Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker, elevatorer og rulletrapperSom tekniker arbejder du med fejlfinding af elevatorer og rulletrapper, dog helst rulletrapper og afhjælper fejl i dit distrikt. Arbejdet inkluderer også mindre reparationer og forebyggende vedligeholdelse. Vi arbejder med alle elevatorer og rulletrapper uanset alder og mærke, og du skal derfor føle dig godt tilpas i et sådant miljø.

 

Du vil være KONEs ansigt til omverdenen, og du skal være i stand til at nyde kundekontakt, være social, udadvendt og drevet fremad ved at levere kvalitet i alt, hvad du gør. Arbejdet udføres normalt uafhængigt, og vi lægger derfor stor vægt på, at du har dokumenteret erfaring med at køre dine egne job, fra udført arbejde til fakturering. Vi arbejder meget digitalt, og du skal derfor have gode computerfærdigheder og beherske andre håndværktøjer.

Hvis du har tidligere erfaring med fejlfinding og arbejde med alt fra ældre mekanik til ny teknologi med elektronik fra tidligere erhverv, vil dette være en fordel. Du skal have en interesse i problemløsning og en stor nysgerrighed for teknologi, hvor du analyserer fordele og ulemper, inden du vælger en tilgang.

Kvalifikationer
Som vores nye tekniker ønsker vi, at du har arbejdet inden for mekanik / elektronik / F&U / vedligeholdelse i mindst 5-7 år, har en afsluttet teknisk-industriel-elektrisk / automatisering gymnasiumsuddannelse, YH-uddannelse i de samme områder og alle uddannelse, som vi anser for relevant.

Du har elevator 1 og elevator 2 (4A-modul) og har arbejdet i mindst 5-7 år i elevator- / rulletrappeindustrien med fejlfinding eller reparation. En god forståelse af mekanik og elektronik, og hvis du også har viden inden for hydraulik, vil det være en fordel. Det er et krav, at du skal være i stand til at tale og skrive på dansk og have et godt kendskab til engelsk. Du vil være ansvarlig for at sikre, at dine job hos kunden er registreret til fakturering, derfor kræver vi, at du skal være i stand til at formulere dig selv, holde dig ajour for at opretholde en god produktkendskab og være vant til tidsrapportering dine job.

Om ansøgningsprocessen
Udvælgelse kan finde sted løbende, og stillingen kan besættes inden den sidste ansøgningsdag 2020-12-11. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: Ole Frederiksen +45 22703117 eller rekrutteringsspecialist Lena Sjö +46 102184030

Dit distrikt vil hovedsagelig være i centrum af København, men i sjældne tilfælde kan der være behov for service andre steder på Sjælland

Vi ser frem til at modtage din ansøgning

# LI-SCA
 


OM OS
KONEs mission er at gøre det let at bevæge sig rundt i et bymiljø. KONE er en af ??verdens førende virksomheder inden for elevator- og rulletrappeindustrien. Vi leverer elevatorer, rulletrapper, porte og automatiske døre samt løsninger til vedligeholdelse og modernisering, der giver merværdi i hele bygningens livscyklus. Vi hjælper folk med at bevæge sig sikkert og komfortabelt i højere og smartere bygninger. Hvad vi kalder People Flow. I 2019 solgte KONE 9,1 mia. Euro og havde ved årets udgang næsten 58.000 ansatte. KONEs B-aktier er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Læs mere på www.kone.se.

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.