Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

TECHCOLLEGE søger faglærer til tømreruddannelsen

Overvejer du et karriereskifte fra håndværker til faglærer, og vil du gerne formidle din viden fra tømrerfaget til unge mennesker?
Vi søger en dygtig faglærer, som brænder for at arbejde med unge mennesker på en af landets største tømreruddannelser.

Jobprofil
Som faglærer skal du være med til at planlægge og undervise elever på grundforløb og hovedforløb samt stå for præsentationsaktiviteter på og uden for skolen. Undervisningen vil foregå i både teori og praksis, hvor du selv vil have stor medindflydelse på tilrettelæggelsen igennem teamsamarbejdet. Du skal desuden medvirke til udvikling af læringsformer og pædagogik og derigennem samarbejde med skolens centrale roller.

Personprofil
Er du vores nye faglærer, forventer vi, at du har en faglig uddannelse inden for tømrerfaget, måske suppleret med en relevant overbygning som tekniker eller konstruktør – og har minimum fem års relevant erhvervserfaring. Du er vant til at læse og har gode skriftlige formuleringsevner. Du har et godt kendskab til Outlook, Word, Excel, PowerPoint og meget gerne AutoCAD. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at undervise og arbejde med unge, men det er ikke et krav. Du skal have to almene fag på A-niveau – har du ikke det, klæder vi dig på inden for de første fire år. Som menneske er du udadvendt og en stærk holdspiller. Du vil indgå i et tværfagligt, teamorganiseret miljø, hvor vi forventer, at du tager din mulighed for medindflydelse alvorligt. Du er omstillingsparat og kan opnå den fornødne tillid til at kunne påvirke andre på en positiv måde.

Vi tilbyder:
Attraktive ansættelsesvilkår i et job, hvor du bliver udfordret på både din faglighed og menneskelighed. Du vil indgå i et team bestående af kompetente og engagerede kolleger, hvor der prioriteres mange ressourcer på løbende at tilstræbe et sundt og konstruktivt arbejdsklima. Teamet glæder sig til at få en ny kollega og hjælpe dig godt i gang.

Ansættelse
Ansættelsen er på fuld tid.
Aflønning sker i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse nr. 101 af 1. februar 2007 om ansættelsesvilkår for tjenestemandslignende ansatte ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse og kostafdelinger.

Tiltrædelse
Stillingen ønskes besat 1. marts 2021 eller hurtigst muligt.
Ansættelsessamtaler afholdes den 20. og 22. januar 2021.

Yderligere oplysninger
Vi har en af de største tømrerafdelinger i landet med 500-600 elever om året og 20 dygtige undervisere.
Vi har gode fysiske rammer med en tømrerhal på 2.800 m2 og velindrettede teorilokaler. Vi har et undervisningskoncept med omdrejningspunkt i projektorganiseret undervisning.

Vil du vide mere om tømreruddannelsen, kan du læse mere på vores hjemmeside: https://techcollege.dk/uddannelser/tomrer/

Vil du vide mere om stillingen, kan oplysninger fås ved henvendelse til uddannelseschef Gorm Vestergaard på mail gove@techcollege.dk

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 17. januar 2021.

Ansøgninger modtages via vores hjemmeside. Klik på linket nederst på siden for at sende din ansøgning.

http://techcollege.dk/kontakt/ledige-stillinger/

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.