Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker

Logistikafdelingen i G4S Security Services A/S, søger med tiltrædelse hurtigst muligt en tekniker til vort hovedlagers Tec og Refurbishment afd. på Kornmarksvej i Brøndby.

Jobbet:
Du vil indgå i et team på pt. 4 personer i Tec og Refurbishment afdelingen i Brøndby som primært arbejder med reparationer og refurbishing mange forskellige typer materialer, og håndterer forskellige produkt og centraltyper indenfor G4S porteføljeområder. Tec og refurbishment afdelingen er i en rivende udvikling, og der er store forventninger til at området udvides og udvikles yderligere i de kommende år.

Netop håndtering af alle produkt/centraltyper og bearbejdning af disse, bliver din hovedbeskæftigelse som blandt andet vil omfatte: 

• Renovering af Centraler
• Opbygning af centraler
• Reparation af print
• Programmering af produkter/software
• Renovering af låsecylindre/nøglebokse
• Håndtering af defekte enheder
• Opbygge og montere demokufferter
• Reparation af produkter generelt
• Salgstavleopbygninger 
• Opsamling og montage af produkter generelt
• Refurbishment af forskellige produkt og centraltyper

Personprofil
Vi forestiller os en selvstændig og ansvarsfuld person med en systematisk tilgang til tingene samt udpræget flair og interesse for teknik. Du har gode samarbejdsevner, er udadvendt og fungerer godt i teams, og er interesseret i at udvikle dine kompetencer. 

Det forventes, at du er fleksibel i forhold til ad hoc opgaver og trives med travlhed og at man ikke altid kan forudse, hvad dagen bringer. 

Faglige kvalifikationer:
Der kan være mange indgangsvinkler til stillingen, du kan være uddannet elektronikmekaniker eller lign, eller du har flere års erfaring fra en lign. teknisk stilling. Det vil være en stor fordel men ej et krav, hvis du har kendskab til G4S´produkter. 

Vi tilbyder:
Et afvekslende og selvstændigt job, hvor du samarbejder med kompetente og engagerede kolleger i et dynamisk miljø. Løn og pension fastsættes efter gældende overenskomst. 

Ansættelse hos G4S, forudsætter at du kan dokumentere beskæftigelse / uddannelse o.l. minimum 3 år bagud, ligesom du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed.
Baggrundstjek på sociale medier udføres fra tid til anden og der indhentes altid referencer fra tidligere arbejdsgivere. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.