores Placement Proces Team for forretningsområdet Client Risk Broking tager sig af alle forsikringsudbud indenfor skadesforsikring inklusiv EU-udbud. Din rolle Vi søger en forsikringsuddannet medarbejder eventuelt udda...