Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknikere til Fødevarestyrelsen Veterinær Nord, Herning

Vil du være med til at sikre dyrevelfærd for produktionsdyr? Vil du være med til at overvåge og begrænse spredning af smitsomme sygdomme blandt husdyr? Vil du arbejde på en spændende arbejdsplads med gode og engagerede kolleger? Så læs videre her:

VeterinærNord søger teknikere med erfaring for udtagning af prøver, besætningskontrol i fx svine- og kvægbesætninger samt administrativt arbejde. Der ertale om både faste og tidsbegrænsede stillinger.

Stillingerne er på 37 timer og med tjenestested i Herning.

Udkørsel fra Viborg eller Aarhus vil evt. kunne aftales efter en konkret vurdering.

Tiltrædelsestidspunkterne forventes at være 1. marts 2021 eller snarest muligt derefter.

Arbejdsmiljø og –kultur
Vi har en åben og fri tone i arbejdet. Det tillægges meget stor betydning at de enkelte medarbejdere trives i jobbet, og der gives mulighed for både personlig og faglig udvikling under hensyntagen til såvel medarbejderens som arbejdspladsens behov. Evnen til samarbejde er essentiel for vores hverdag, hvor kulturen er præget af, at vi hjælper hinanden med at udføre de fagligt krævende opgaver bedst muligt indenfor de givne rammer.

Vores daglige arbejde udføres i fagligt sammensatte teams med hovedfokusområder, f.eks. Team svin, Team fjerkræ og pels, Team kvæg, Team ABP (animalske biprodukter), Team omsætning, Team transport og det administrative team.

Det forventes, at du er i stand til tage et selvstændigt ansvar for arbejdets planlægning og udførelse.

Om stillingen
Dine arbejdsopgaver vil bl.a. kunne omfatte CHR-opgaver, dyrevelfærd i besætninger, opgaver i relation til prøveudtagning, sagsbehandling og pasning af teampostkasse. Du vil også kunne komme til at indgå i vores beredskabsarbejde.
Du har en uddannelsesmæssig baggrund, der passer til ovenstående, evt. suppleret med erfaring fra en stilling som tilsynstekniker i kødkontrollen, fødevarekontrollen eller anden offentlig myndighed.
Du skal have gyldigt kørekort til personbil.

Om dig
For alle stillinger vil engagement, fleksibilitet, omgængelighed, humoristisk sans samt gode samarbejdsevner blive vægtet højt. Vores hverdag er omskiftelig og ind imellem løber vi stærkt, så det vil være godt, hvis du trives med at håndtere pludselige ændringer i dagsordenen. Du skal også være i stand til at arbejde selvstændigt, være struktureret og have overblik.

Det vil være en stor fordel, at du har erfaring i at arbejde med Office pakken ligesom kendskab til journaliseringsprogrammet Workzone vil være en fordel, men ikke en forudsætning.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til relevant organisationsaftale.

Henvendelse og ansøgning
Nærmere oplysning om stillingerne kan fås ved henvendelse Veterinærchef Flemming Kure Marker, tlf. 7227 5221 eller Sektionsleder Malene Bøge, tlf. 7227 5389

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen for stillingerne er den 17. januar 2021. Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job. Samtalerne forventes at blive afholdt i perioden 18.- 27. januar 2021

Fødevarestyrelsen opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.