Technical Support & Helpdesk Teamleder

Ambitiøs teamleder til ledelse og udvikling af et internationalt Helpdesk center i vækst med pt. 10 medarbejdere.

Du får ansvar for drift og optimering af Helpdesk i Region North & East Europe.

Du skal være motiveret for en stilling, der kræver fleksibilitet, erfaring og ambitioner.

Du behersker pressede situationer med overblik, ro og professionalisme.

SSI Schäfer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer i hele verden. Dertil hører bl.a. en kompetent og professionel Helpdesk, som varetager 3 service levels.

Jobbet:

For at styrke organisationen søges en Technical Support & Helpdesk Teamleder, som bliver overordnet ansvarlig for at udvikle og dagligt lede et ambitiøst og kundevendt team samt ansvarlig for kvaliteten af leverancer og løbende optimeringer.

Du får en stilling med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling, da jobbet indebærer mange forskelligartede opgaver. I stillingen skal du bl.a. arbejde med

 • Dagligt ledelsesansvar for pt. ca. 10 medarbejdere

 • Overordnet ansvar for planlægning af vagtplaner.

 • Ansvar for opfølgning, leverance ift. KPI’er, procedurer samt arbejdsprocesser (herunder løbende forbedring af disse).

 • Forretningsudvikling af SSI Schäfer´s serviceforretning som helhed og i lokalt samarbejde med kollegaer, men med særligt fokus på Helpdesk i Danmark.

 • Bistå og coache ved fejlfinding og håndtering af de tekniske problemstillinger, herunder sikre optimal kommunikation til vores kunder.

 • Ansvarlig for træning, oplæring, overholdelse af processer og procedurer og fordeling af arbejdsopgaver.

 • Servicering og dialog med kunderne, herunder deltagelse i diverse møder.

 • Ansvarlig for udvikling af processer og sikkerhedsprocedurer (i samarbejde med bl.a. lederkollegaer og medarbejdere, så det ensartes i hele CSS)

 • Ansvarlig for tavlemøder, herunder continuous improvements i Helpdesk og Root Cause Analysis.

 • Deltage i SSI Schäfers Teamleder og Supportteam gruppemøder og være med til at udvikle CSS i SSI Schäfer sammen med dedikerede kolleger.

 • Diverse administrative opgaver herunder afholdelse af medarbejdersamtaler og rekruttering, medarbejderudvikling, datakvalitet i diverse systemer m.m.

Kvalifikationer:

Der kan være flere indgangsvinkler, men det forventes, at du har en relevant teknisk baggrund. Gerne uddannelse som fx maskinmester, ingeniør eller IT-tekniker med merkantil overbygning. Det er et krav, at du har erfaring med ledelse af medarbejdere – gerne i nogle år fra en lignende stilling.

Derudover vil det være en fordel hvis du har,

 • Erfaring med servicering af kunder samt kommunikation på flere niveauer i en større organisation.

 • Erfaring med/kendskab til ticket/service management systemer.

 • Erfaring med styring efter KPI’er samt optimering af disse ift. forretningens krav.

 • Erfaring med og interesse for fejlfinding på automatiske produktions- eller logistikanlæg.

 • Kendskab til WMS-systemer.

 • Erfaring med mekaniske installationer.

 • Erfaring med LEAN og kendskab til Industry 4.0.

 • Mulighed for dagligt at være til stede på kontoret i Hadsund

SSI Schäfer er en international koncern og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Det kræver, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Har du gode egenskaber inden for de nordiske sprog, er det en fordel men ikke et krav.

Personlige egenskaber:

Det en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt (men er teamplayer), er seriøs og har en god situationsfornemmelse. Du er tillidsvækkende og god til at kommunikere både internt og eksternt. Det er vigtigt, at du fokuserer på kvalitet og arbejder struktureret. Du besidder en god portion humor og har et godt drive samt ambitioner/ønsker om at lære nyt og udvikle dig.

Du tilbydes:
Du får en udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdspladsen er velfungerende, omgangstonen uformel og arbejdsklimaet er sundt. Der tilbydes en attraktiv gage, der modsvarer job og kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Ligeledes tilbydes løbende efteruddannelse.

SSI Schäfer:
SSI Schäfer er en solid international koncern og en af verdens absolut førende leverandører af kvalitets-lagersystemer. SSI Schäfer er repræsenteret i 70 lande, har mere end 10.500 ansatte og er leverandør af en lang række lagerløsninger - fra design af automatiske lagersystemer til implementering af reoler, mobilreoler, kraner, transportører og software. SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Masterdata tekniker til spændende og alsidigt job

Jysk Rekruttering

Hjørring
Er du klar til luftforandring? Du tilbydes et yderst spændende job i en solid virksomhed med mere end 60 års erfaring i ventilation og luftforandring. I samarbejde med dine kollegaer, får du en central rolle i at skabe et sikkert datafundament til b...
Indrykket:8. oktober 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Masterdata tekniker til spændende og alsidigt job

Jysk Rekruttering

Hjørring
Er du klar til luftforandring? Du tilbydes et yderst spændende job i en solid virksomhed med mere end 60 års erfaring i ventilation og luftforandring. I samarbejde med dine kollegaer, får du en central rolle i at skabe et sikkert datafundament til b...
Indrykket:8. oktober 2020