Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker søges til aftenhold

Tekniker/reparatør søges til fleksibelt og selvstændigt job hos Vraa Dampvaskeri på aftenhold.

Har du erfaring med industrielle procesanlæg, og trives du med at arbejde selvstændigt med høje frihedsgrader?

Ønsker du en fast stilling med fokus på reparation og vedligehold? Så er det DIG, vi søger til et varieret job i en højteknologisk og innovativ virksomhed!

 

Jobbet 

Du bliver en vigtig del af teknisk afdeling, som beskæftiger 3 medarbejdere, der står for al drift, service og vedligehold af hele fabrikkens anlæg.   

 

Du kan se frem til bl.a. at arbejde med: 

  • Fejlfinding og vedligehold på produktionsanlægget, både mekanisk og elektrisk  
  • Understøtte produktionen og sørge for, at maskinerne kører  
  • Udvikle, fremstille og montere udstyr, der optimerer produktionen 
  • Diverse ad hoc-opgaver 

Der er tale om en udvidelse af teamet, og vi søger derfor en fast medarbejder til at dække vores aftenhold. Arbejdstiden vil typisk være i tidsrummet 12-20 man-tors. samt fredag fra 14-22 – dog med stor fleksibilitet i forhold til mødetidspunktet og fordeling af timerne. Der vil f.eks. mulighed for nogle uger at køre med en 4-dages arbejdsuge, hvis du ønsker det. 

 

Faglige kvalifikationer 

Du har en baggrund som smed, værktøjsmager, industritekniker, industrielektriker eller tilsvarende. Du har flere års erfaring fra et lignende job – gerne fra en produktionsvirksomhed. Du har god teknisk flair og indsigt samt kendskab til procesudstyr (valser, kæder, remme, lejer, etc.).  Du taler dansk eller som minimum engelsk. 

 

Personlige kompetencer 

Idet du er den eneste fra teknisk afdeling på skiftet, er det altafgørende, at du er selvkørende og kan holde dig selv i gang. Du har en positiv, fleksibel, initiativrig og serviceminded indstilling til dit arbejde. Med afsæt i din solide tekniske indsigt sørger du for, at udstyr og maskiner fungerer optimalt, og du formår at prioritere dine opgaver – både faste og pludseligt opståede problemer/nedbrud. 

 

Vi tilbyder 

Et udfordrende fleksibelt job med gode muligheder for faglige og personlige udfordringer i en virksomhed med en bred og moderne teknologisk platform.  

 

Ansøgning 

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Vraa dampvaskeri, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. 

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. 
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på tlf. +45 30 85 12 94.

 

Om Vraa dampvaskeri 

Vraa dampvaskeri, der blev grundlagt i 1956, er ikke blot et af landets absolut største industrielle vaskerier, men også et af de mest innovative. I dag er Vraa dampvaskeri Danmarks største leverandør af beklædning til fødevareindustrien. Siden år 2000 har vaskeriet kunnet præsentere kunder og forretningsforbindelser for et af Europas største vaskerør samt et samlet produktions- og lagerareal på 10.000 kvm. Der er ca. 120 ansatte på hovedkontoret i Vrå.  

Vraa dampvaskeri råder således over egne lastbiler med 30 chauffører. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.