Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker til Albani Bryggerierne

Royal Unibrew har i de seneste år været i rivende udvikling med stor vækst i produktporteføljen og efterspørgslen på vores varer, der dækker over en lang række stærke og velkendte brands indenfor øl, sodavand, cider og malt. Vi producerer og sælger til det meste af verden og arbejder hele tiden på at udvide vores markedsandele.

Albani Bryggerierne inkl. mikrobryggeriet Theodor Schiøtz Brewing Company i Odense er ved at blive transformeret til Royal Unibrew’s fleksible danske specialbryggeri. Vi er i gang med at tilpasse vores processer og produktion til dette via en række projekter, bla. en ny dåsekolonne designet til en række specialprodukter, hvor du har mulighed for at blive en vigtig medspiller.

Du bliver en del af vedligeholdelsesafdelingen, som servicerer og tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af bryggeriet. Afdelingen består pt. af 9 engagerede medarbejdere.

Så vil du være med til at vedligeholde og optimere et bryggeri i udvikling, der skal sikre fremtidens vækst for nogle af Danmarks stærkeste brands i en succesfuld fødevarevirksomhed?

Opgaverne

 • Varetagelse af service og vagt på maskinerne
 • Deltage i forbyggende vedligeholdelsesopgaver i tapperi/bryghus/lager
 • Håndtering af nedbrud i samarbejde med mekanikere/ elektriker
 • Fejlfinding inden for styring og PLC programmer på produktionsudstyr
 • Optimering og udbygning af eksisterende anlæg
 • Fokus på egne linjer/bryghus
 • Daglig dialog med operatører
 • Sikre daglig dokumentation er registreret
 • Produktionen kører op til 5 skift, syv dage om ugen.

  Kvalifikationer

  Du har en teknisk uddannelse som automatikmekaniker, industri-elektriker, maskinarbejder eller lign. Du har god erfaring med vedligeholdelse af produktionsudstyr med kendskab til styring og programmering.

  Personligt

  Du kan arbejde selvstændigt og som person er du nysgerrig og har stort gåpåmod. Du engagerer dig i dit job og og tager ansvar for egne og teamets mål. Du trives med forandringer, formår at bevare roen og overblikket i pressede situationer.

  Du er troværdig, tillidsvækkende, løsningsorienteret, vant til at arbejde i teams og kan lide den sparring, der ligger i det.

  Kontakt

  Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Teknisk Chef Søren Fænk på tlf.: 61663435 eller mail: soren.faenk@royalunibrew.com

  Send din ansøgning hurtigst muligt, dog senest fredag den 15 maj, 2021 via linket nedenfor. Vi indkalder løbende til samtale.

  Hos Royal Unibrew lægger vi vægt på dine kompetencer, og hvordan din profil matcher selve jobbet samt værdier i vores organisation. Samtidig ser vi mangfoldighed som en styrke og mulighed for yderligere at udvikle os. Derfor opfordrer vi alle, som kan se sig selv i stillingen til at søge – uanset alder, køn, etnicitet eller personlig baggrund.

  Vi glæder os til at høre fra dig! 

  Send ansøgning Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer og er Danmarks næststørste drikkevareproducent. Royal Unibrew er især kendt for traditionsrige brands som Faxe Kondi, Nikoline, Egekilde, Pepsi Max, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner, Faxe, Heineken og Vitamalt. Royal Unibrew omsætter for 7,557 mia. kr. (2020) og beskæftiger i alt ca. 2.631 medarbejdere globalt heraf ca. 1.000 i Danmark. Royal Unibrew har produktion i Faxe, Odense, Baltikum, Italien, Frankrig og Finland og hovedkontoret er beliggende i Faxe.

  Royal Unibrew er en arbejdsplads med medarbejdere, som engagerer sig i og er stolte af vores produkter og brands. Hos Royal Unibrew er kunden i fokus og forbrugerne vores største aktiv. Vi sætter en ære i at producere og sælge kvalitetsprodukter til vores forbrugere – både i Danmark og internationalt.

  Læs mere på www.royalunibrew.dk


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.