Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker til drift og support af Region Hovedstadens laboratorieudstyr

Til vores laboratorieteam søger vi en dygtig kollega, der tager ansvar og følger opgaverne til dørs. Din indsats vil gøre en forskel for patienter og personale på Region Hovedstadens hospitaler, når du koordinerer driften af regionens omfattende pallette af laboratorieudstyr og hurtigt rykker ud på en opgave.

Om os
I sektionen Hospitalsbyggerier og Laboratorier er vi ca. 20 medarbejdere med teknisk og klinisk baggrund, som alle har vores daglige gang på hospitalerne. Sektionen er opdelt i to teams (laboratorie-og hospitalsbyggeteam), som er ansvarlig for anskaffelse, rådgivning, vedligehold og drift af laboratorieudstyr, hhv. for planlægning og indflytning af alle medicotekniske funktioner i regionens nye hospitaler.

Dine arbejdsopgaver
Du kommer til at indgå i laboratorieteamet med base på Rigshospitalet. Dine opgaver vil primært være på Rigshospitalet, men der kan forekomme tværgående opgaver på regionens øvrige hospitaler.

Du vil i tæt samarbejde med vores team af otte laboratorieteknikere, servicere hospitalets laboratorieudstyr, herunder; indkøb, installation, vedligehold, kvalitetssikring samt opfølgning på brugen af udstyret i nært samarbejde med de kliniske afdelinger og leverandør.

Vi arbejder med et meget bredt udsnit af højteknologisk udstyr. Dette kan være alt fra centrifuger, pipetteringsrobotter, mikroskoper, udstyr til blodgasanalyser og til skærerobotter til vævssnit. Størstedelen af vores udstyr serviceres af eksterne leverandører, men for noget udstyr forestår vi selv service, eller yder 1. line support.

Udover opgaver i den daglige drift og støtte til den kliniske virksomhed, vil du også blive involveret i etablering af udstyr i nye hospitaler, samt en række større og mindre flytninger af laboratoriefaciliteter.

Vi arbejder også med en række projekter, der bl.a. omfatter standardisering, effektivisering og udvikling af udvalgte områder.

Blandt dine og teamets vigtigste opgaver er:

 • sørger for varetagelse og koordinering af planlagt vedligehold og akut service
 • leverandørstyring
 • dokumentation, kvalitetssikring og -registreringer
 • deltagelse i anskaffelser, udbud og standardiseringer af laboratorieudstyr
 • løbende god dialog, rådgivning, vejledning og teknisk support til klinisk personale
Om dig
Du har en relevant faglig uddannelse, f.eks. som medico-/elektronikfagtekniker eller ingeniør.

Du besidder en stor generel fagteknisk viden, er fortrolig med It-redskaber på brugerniveau og har gerne nogle års erfaring med automatiseret udstyr. Det er en fordel, hvis du har kendskab til opkobling af It-udstyr på netværk.

Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til medicoteknisk udstyr og til de særlige forhold og krav, der gør sig gældende på hospitaler eller i den farmaceutiske industri.

Vi lægger stor vægt på, at du er:

 • servicemindet, selvstændig og fleksibel
 • god til at kommunikere med mange forskellige faggrupper
 • engageret og kvalitetsbevidst, arbejder systematisk og forstår at prioritere og planlægge din hverdag
Vi tilbyder
Hos os får du:

 • et job, hvor du kan gøre en forskel for rigtig mange mennesker
 • faglige udfordringer med avanceret og specialiseret udstyr inden for laboratorieområdet
 • stor kontaktflade til klinikere på hospitalerne, andre medarbejdere i CIMT og leverandører
 • et inspirerende og selvstændigt job i et meget velfungerende team af medicoteknikere
 • gode muligheder for udvikling og efteruddannelse
Om CIMT
Center for It, Medico og Telefoni har ansvaret for anskaffelse, vedligeholdelse, drift og udvikling af al It, medicoteknik og telefoni på tværs af Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre med over 40.000 ansatte. Center for It, Medico og Telefoni betjener desuden koncernledelsen og det politiske niveau.

Du kan læse mere om Center for It, Medico og Telefoni her: www.regionh.dk/imt.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Hussein Salem på tlf. 21565865 og mail hussein.salem@regionh.dk eller sektionschef Hans Bräuner på tlf. 51812013 og mail hans.braeuner@regionh.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Din arbejdsplads vil primært være på Rigshospitalet, men der vil være aktiviteter på tværs af regionens hospitaler i Københavnsområdet.

Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning.

Ansøgningsprocedure
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter gennem vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2020 kl. 12, og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 21. og 22. oktober 2020.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.