Gem job

Technical Sales Manager

På vegne af vores kunde Hans Aa A/S, søger vi en Technical Sales Manager med et stort drive og en baggrund inden for teknisk salg.

Om stillingen

Som Technical Sales Manager hos Hans Aa bliver du en afgørende drivkraft i forhold til at sikre, at kunderne oplever en god og nærværende salgsproces. Dine opgaver vil bestå i at styrke salgs- og tilbudsfasen, udvikle kunderelationer og skabe indsigt i kundens tekniske forespørgsler og behov inden for specialdesignede presenningsløsninger til vindindustrien, offshore og mange flere.

Du kommer til at arbejde med salg til eksisterende kunder og bearbejdning af nye kundeemner, rådgivning på teknisk niveau samt løbende udvikling af kundeporteføljen. Da det primære produkt er specialdesignede løsninger, kommer du til at indgå i en lang række udviklingsforløb med den interne Engineering-afdeling og kunder. Dette forudsætter, at du foruden en stærk kommerciel indsigt også har gode projektledelsesegenskaber og kan drive udviklingsforløb, hvor deadlines nås, og kunderne oplever en strømlinet proces.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • skabe struktur i salgsprocessen og bearbejde kundeforespørgsler på et teknisk niveau
  • udvikling og gennemførsel af salgsaktiviteter internationalt, hvor du bliver budgetansvarlig
  • selvstændig planlægning og gennemførsel af kundebesøg hos eksisterende og nye kunder over hele verden
  • indgå i udviklingsforløb med Engineering-afdelingen og kunder
  • deltagelse i messer og bearbejdning af nye leads.

For den rette kandidat er der tale om en unik karrierestilling med rig mulighed for personlig udvikling og indflydelse på fremtiden i en spændende, velkonsolideret vækstvirksomhed bygget på gode værdier og troværdighed. Vi ser gerne, at du på sigt har ambitioner om at bygge en salgsafdeling op.

Du skal forvente rejseaktivitet på omkring 30-60 dage årligt.

Din baggrund og erfaring

Indgangen til stillingen kan være mange, men fællesnævneren er en solid teknisk indsigt. Ideelt set kommer du med erfaring fra vind- eller presenningsindustrien og har minimum 3-5 års erfaring med internationalt salg. Succes i stillingen forudsætter, at du har masser af drive og gåpåmod og kan begå dig i en vækstvirksomhed, hvor udviklingen går stærkt og dagene sjældent ens. 

Herudover

  • har du erfaring med at køre udviklingsforløb i samarbejde med Engineering og kunder
  • bidrager du til et godt arbejdsmiljø og trives med en åben og uformel omgangstone i et tæt samarbejde med dine kollegaer
  • tager du ansvar for dine arbejdsområder, men er samtidig den gode kollega, der altid har tid til at hjælpe og kan bidrage i andre sammenhænge
  • har du generelt et højt energiniveau og kan samtidig arbejde struktureret - også under pres
  • behersker du engelsk på godt niveau i skrift og tale. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

Det forventes, at du har eller tager bopæl i hensigtsmæssig køreafstand til Esbjerg (maks. 1 time.).

Du tilbydes

Hans Aa A/S tilbyder ansættelse i en solid virksomhed, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og konstruktiv kultur med god mulighed for sparring. Du vil få et stabilt ansættelsesforhold omgivet af positive kollegaer i moderne og lækre lokaler. Du bliver en del af en flad og uformel organisation med faglige kompetencer på højt niveau. Virksomheden tilbyder et dynamisk arbejdsniveau, hvor der er fokus på fleksibilitet og samarbejde.

Lønnen forhandles individuelt og modsvarer dine kvalifikationer.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Jonas Jørgensen, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 3152 8191 eller pr. mail: jj@pay-back.dk.

Om Hans Aa A/S

Hans Aa A/S er en markedsledende producent af specialdesignede industrielle presenninger. Virksomheden har leveret innovative presenningsløsninger worldwide siden 1949. Der leveres presenningsløsninger til vindindustrien, offshore-industrien, til landbrug og mange flere. Hovedkontoret er placeret i Esbjerg, og der er produktionsfaciliteter i Polen og Kina samt salgskontor i USA. Samlet set har Hans Aa A/S på nuværende tidspunkt ca. 250 medarbejdere på globalt plan.


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.