Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker til Hjælpemiddeldepotet

Vi søger en tekniker til Hjælpemiddeldepotet 37 timer ugentligt i et vikariat fra den 1. juni til 30. september 2018, med mulighed for at starte den 15. maj 2018. 
 
Hjælpemiddeldepotet, der er beliggende på Præstegårdsvej 9 i Vordingborg, leverer, afhenter og reparerer hjælpemidler til borgere i Vordingborg Kommune.
 
Hjælpemiddeldepotet servicerer både borgere i eget hjem og borgere på plejecentre. Som medarbejder arbejder du tæt sammen med dine kollegaer på Hjælpemiddeldepotet, dine kollegaer blandt plejepersonalet og i myndighedsfunktioner, dvs. visitatorer og terapeuter, som bevilger hjælpemidler.  
 
Du skal derfor både have kompetencer indenfor det håndværksmæssige og det tekniske område, men også være serviceminded og struktureret i din tilgang til mennesker og til jobbet. 
 
Jobbet indebærer kørsel med hjælpemidler i Hjælpemiddeldepotets biler. Vi sætter arbejdsmiljøet højt og vægter det gode samarbejde. 
 
Vi søger en medarbejder, som 
  • er teknisk dygtig, gerne med håndværksmæssig uddannelse 
  • har ordenssans 
  • er venlig og imødekommende  
  • har et godt overblik 
  • er god til at samarbejde 
  • er mødestabil.
Ansøgningsfrist er 23. april 2018 og ansættelsessamtaler afholdes den 26. april 2018 på Hjælpemiddeldepotet. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ældrechef Susanne Johansen på telefon 55 36 29 90.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her