Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Tekniker til termografering

Innovativ landsdækkende virksomhed søger tekniker til termografering af tekniske anlæg, suppleret med eftersyn af tekniske anlæg

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur? Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig tekniker til termografering af el-tekniske anlæg hos vores industri- og erhvervskunder i Midtjylland. Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange erhvervskunder og vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du synes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til arbejdstid, kunder og opgaver. Og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Derudover er det vigtig, at:

  • Du har lysten til at udføre termograferingsopgaver
  • Du har en el-teknisk baggrund
  • Du trives med selvstændigt at løse opgaver og projekter i samarbejde med vores kunder
  • Har stor interesse for at gøre tingene korrekt
  • Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold
  • Du er struktureret

Hvad er arbejdsopgaverne?

Dine opgaver bliver Dine opgaver bliver hovedsageligt termografering af tekniske anlæg, suppleret med eftersyn af tekniske anlæg

Hvad kan vi tilbyde? Intego A/S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Intego A/S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse lige som en grundig oplæring er en selvfølge. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A/S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte serviceleder Daniel Dullweber +4525395811 eller afdelingschef Lars Hartmann Rømer +4522101616 for yderligere information eller sende en ansøgning via "søg stillingen".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.