Tekniker/Ingeniør til stilladsbranchen

BERA Stilladser blev grundlagt i 1936 og har udviklet sig til at være en fleksibel og professionel total­leverandør af stilladser, hejs og overdækninger. Målsætning og værdigrundlag er, at sælge "gode oplevelser". Igennem dialog med kunden finder BERA Stilladser den bedste stilladsløsning til opgaven. Det er samtidig en forudsætning, at BERA Stilladser opstiller stilladset så det opfylder AT’s anvisninger.

BERA Stilladser er beliggende i Aalborg og har i dag 30 medarbejdere. Størstedelen af BERA Stilladsers opgaver er i Aalborg, men derudover er opgaverne spredt fra Silkeborg til Skagen. Kunderne kommer eksempelvis fra bygge- og anlægsbranchen, vindmølleindustrien m.fl.

Grundet skærpede krav samt BERA Stilladsers ambition om, at være markedsførende i branchen søges nu en dygtig

Tekniker/ingeniør til stilladsbranchen

Teknisk blæksprutte uden højdeskræk til virksomhed i vækst

Med reference til virksomhedens drift- og montagechef får du stor indflydelse på virksomhedens projekter. Du kommer til at bistå i ledelse og projektledelse, hvor du blandt andet får til ansvar at lede, instruere og tilrettelægge arbejdet for montørerne. Dine arbejdsopgaver bliver desuden kalkulation og tilbudsgivning, opmåling og dokumentation af beregning. Du får en bred berøringsflade med kontakt til kollegaer og kunder.

Du har en teknisk uddannelse, som eksempelvis bygningsingeniør, maskiningeniør, maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende. Du kommer eksempelvis fra stålindustrien eller byggebranchen. Vi forventer, du har erfaring med at læse og forstå 3D-tegninger samt at lave konstruktionsberegninger. Du har et godt IT-kendskab, men vigtigere er, at du har en god talforståelse.

Som person er du nysgerrig og har et stort drive. Du er tillidsvækkende og kan udvikle gode kunderelationer. Du er ansvarsbevidst og trives i en rolle som projektleder med flere kasketter på, hvor du er god til at planlægge, koordinere og have flere bolde i luften samtidig.

Vi forventer, du bor i hensigtsmæssig køreafstand fra virksomhedens kontor i Aalborg.

Vi tilbyder dig en stilling med spændende og udfordrende projekter i et dynamisk arbejdsmiljø. Du får et selvstændigt ansvar i en virksomhed med gode udviklingsmuligheder.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller - så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "520-BER" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, konsulent Jeanet Kristensen på +45 29 45 16 45.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. marts 2018

Internal Sales Support

Hosta Industries A/S

Garant for korrekt produktionsgrundlag Hosta Industries A S oplever fortsat en stabil øget efterspørgsel og positiv vækst med mange henvendelser fra såvel potentielle som eksisterende kunder. Derfor søger vi endnu en Internal Sales Support, der skal...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

produktionsteknolog/teknisk tegner

KB SERVICE V/KIM HANSEN BRUNSVIG

vi søger en konstruktør til maskiner til fødevare industrien.vi har meget travlt og vil styrke os på konstruktions siden.er du teknisk tegner produktionsteknolog og kunne tænke dig at være med til at udvikle en mindre virksomhed.vi producerer næsten...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Vi søger Teknisk tegner / Teknisk assistent / Produktions teknolog / …

FJERO A/S

Har du lyst til faglige udfordringer indenfor dit fag og sætter ære i høj kvalitet af dit arbejde? Så er du måske vores nye medarbejder. Arbejdsopgaver omfatter bl.a. Konstruktion og optegning af kundespecifikke løsninger Udarbejdelse af produktions...
Indrykket:28. december 2017
Udløbsdato:22. februar 2018

Maskinkonstruktør / produktionsteknolog søges

HR-INDUSTRIES A/S

Vil du tegne maskinprojekter, så tjek her: HR-Industries A S søger maskinkonstruktør for virksomhed syd for Aalborg. I denne stilling søges en dygtig konstruktør, der skal udvikle og konstruere transport-, pakke-, robot samt maskinanlæg til industri...
Indrykket:6. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Rørbukker til Nordjylland

Viktech P/S - Ålborg

For en kunde søger vi en rørbukker med programmeringsefaring til en spændende og ansvarsfuld stilling. Der er tale om et Try Hire-projekt, som for den rette kandidat kan føre til fastansættelse. Du skal have lyst til at spille en aktiv rolle i den f...