Tekniker

Rul-let A/S søger en service minded tekniker/reparatør til vores tekniske afdeling. Personen skal have flair for tekniske løsninger, servicering, drift, vedligeholdelse og support af vores maskinpark, så de altid kører optimalt. 
Afdelingen er ansvarlig for produktion af husholdningsemballage, så som alufolie, bagepapir, husholdningsfilm, mellemlags papir, mm. 
 
Teknisk afdelingens profil  
Vores tekniske afdeling består i dag af et team på 3 ansatte, herunder bl.a. automatikmekaniker, automekaniker og en ingeniør. 
 
Ansvarsområder  
Dine opgaver er at vedligeholde og forbedre det mekanisk-tekniske udstyr i samarbejde med produktionsteamet og den tilknyttede tekniker. Efter endt oplæring vil du indgå i det daglige vedligeholdelses- og omstillingsarbejde og være en del af projekter på virksomheden. Du vil indgå i vores produktionsordning, weekendvagtordning og af og til have aftenarbejde. 
 
Kvalifikationer  
Vi forestiller os, at du har en faglig uddannelse indenfor elektronik, jern- og metalindustrien, f.eks.  mekaniker, maskinarbejder, smed eller har tilsvarende kvalifikationer. Samtidigt har du erfaring med fejlfinding på tekniske anlæg og har en god forståelse for tekniske processer. Vigtigst er din interesse og vilje til at arbejde med mekanik og vedligehold. Vi forventer, at du er fleksibel, ansvarsbevidst og god til arbejde på tværs af faggrupper. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, og det er derfor nødvendigt, at du er indstillet på at lære nyt hele tiden. Erfaringer fra lignende job er en fordel, men ingen betingelse. 
 
Vi kan tilbyde  
Et spændende og afvekslende job i en dynamisk virksomhed. Vi har et godt arbejdsklima med positive og engagerede kolleger, hvor du har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Her findes bl.a. også motionsrum og sundhedsordning. Mulighed for efteruddannelse. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn efter overenskomst. 
Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Teknologichef Almir Pandza på alp@rul-let.dk eller tlf.: 74 31 05 95. Yderligere oplysninger kan hentes på vores hjemmeside www.abena.dk. 
 
Ansøgning  
Send din ansøgning via linket til højre. Vi holder løbende samtaler og lukker søgningen når vi har vores nye kollega.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Industristeknikerlærling - Maskin

A/S OILPOWER HYDRAULICS

A S Oilpower Hydraulics søger en industritekniker lærling - maskin Vi er en specialiseret hydraulisk virksomhed med over 35 års erfaring indenfor hydraulik. Vores administrations- og værkstedsbygninger er placeret på fiskerihavnen i Esbjerg. Herfra ...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Skov- og naturteknikerelev

Teknik og Miljø

Esbjerg
Da vores nuværende elev er blevet udlært søger Vej, Park og Genbrug i Vejen Kommune en skov- og naturtekniker elev 1. april eller snarest muligt. Jobbet Dine primære arbejdsopgaver vil være pleje og vedligeholdelse af naturområder som stier i landsk...