Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tegnestueleder

Vi søger en tegnestueleder for tegnestuen i Svinninge, som pt. beskæftiger 4 medarbejdere. Du får ansvaret for planlægning af tegnestuens opgaver og personaleledelse, og samtidig skal du selv tage aktiv del i tegnearbejdet. Du kan tegne i 3D tegneprogrammer og meget gerne Tekla. Du er uddannet bygningskonstruktør og/eller ingeniør og har meget gerne erfaring fra lignende stilling.

Vores projekter løses henholdsvis som selvstændige opgaver med direkte kundekontakt og i tværfaglige projektteams med vores projektledere, ingeniører og bygningskonstruktører m.fl. Der samarbejdes også på tværs af vores fabrikker, og som tegnestueleder vil du få et tæt samarbejde med tegnestuelederne i de øvrige afdelinger i Industri Beton koncernen. Du refererer til tegnestuechefen.

Som person er du pligtopfyldende, detaljeorienteret og selvkørende. Det er naturligt for dig konstant at optimere på processer og arbejdsgange på tegnestuen, så kapacitetsudnyttelsen er maksimal til glæde for både kunder og medarbejdere. Du har et stort overblik, holder uden problemer mange bolde i luften, overholder dine deadlines og trives med en hektisk hverdag. Samtidig er du en dygtig leder og en team player, og du er god til at kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt.

Vi arbejder i et uformelt miljø og vægter godt humør, positiv indstilling, stabilitet, loyalitet og engagement højt.

Vi tilbyder

et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer. Arbejdsdage hos vores afdelinger i Vestjylland, Sønderjylland og på Djursland kan forekomme.

Ansøgning

Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da tegnestuechef Helle Bækgaard på mail hbk@industribeton.dk eller tlf. 96 59 47 17 / 31 93 26 65. Send din ansøgning mærket ”Tegnestueleder” vedlagt CV og andre relevante bilag til job-sbi@industribeton.dk senest mandag den 24. februar 2020. Samtaler afholdes løbende.

 

 

ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton A/S, der beskæftiger ca. 370 medarbejdere. Personalet er fordelt med ca. 105 ansatte hos ØSB, ca. 130 hos Perstrup, ca. 50 hos Byggebjerg, ca. 80 på fabrikken i Svinninge samt 4 personer hos Abeo, der primært har fokus på udvikling, optimering og salg af SL-dækkonstruktioner.

Virksomhederne i Industri Beton A/S leverer alle slags betonelementtyper til byggeriet: Til nye projekter, til renovering og til ombygning. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Derudover producerer vi elementer til anlæg, infrastruktur, tanke og landbrug.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.