Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker med flair for el og mekanik

Thubalka A/S søger en alsidig tekniker primært på Sjælland og Lolland/Falster (du skal have bopæl på Sjælland), med baggrund som automatiktekniker eller elektriker, til et fagligt spændende og udfordrende job.

Vi er en mindre metalvirksomhed, som beskæftiger sig med installation og vedligehold af kirkeklokker, klokkespil, automatiske ringeanlæg og tårnure i danske kirker, på rådhuse, slotte og herregårde.

Vores nye medarbejder skal have flair for el og mekanik, og befinde sig godt med at foretage servicebesøg, lave fejlretning og udføre reparationer på kirkeklokker og automatiske ringeanlæg, suppleret med indkøring af nye anlæg samt programmering af ure og evt. PLC’er.

Du vil, i samarbejde med kontoret i Vejle, selv skulle planlægge din dagligdag med udkørsel fra egen bopæl. Du vil få en fuldt udstyret servicebil med flådestyringssystem stillet til rådighed.

Det er en stilling, hvor du kan vokse inden for fagområdet og udvikle specielle kompetencer inden for PLC-programmering og ringeanlæg. Du vil få en grundig oplæring, løbende over et par år, da gennemføring af mange af opgaverne forudsætter en vis erfaring inden for arbejdet med klokker.

Vi forventer, at du

  • Har et par års erfaring som automatiktekniker eller elektriker og har kendskab til metalarbejde, mekanik og relæ-teknik.
  • Har en struktureret og ansvarsbevidst tilgang til udførelsen af opgaverne.
  • Er engageret, kvalitetsbevidst og god til at skabe tillid hos vore kunder.

Vi tilbyder
Et spændende job i en succesfuld familiedrevet metalvirksomhed med et stabilt kundegrundlag. Derudover tilbyder vi et uformelt arbejdsmiljø blandt vore medarbejdere, og et job med en høj grad af selvstændighed og frihed.

Er du interesseret?
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til direktør Henriette Nielsen tlf.: 75859311 hpn@thubalka.dk eller servicechef Hans Hasselbalch på mobil 6055 4050.

Ansøgning, mrk. ''Tekniker – Sjælland'', sendes til  hurtigst muligt via knappen "Send ansøgning".
Ansøgningerne evalueres løbende og endelig ansøgningsfrist er den 5. oktober 2020. Tiltrædelse efter aftale.

Thubalka A/S
Bødkervej 9, 7100 Vejle
tlf. 75 85 93 11, info@thubalka.dk
www.thubalka.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.