Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TECHCOLLEGE søger en rengøringsassistent til skolehjemmet på Rørdalsvej

Du vil indgå i et team bestående af 14 medarbejdere, der dagligt står for drift af skolehjemmet og kollegiet, hvor vi i alt har rengøringsansvar for 300 værelser samt fællesområder.

Jobprofil
Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i rengøring af værelser med bad og toilet samt fællesområder som kontorer, gangarealer og trapper.

Personprofil
Vi forventer, at du er uddannet rengøringstekniker, serviceassistent eller har erhvervserfaring fra lignende stillinger og brænder for at arbejde med rengøring. Ligeledes skal du kunne arbejde både selvstændigt og i teams.
Som medarbejder er du struktureret, kvalitetsbevidst og kan arbejde selvstændigt uden at miste overblikket. Du skal kunne tale, læse og forstå dansk. Vi ønsker en medarbejder, som er serviceminded og har et godt humør.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og et job, hvor du bliver udfordret på både faglighed og menneskelighed. Vi er teamorganiseret og prioriterer mange ressourcer på løbende at udvikle et sundt og konstruktivt arbejdsklima, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for medindflydelse alvorligt. Du vil få kompetente og engagerede kolleger, som glæder sig til at hjælpe dig godt i gang.

Ansættelse:
Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Fagligt Fælles Forbund (3F).
Der er tale om en deltidsstillinger på 20 timer om ugen.
Arbejdstiden for stillingen ligger i tidsrummet mandag til fredag 08.00 - 12.00. Arbejde uden for normal arbejdstid kan forekomme, når der er specielle arrangementer på skolen samt ved større ind- og udflytninger.

Tiltrædelse:
Stillingen ønskes besat den 1. august 2020 eller hurtigst muligt.
Ansættelsessamtaler holdes tirsdag den 28. juli 2020.

Yderligere oplysninger:
Vil du vide mere om stillingen, kan oplysninger fås ved henvendelse til afdelingsleder Mogens Buus Andersen på telefon 2526 6342.

Ansøgning:
Vi modtager kun elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem. Du søger stillingen ved at klikke på linket nederst i stillingsopslaget på vores hjemmeside og vedhæfte din ansøgning og dit CV.
Ansøgningsfristen er torsdag den 2. juli 2020.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.