Gem job

Tekniker til proteinoprensning i spændende udviklingsproduktion og -laboratorie

Brænder du for oprensning af protein fra mikrobielle værter såsom gær og E.coli? Vil du gerne arbejde hos verdens førende insulinproducent og videreudvikle dine tekniske kompetencer i et fagligt stærkt og dynamisk udviklingsmiljø, hvor to dage sjældent er ens? Hos os bliver du en del af et stærkt og humørfyldt team, der hver dag arbejder dedikeret på at levere precurser protein af høj kvalitet til forskellige nye lægemidler i Novo Nordisks portfolie. Dine evner og kompetencer inden for chromatografi vil spille en nøglerolle i vores spændende udviklingsproduktion med tilhørende laboratorie. 

Afdelingen og teamet
Som en del af Novo Nordisks R&D er Chemistry, Manufacturing and Control (CMC) Development med til at gøre en forskel for patienter med kroniske lidelser over hele verden. Vi udvikler, fremstiller og distribuerer lægemiddelkandidater til non-kliniske og kliniske studier, hvilket er en kompliceret rejse, der kræver dedikeret arbejde. I Upstream Development udvikler vi dyrknings- og recoveryprocesserne for den Aktive Farmaceutiske Ingrediens (API) i Novo Nordisks lægemidler. 

I vores team, Microbial Upstream Development, er vi ca. 20 medarbejdere der arbejder med udvikling, opskalering og non-GMP produktion af API udtrykt i microbielle værter. Vi har en ledig stilling i den del af teamet, der arbejder i vores non-GMP pilotanlæg 3BM, i Bagsværd. Her fermenterer, filtrerer og grovrenser vi API til vores interne kunder og udviklingsprojekter i rette kvalitet til rette tid.

Jobbet
Som tekniker i 3BM arbejder du sammen med et dygtigt, top-engageret og selvstændigt hold på 6 kolleger om at drifte vores anlæg og utilities, så vi altid er klar til produktion. Faciliteten består af gæringstanke, diverse filtreringssystemer, centrifuge, homogenisator, refoldnings- og solubiliseringsudstyr samt et ÄKTA søjle-oprensningssystem. Dertil kommer utilities, medie- og solventblanderi, killanlæg samt et laboratorie, hvor vi behandler og analyserer prøver fra vores kampagner, samt råder over bl.a. oprensningssystemer i laboratorieskala der benyttes til at teste processerne før vi går i storskalaproduktion. Dine primære arbejdsopgaver vil være på vores forskellige oprensningssystemer, i samspil med filtrering, da disse processer er koblet kontinuerligt sammen. Vores laboratorium er under etablering, så en vigtig del af jobbet er også opsætning og udvikling af oprensnings-setup’et og analyseudstyret her.

I samarbejde med forskellige scientists er teamet ansvarlige for at køre gæring, recovery og oprensning i anlægget, og da det ofte er første gang processerne rammer en storskala produktion, skal der tænkes i nye smarte og fleksible løsninger og smidige processer. Stillingen er på daghold og da vi er ved at etablere en vagtordning for teamet, vil en fast vagttelefon hver 5.-6. uge på sigt blive en del af jobbet. 

Vi tilbyder dig et udfordrende og innovativt miljø med forskellige opgaver, tæt samarbejde med dygtige kollegaer samt fokus på udvikling af dine faglige og personlig kompetencer. Da vi er et nyopstartet anlæg står vi selv for alle opgaverne i faciliteten inkl. opvask, vedligehold, bestilling af varer mv., så vi kan garantere en alsidig arbejdsdag. I 3BM sætter vi en ære i at få tingene til at lykkes, vi gør det sammen og vi får altid leveret med gå-på-mod, humor og teamspirit. 

Kvalifikationer
Du er uddannet laborant, kemotekniker, procesteknolog eller lignende, og du har erfaring med oprensningsprocesser, samt med at arbejde i laboratorie, udviklings-, produktions- eller pilotanlæg. Det falder dig naturligt at arbejde løsningsorienteret, når f.eks. en produktion skal køre for første gang. Du bliver motiveret af at arbejde i et team med mange fagligheder der skal spille sammen. Du kommer med et godt drive, og er ikke bange for at tage fat og tage ansvar for, at vi finder løsninger og får fulgt tingene til dørs. Du er god til at bevare overblikket og du trives med en omskiftelig hverdag. Samarbejde og troværdighed er i fokus, og vi lægger stor vægt på altid at udvikle teamet og løfte i flok - derfor søger vi en der ser sig selv som en teamplayer der kan bidrage positivt til vores afdeling. Da Novo Nordisk er en international virksomhed, er det en fordel med gode engelskkundskaber.

Hos Novo Nordisk bruger vi vores kompetencer og dedikation til at hjælpe folk med diabetes og andre kroniske lidelser og herved forbedre deres liv.
 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.