Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker til konstruktion

Jobbet:

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Odense en tekniker til konstruktion. Som udgangspunkt er der tale om et vikariat på 4-6 måneder, men virksomheden forudser stor travlhed fremadrettet. Du bliver en del af et teknisk team, som i samarbejde med værkstedet skal konstruere løsninger i 3D Inventor. Produktkvalitet og –funktionalitet er i højsæde, med fokus på kundens input og behov.

Opgaver:

  • Konstruktion i 3D Inventor
  • Udarbejdelse af styklister
  • Indkøb af komponenter
  • Oprettelse af varer i system

Uanset opgave får du et tæt samarbejde med underleverandører og sparring med engagerede kolleger i PTA, produktion, indkøb og salg.

Vi forventer:

Du har erfaring med at arbejde i 3D, gerne Inventor eller tilsvarende. Vi forventer, at du har erfaring fra en lignende stilling og en relevant uddannelse som teknisk designer, produktionsteknolog, industritekniker, maskintekniker eller lignende. Du har gerne kendskab til rustfri tyndplade og laserskæring, og det er en fordel, hvis har en hands-on teknisk forståelse.  

Personlige kvalifikationer: 

Du er teknisk interesseret, og du arbejder selvstændigt, struktureret og kvalitetsbevidst. Du trives i et hektisk og uformelt miljø, er omstillingsparat og positiv. Du arbejder målrettet, kan tænke kreativt og har en proaktiv tilgang til opgaver og deadlines. Du har gode kommunikative evner og kan lide samspillet med kunder og kolleger.

Vi tilbyder:

Et spændende vikariat, hvor du bliver en del af et professionelt team med dygtige fagfolk i en udviklingsorienteret virksomhed. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og bliver en del afp en arbejdsplads, hvor trivsel og et godt arbejdsmiljø er højt på dagsordenen.

Din ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Tekniker til konstruktion”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10, alle hverdage. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Master Data Proces Specialist

VKAREN ApS

VKAREN.DK REKRUTTERING søger for Haarslev Industries A S, en proces specialist til virksomhedens Master Data afdeling. Der er tale om et vikariat på ca. 3 måneder med gode muligheder for efterfølgende fastansættelse. Opstart hurtigst muligt. Jobbet:...
Indrykket:2. november 2018
Udløbsdato:3. december 2018