Tekniker til partikelmålinger og forskning i kemisk arbejdsmiljø

Har du mod på at bidrage til forskningen i arbejdsmiljø indenfor partikler og kemi? Og vil du være en del af et fagligt stærkt miljø, hvor forskning har stor betydning og troværdighed er afgørende? Så har vi en spændende stilling i forskningsgruppen.  
 
Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked  
I Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø forsker vi i emner, der har betydning for arbejdsmiljø og arbejdsrelateret helbred nu og i fremtiden. Som en sektorforskningsinstitution inden for Beskæftigelsesministeriet er det også vores opgave at overvåge og evaluere udviklingen i arbejdsmiljøet samt at pege på nye risici. Vi uddanner nye forskere og formidler vores forskningsresultater i anerkendte tidsskrifter. Vi formidler den forskningsbaserede viden til arbejdspladser, myndigheder, arbejdsmarkedets parter og rådgivere på arbejdsmiljøområdet. Derved bidrager vi til at forbedre arbejdsmiljøet i Danmark.  
 
Du kan læse mere om os på www.arbejdsmiljoforskning.dk.    
 
Bliv en del af forskningsgruppen indenfor kemisk arbejdsmiljø  
I forskningsgruppen arbejder vi med mange forskellige problemstillinger indenfor arbejdsmiljø. Vi undersøger kemiske stoffer, materialer, partikler og gasser via en række forskellige analyser og teknikker.  
 
Som vores nye tekniker bliver du en del af forskningsprojekter, hvor vi indsamler og udarbejder analyser på luft- og materialeprøver fra arbejdspladser og på prøver fra forsøgspersoner eller dyremodeller.  
Du får ansvaret for at understøtte kemi- og partikelgruppens aktiviteter ved felt- og laboratoriearbejde i forbindelse med forsknings- og udviklingsprojekter.  
 
Herudover vil dine opgaver indebære:  

 • at udføre forskellige partikelmålinger i laboratoriet og på arbejdspladser  
 • datahåndtering og afrapportering  
 • vedligeholdelse af laboratorier, forskellige typer af partikelmålere og klimakamre  
 • selvstændigt at planlægge og gennemføre målinger i laboratoriet og på arbejdspladser  
 • at hjælpe til ved opbygning af forsøgs- og testopstillinger.  
 
Bliv vores nye kollega  
Vi forestiller os, at du:  
 • er tekniker, laborant, ingeniør eller tilsvarende  
 • har viden om partikler og aerosoler/gasser  
 • har erfaring med en bred vifte af avanceret udstyr til måling af partikler og/eller aerosoler i luft som fx SMPS, NanoScan SMPS, DiSCmini, ELPI og FMPS  
 • har nemt ved og erfaring med at lære forskellige typer af apparatursoftware  
 • har erfaring med håndtering og behandling af store datamængder  
 • kan læse og forstå vejledninger og forskrifter på engelsk  
 • har lyst til at arbejde i et internationalt miljø sammen med kolleger, der har forskellige baggrunde, herunder forskere, teknikere og dyrepassere  
 • har et stort engagement og er omhyggelig i dit arbejde.  
Vi finder løsninger sammen  
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.  
 
Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Stillingen er en tidsbegrænset 2-årig stilling med mulighed for fastansættelse. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.
 
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst.  
 
Spørgsmål og ansøgning  
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte forskningschef Lars Andrup på tlf.nr. 3916 5223.  
 
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-partner Rikke Dahl Ledertoug i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5245 eller på mail rdl@bm.dk.
 
Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.  
 
Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest torsdag den 22. februar 2018.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Danske Gymnasier søger uddannelseskonsulent med erfaring fra uddannelsesområdet

Danske Gymnasier (DG)

Danske Gymnasier er en central uddannelsespolitisk aktør, som varetager gymnasieskolernes interesser, dels gennem politisk interessevaretagelse og dels i tæt samarbejde med medlemsskolerne om virkningen af uddannelsespolitiske initiativer. Vi er en ...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Akademiker til økonomi- og ressourcestyring

Arbejdstilsynet

Vil du være med til at styrke og udvikle den interne økonomi- og ressourcestyring i Arbejdstilsynet? Er du en udviklingsorienteret medarbejder med en høj faglig profil? Så er stillingen i Arbejdstilsynets kontor for Økonomi og Styring måske noget fo...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Kina

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE KINA Vil du være med til at styrke Danmarks relationer til Kina videreudvikle de tætte relati-oner mellem de kinesiske og danske myndigheder inden for det maritime område, sær-ligt...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Vækstrådgiver inden for det maritime område til den danske ambassade i Ghana

Udenrigsministeriet

VÆKSTRÅDGIVER INDEN FOR DET MARITIME OMRÅDE TIL DEN DANSKE AMBASSADE I GHANA Har du erfaring med erhvervspolitik og det maritime område, og har du lyst til at bruge din viden og erfaringer til at udvikle den maritime sektor i Ghana i tæt samarbejde ...