Teamleder / Værkførerassistent


Limfjords danske rodfrugter er et familieforetagende beliggende ved landsbyen Sejlflod ca. 12 km øst for Ålborg.
Vores produktionsarealer støder op til Limfjorden i det naturskønne og frodige Nordøst Jylland, og derfra stammer navnet Limfjords.


Produktionen af danske rodfrugter spænder fra hovedkulturen gulerødder over pastinak, persillerod, runde og lange rødbeder, gule rødbeder, majroer, kålrabi og jordskokker.

Limfjords danske rodfrugter er i dag et topmoderne frilandsgartneri med en betydelig omsætning til detailkæder og cateringmarkedet herhjemme samt kæder og grossister i udlandet.

Limfjords danske rodfrugter ønsker at være kendetegnet som en dygtig og innovativ producent af rodfrugter af meget høj kvalitet.På grund af yderligere vækst og travlhed på værkstedet/produktionen, søger vi en teamleder/værkførerassistent.

Du kommer i tæt samarbejde med vores værkfører, til at skulle prioritere, koordinere og organisere opgaverne hos vores i forvejen 8 dedikerede medarbejdere på værkstedet.

Du kommer med en bred teknisk baggrund indenfor fejlsøgning, reparation og vedligehold af entreprenør/landbrugsmaskiner – og kan derigennem hurtigt i samarbejde med det øvrige team – få sat en diagnose og effektueret samt prioriteret en handling.

Det meste af tiden deltager du på lige fod med dit team i de daglige opgaver på værkstedet, men du skal samtidig være i stand til at gribe ind, handle og navigere, i et til tider højt aktivitetsniveau.

Da vi typisk har meget travlt i de fleste af årets måneder, er det vigtigt at du tager ansvar og arbejder målrettet i forhold til deadlines, og dermed altid er typen, der går forrest i forhold til de øvrige medarbejdere.

Udover den daglige drift på værkstedet, skal du ligeledes kunne bistå kontakt til vores leverandører i forhold til bestilling af standard reservedele eller lign.Vores kandidat:

 • Baggrund som Entreprenør -og Landbrugsmaskinmekaniker eller anden relevant baggrund eksempelvis fra landbruget eller maskinstation
 • Vant til at arbejde på et værksted hvor tingene går stærkt
 • Fleksibel og målrettet person – som ikke giver op før opgaven er løst
 • God til at motivere, kommunikere og skabe gode resultater blandt dine kollegaer
 • Godt overblik
 • Proaktiv - og sætter en ære i at gå forrest som et godt eksempel
 • God IT-forståelse
 • Fleksibel i forhold til arbejdstider, vagtordning hver 6-7 uge, hvor der arbejdes aften/nat • Limfjords danske rodfrugter tilbyder:

  Organisationen i Limfjords danske rodfrugter, har en flad struktur, hvilket giver dig en stor mulighed for at få indflydelse på dine egne arbejdsområder og udvikling af arbejdsopgaver. Virksomheden tilbyder et alsidigt og selvstændigt job, hvor du vil blive udfordret på både tekniske og personlige kvalifikationer inden for en række områder.

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt – men vi venter også gerne på den helt rigtige.

  Vi tilbyder attraktiv lønpakke samt pension og sundhedssikring.

  Kontakt os:

  Hviid & Larsen står for screeningsprocessen af ansøgere til jobbet, og skulle du ønske yderligere oplysninger omkring jobbet, er du velkommen til at kontakte os på 50 50 45 15.

  Alle ansøgninger vil selvfølgelig blive behandlet med 100 % fortrolighed.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her