Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker - Produktionskøkken og sterilmaskiner

Ønsker du et spændende job hvor du får mulighed for at bruge din tekniske viden og arbejde i en virksomhed i rivende udvikling?

Så er du måske vores nye tekniker.

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi har skabt et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJ’s ca. 850 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner, så vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Om stillingen
Afdelingen Drift og Teknik 2 i CEJ søger en dygtig og engageret tekniker med bred teknisk viden indenfor industrikøkkener og sterilmaskiner til at drifte primært Bispebjerg og Frederiksberg hospitalers maskinpark, men dit ansættelsesområde vil være hele Region Hovedstaden.

Som tekniker får du en vigtig rolle for den daglige drift, idet du skal sikre hospitalets maskinpark gennem planlagt vedligeholdelse samt håndtering af akutte nedbrud. Der sker en løbende udskiftning af den gamle maskinpark til en ny og topmoderne i takt med at nye byggerierne på Bispebjerg bliver færdige. Det er derfor vigtigt at være åben for at lære nyt og påtage sig nye arbejdsopgaver og ansvarsområder

De primære arbejdsopgaver vil være service og vedligeholdelse af:

 • industrimaskiner til storkøkken produktion
 • industrivaskemaskiner og sterilmaskiner
 • div. rørpostanlæg
 • vandbehandlingsanlæg til sterilproduktion
Det daglige arbejde er præget af drift og vedligeholdelse af regionens ejendomme og deres tekniske installationer, herunder fejlafhjælpning inden for industrimaskiner. Du vil skulle arbejde med systemer som SAP (økonomi), DaluxFM (Driftsmål), SilkeborgData (Løn- og medarbejderstatistik) samt en lang række andre mindre systemer.

Du vil få en varieret hverdag med alsidige opgaver og daglige udfordringer i et team med højt fagligt niveau og hvor der er højt til loftet. Både organisationen og teknikken forandrer sig konstant hvilket stiller krav til stor forandringsvillighed.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig uddannelse som elektriker eller smed, og har arbejdet med industrimaskiner inden for produktionskøkkener eller sterilmaskiner igennem en længere årrække.

Derudover forventer vi at du:

 • har interesse for og gerne bred erfaring med drift af tekniske systemer
 • har en god it-forståelse - vi har mange forskellige systemer og programmer
 • har interesse for implementering af opgaver og arbejdsgange samt beskrivelse af disse
 • er handlekraftig og kan etablere løsninger - både på egen hånd og som del af et team
 • er god til at planlægge og prioritere
 • er god til at kommunikere klart og ordentligt på skrift og i tale
 • er glad, imødekommende og har en omgængelig personlighed
 • har kørekort til personbil kategori B
Du skal have lyst til og mod på at være del af en dynamisk arbejdsplads i stadig udvikling med masser af alsidige opgaver indenfor ejendoms- og hospitalsdrift.?

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte fagleder Kasper Allerup Petersen på mail: Kasper.allerup.petersen@regionh.dk eller på telefon. 51 22 06 28.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomsten med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen til besættelse snarest muligt.

?Arbejdsstedet vil ud over Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler også være på matriklerne Gentofte og Herlev samt dele af psykiatrien, og du refererer direkte til faglederen i Drift og Teknik 2.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis samt evt. andre relevante dokumenter til os via link i annoncen.

Ansøgningsfristen er d. 7. maj.

Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.