Gem job

Technical Sales Manager til VE-vækstvirksomhed

Er gode kunderelationer din spidskompetence og kan du lide at lave opsøgende projektsalg? Har du analytisk flair, og evner du at formidle det komplekse på en forståelig facon? Sætter du en ære i altid være lyttende og at levere løsninger på et højt niveau? Måske du endda har erfaring med mellem- og højspændingsinstallationer? Så er det dig, vi søger!

På vegne af ENERGRID søger vi en erfaren Technical Sales Manager, der skal varetage kundeløsninger indenfor VE (Vedvarende Energi). Du bliver en aktiv medspiller i et engageret og servicemindet team i en virksomhed med fart på udviklingen, der spænder bredt indenfor en spændende branche.

Hvordan ser din arbejdsdag ud?

Som Techical Sales Manager kommer du til at indgå i ENERGRID-teamet som en vigtig del af afdelingens succes og fortsatte udvikling. Du bliver ansvarlig for:

  • Opsøgende projektsalg samt at skabe og bibeholde nogle gode kunderelationer.
  • Udbygning af det eksisterende kundegrundlag.
  • Udarbejdelse af svar på udbud og forespørgsler indenfor kundeporteføljen.
  • Udarbejdelse - og forståelse for - el-tekniske udbudsmaterialer samt kalkulering af tilbud.
  • At bidrage til udvikling og projektering af nettilslutningsprojekter samt kundeløsninger i alt fra lavspænding og mellemspænding til højspændingsområdet.
  • At bistå med analyser i komplekse problemstillinger.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

  • Du har sandsynligvis en el-teknisk baggrund, evt. elektriker, ingeniør eller lignende.
  • Det er en fordel, hvis du en kommerciel baggrund - gerne som sales manager og med erfaring fra VE-branchen. Vigtigst er, at du har erfaring med B2B-projektsalg, som kræver fokus og vedholdenhed.
  • Du har kendskab til gældende lovgivning indenfor nettilslutning, eller har lysten til at tilegne dig den viden.
  • Du besidder stærke kommunikative evner på både dansk og engelsk.

Som person er du relationsorienteret og evner at skabe kontakter til eksisterende, såvel som nye, kunder. I kontakten med kunden formår du at lytte og få klarlagt behovet således, at du i samarbejde med dit team kan udarbejde et kvalificeret løsningsforslag. Du er i besiddelse af et stærkt overblik, arbejder systematisk, og evner at holde styr på eksisterende opfølgninger samtidig med, at du udarbejder og planlægger nye salgsinitiativer.

Du kan ikke nødvendigvis alt fra starten, men du har energien og viljen til at sætte dig ind i opgaverne og løbende forbedre dig sammen med dit team. Du bliver en del af et team, der sætter stor værdi i at yde sammen, samarbejde og sparre med hinanden. I dag består ENERGRID af to projektledere, en el-ingeniør, en Key Account Manager og otte montører udover entreprisechefen.

Det er vigtigt, at du udover at løse dine daglige opgaver, er ansvarsbevidst og har overskud til at bidrage til et godt og positivt arbejdsmiljø, også selvom tingene til tider går stærkt. Derfor forestiller vi os, at du er imødekommende, energisk, fleksibel og ikke mindst humoristisk.

Du vil blive tilknyttet ENERGRID’s afdeling i Thisted.

ENERGRID tilbyder
Hos ENERGRID bliver du en del af en spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig. Vi tilstræber en fornuftig balance mellem familie- og arbejdsliv, og hvor vi bygger på værdierne: troværdighed, trivsel, kunde- og markedsorientering samt kvalitet. Du bliver en del af et uformelt og velfungerende team, hvor åbenhed, frihed under ansvar og gensidig respekt er nøgleord i hverdagen.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.