Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tegnestueleder til Midtjydsk Betonvare & Elementfabrik, Herning

Har du lyst til at blive en nøgleperson i en dynamisk danskejet virksomhed med 60 års brancheerfaring? Har du ledelseserfaring samt solid byggeteknisk indsigt og erfaring med projektering af betonelementbyggerier? Så er det DIG, vi søger til et afvekslende job med god mulighed for at præge din hverdag!

 

Jobbet
Med reference til direktøren kan du bl.a. se frem til at arbejde med følgende:

  • Daglig ledelse af tegnestuen, som består af 11 medarbejdere, 5 sags-/konstruktionsingeniører og 6 tegnere
  • Du bliver selv sagsingeniør på udvalgte projekter
  • Kontakt til kunder og samarbejdspartnere
  • Standardisering og kvalitetssikring af projektmateriale samt koordinering af ressourcer i forhold til opgaverne på tegnestuen.

Faglige kvalifikationer
Du er uddannet bygningsingeniør med min. 3-5 års erfaring inden for bærende konstruktioner. Du er statisk velfunderet, du har en generel, solid byggeteknisk viden og en god fornemmelse for bygbarhed. Du er fagligt nysgerrig og opsøger ny viden inden for dit fagområde. Du er rutineret IT-bruger, og du har erfaring med AutoCad 3D eller Revit - og måske med Dimension fra Strusoft.
 
Personlige kompetencer
Du er en synlig og motiverende leder, og du har viljen og kompetencerne til at udvikle og drive tegnestuen. Du formår både at have og skabe overblik, men du har også styr på detaljerne. Endelig har du en positiv og fleksibel indstilling, og du trives med at samarbejde og sparre med dine kolleger på tværs af organisationen. Du er løsnings- og resultatorienteret, og du har gennemslagskraft i kunde-, leverandør- og samarbejdsrelationer.

Vi tilbyder
Et udfordrende og selvstændigt job med afvekslende opgaver i et uformelt miljø, hvor man har fokus på videndeling og sparring på tværs. En stilling, der giver muligheder for faglig så vel som personlig udvikling i en vækstvirksomhed, hvor du bliver en vigtig del af den fremtidige udvikling. 

Ansøgning
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Midtjydsk Betonvare & Elementfabrik, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Susanne Engkjær på tlf. +45 6163 0790.

Om Midtjydsk Betonvare & Elementfabrik
Midtjydsk Betonvare & Elementfabrik er danskejet og fremstiller betonelementer til kontor-, industri- og boligbyggerier. Med 60 års brancheerfaring inden for betonelementfremstilling og vores konstante fokus på optimering af produktionsmetoderne på vores elementfabrik er vi godt rustet til at matche kravene fra såvel den nationale som den internationale byggeindustri.
Vores store erfaring og knowhow betyder, at vi kan projektere ud fra et hvilket som helst projekteringsgrundlag. Samtidig er vi kompetente til at rådgive, vejlede og sparre med vores kunder omkring beton, facader, overflader og elementbyggeri. Vi har med andre ord de bedste forudsætninger for at skabe den optimale løsning for vores kunder.
Midtjydsk Betonvare & Elementfabrik råder i dag over 7000 m² produktionshaller til fremstilling af betonelementer, værksteder, administration med videre og er ca. 85 medarbejdere.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.