Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker KONE, Aarhus


Hos os i KONE får du en række spændende og interessante opgaver som tekniker, hvor du er involveret i at udvikle og styre vores brancheførende forebyggende vedligeholdelsesmetoder, hjørnestenene for vores kunders elevatorer til altid at arbejde med førsteklasses sikkerhed og ydeevne.

Vi leder nu efter en teknologiinteresseret og drevet tekniker til vores kyndige team i Aarhus. Dit ansvar sammen med resten af ??teamet vil betyde, at du skaber merværdi for vores kunders bygninger, vær proaktiv for at sikre, at vores udstyr er sikkert og pålideligt. Vores elevatorer garanterer en fantastisk strøm af mennesker og varer i alle slags bygninger - fra de mindste boligbygninger til verdens højeste skyskrabere!

For eksempel skal du:
  • Find løsninger i service / vedligeholdelse og overvåg hos vores kunder for at maksimere sikkerheden, samtidig med at nedetid og omkostninger minimeres.
  • Planlæg, organiser og udfør arbejdet på en sikker og effektiv måde, prioriter de vigtigste tiltag trin for trin.
  • Vær struktureret, initiativrig og hold god orden og hold styr på en god evne til effektivt at planlægge arbejdsdagen
Kvalifikationer
Vi leder efter dig, der har en afsluttet industriel vedligeholdelse- el- eller automatiseringsuddannelse, gymnasium eller anden uddannelse, vi anser for ækvivalent. Du har elevator 1 og elevator 2 (4A modul) Vi ser det som en fordel, hvis du har et par års erfaring fra at arbejde med fejlfinding i elektriske komponenter, arbejdet med kontroller og regler og med stor interesse for teknologi og mekanik. Kørekort er et krav, og du skal mestre dansk og engelsk. Hvis du har erfaring fra elevatorindustrien, er det meget fortjenstfuldt. Som person er du en grundig og serviceorienteret person, der har en god forståelse af forebyggende vedligeholdelse og dens udvikling. Du planlægger og organiserer din arbejdsdag selv, arbejder uafhængigt med stort ansvar. Som person trives du og finder det sjovt at svare og være hjælpsom over for vores kunder i langsigtede kundeforhold.

Selvfølgelig deler du vores kerneværdier; kundetilfredshed, innovationskraft, passion for at udføre og samarbejde om succes. Ansættelsen er på fuld tid og starter efter aftale. Arbejdsberedskab er inkluderet i tjenesten. Du har din egen servicebil med mulighed for at starte hjemmefra.

Om applikationen
Udvælgelse kan finde sted løbende, og stillingen kan besættes inden den sidste ansøgningsdato 2020-10-05. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: René Iversen Meinhardt renemeinhardt.iversen@kone.com eller rekrutteringsspecialist Lena Sjö, lena.sjo@kone.com

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

OM OS
KONEs mission er at gøre det let at bevæge sig rundt i et bymiljø. KONE er en af ??verdens førende virksomheder inden for elevator- og rulletrappeindustrien. Vi leverer elevatorer, rulletrapper, porte og automatiske døre samt løsninger til vedligeholdelse og modernisering, der giver merværdi i hele bygningens livscyklus. Vi hjælper folk med at bevæge sig sikkert og komfortabelt i højere og smartere bygninger. Hvad vi kalder People Flow. I 2019 solgte KONE 9,1 mia. Euro og havde ved årets udgang næsten 58.000 ansatte. KONEs B-aktier er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Læs mere på www.kone.se

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

Read more on www.kone.com/careers


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.