Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker til projekt med Data Clean og analysearbejde

Er du interesseret i et job med spændende udfordringer i en virksomhed, som arbejder med komplekse maskiner, så er jobbet som Tekniker/Teknisk Assistent gennem HR-Industries måske dét du leder efter. 

Jobbeskrivelse: Din opgave bliver at understøtte en teknisk projektgruppe gennem en rolle som teknisk projektassistent. En rolle, der stiller krav til dine evner til at samarbejde, kommunikere og prioritere. Stillingen er hos virksomhed syd for Aalborg.  

Dine primære arbejdsopgaver bliver:
Vores kunde efterspørger en profil, der er særligt stærk i forhold til at analysere sammenhæng mellem produktrelaterede master data og CAD data, hvilket mere konkret vil sige følgende kompetencer:
Erfaring fra 3D tegneprogram med særlig fokus på:
Analyse sammenhæng mellem produktrelaterede master data og CAD data
Properties på tegninger
Custom Properties
Styklister
I MS Officepakken er der opgaver i Excel, hvorfor et godt kendskab til dette er vigtigt særligt omkring:
Sortering af data
Filtrering af data
Formler (Basis opslagsfunktioner)

Opgaven fordrer således:
Forståelse for master data fra CAD-modeller og tegninger, og hvordan de kan passe ind i et PLM system
Viden om hvordan PLM-systemer virker, og hvilke krav der er til master data i sådan et system
Forståelse for PLM-system principper og opbygning
Analytiske evner til at gennemskue sammenhængen mellem eksisterende CAD-data, metadata og hvad der skal til for at opfylde kravene i vores kommende PLM-system

I stillingen lægges der vægt på at du indeholder personlige egenskaber som holdspiller, vedholdende, struktureret og at kandidaten kan arbejde selvstændigt

Omkring dig: Du er uddannet teknisk designer/assistent eller tekniker og har erfaring med et 3D tegneprogram. Du evner både at se detaljer og bevare overblikket. Som person er du selvstændig, serviceminded, struktureret og besidder evnen til både at arbejde selvstændigt og i teams. 

Du tilbydes: Du bliver en del af en dynamisk, voksende og internationalt orienteret virksomhed med mange udfordrende og spændende opgaver. Du får løn efter kvalifikationer samt pensionsordning m.m. Stillingen er et projekt - til at starte med - på ca. 10 mdr.

CV/ansøgning: Send ansøgning snarest muligt, hvor du skriver lidt om dig selv, hvilke forventninger du har til jobbet og hvorfor du er den rette til at besætte det opslåede job. Medsend dit CV med oplysninger om hvor du har arbejdet, i hvilke perioder, hvad du har beskæftiget dig med og hvad du har haft ansvar for. 

Send cv til job@hr-industries.dk  Har du spørgsmål til stillingen, kontakt HR konsulent Lars på tlf.: 86 42 35 40. Samtaler finder løbende sted og udvælgelse kan ske før ansøgningsfristens udløb.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her