Tegnsprogstolk - er du vores nye kollega?

Brænder du for tegnsprogstolkning på skole- og familieområdet og har du lyst til at bidrage til vores mission om høje ambitioner og tydelige forventninger til alle børn?

På Skolerne i Snekkersten søger vi en dedikeret og kompetent tegnsprogstolk gennemsnitligt 20 timer/ugen pr. 1. januar 2021
Du skal samarbejde med en pædagog om dennes mange opgaver og pædagogiske aktiviteter i skole og SFO – de fleste relateret direkte til kontakt med børn, kollegaer eller forældre.
Skolerne i Snekkersten dækker 0.-9. klasse og består af flere skoleafdelinger. Skolen er fordelt på 3 matrikler. Herudover indeholder skolen to specialspor; et dagbehandlingsspor samt et for børn med ADHD. Dertil kommer Helsingør Kommunes idrætslinje for udskolingselever. Vores fritidstilbud består af SFO – som er fordelt på to matrikler – samt Fritidsklubben Villa Fem og Helsingør Kommunes Multipark.
Du vil således blive en del af en større organisation, men helt overvejende have din dagligdag på Snekkersten Skole på Klostermosevej. Du vil være en vigtig brik i dagligdagen for at støtte pædagogens mange opgaver, og vi tillægger derfor evnen til at lytte og guide rundt om den konkrete læringssituation stor betydning. Ligeledes vil stabilitet være afgørende for at løse opgaven.

Vi søger en personlig assistent der:

  • er professionsbachelor i tegnsprogs- og skrivetolkning
  • behersker tegnsprog og simultantolkning på højt niveau
  • er flydende på dansk og stærk i skriftlig og mundtlig formidling
  • gode engelsk-kundskaber
  • i god fysisk form og kunne deltage i fysiske aktiviteter – herunder drengeidræt
  • har høj grad af etik i alle arbejdsopgaver
  • lægger vægt på at udføre sit arbejde med omhu og ansvarsfølelse
  • har lyst til at indgå i de pædagogisk miljø med elever og kollegaer
  • har erfaring fra skole og familieområdet og har en indsigt i problemstillinger på området
  • er robust, stabil, selvstændig og har gode samarbejdsevner
Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen er på gennemsnitlig 20 timer/uge.
Arbejdsadressen vil som udgangspunkt være på Snekkersten Skole Klostermosevej 9, 3070 Snekkersten.
Aflønning sker efter individuel forhandling og vi skal gøre opmærksom på, at der i Helsingør Kommune indhentes børneattest og straffeattest på ansøgere som indstilles til ansættelse.
Vi glæder os meget til at høre fra dig!
Ansøgningsfrist: 29/11-2020
Ansættelsessamtaler vil finde sted 3/12-2020

Du kan læse mere om Helsingør Kommune på www.helsingor.dk eller om Skolerne i Snekkersten på www.skolerne-i-snekkersten.dk eller kontakte Skoleleder Mads Hasselgaard - tlf. 2531 3511 eller SFO-leder, Jon Sigbert Sorth 2531 1248.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.