Teknisk Assistent til JET DOMEX i Kongerslev


JET Domex er Danmarks førende leverandør af løsninger til ovenlys og brandventilation. Virksomheden designer, udvikler og producerer primært ovenlyskupler og lysbånd til mange typer byggerier. Afdelingen i Kongerslev beskæftiger 65 ansatte og er en afdeling i JET Gruppen.

Jobbet

Du bliver en del af teamet i teknisk afdeling, som beskæftiger sig med oprettelse og vedligeholdelse af produktionsdokumentation, nyudvikling samt teknisk support til både kunder, produktion og salgsorganisation. Du kommer til at arbejde med mange spændende opgaver, hvor de primære er:


 • Tegning og konstruktion samt vedligeholdelse af produktionsgrundlag og tegninger i Auto Cad

 • Afklaring af projekter i samarbejde med salg, kunder og produktion

 • Registrering og håndtering af projektændringer

 • Dokumentations- og versionsstyring (i Navision)

 • Implementering af nye produkter i produktionen

 • Udarbejdelse af betjenings- og installationsvejledninger

 • Om dig

  For at lykkes i jobbet er det vigtigt at du er serviceminded og fleksibel. Samarbejde er naturligt for dig, du overholder deadlines og kan bevare overblikket - også i pressede situationer. Vi vægter gode kommunikationsevner så du kan tale med, - og forstå vores kunders behov.

  Du har sikkert en baggrund som bygningskonstruktør, teknisk assistent, teknisk tegner eller anden relevant baggrund gerne med hovedvægt på byggeteknisk konstruktion og tegningsarbejde. Måske har du erfaring fra en teknisk afdeling eller en salgsfunktion i byggebranchen eller byggerelateret virksomhed. Du har en god teknisk forståelse og er en erfaren bruger af Auto Cad (alternativt Inventor eller Solid Works). Det er en fordel, hvis du har erfaring med Navision.

  Personlige kompetencer

  Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt og formår at have overblik, samtidig med at du har styr på detaljerne. Du har et solidt drive, og din arbejdsform er struktureret, resultatorienteret og innovativ. Endelig har du en positiv og fleksibel indstilling, og du trives med at samarbejde og sparre med dine kolleger på tværs af organisationen.

  JET DOMEX tilbyder et spændende og alsidigt job i en international virksomhed. Du bliver en del af et dedikeret personale, der er kvalitetsbevidste og som samarbejder på tværs af personalegrupper i et godt arbejdsmiljø. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

  Ansøgning
  Powerby varetager rekrutteringsprocessen og vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Peter Overby på tlf. 41 67 81 80. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

  JET Gruppen (JET Group), med hovedsæde i Tyskland er den førende europæiske leverandør af dagslysløsninger, ovenlys og brandventilationsanlæg, og har mere end 40 års erfaring i branchen. Produktprogrammet omfatter ovenlyskupler og lysbånd, som primært anvendes i industri-, kontor- og offentlige bygninger. I øjeblikket er der næsten 750 medarbejdere i JET Gruppen - på 9 lande i Europa. Se mere på www.domex.dk.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:30. januar 2018
  Udløbsdato:27. marts 2018

  Tegner til REVIT

  DTEK A/S

  Til vores projekteringsafdeling søger vi en teknisk designer tegner til udførelse af tegninger i REVIT. Der er tale om tekniske installationer indenfor rør (VVS og sprinkler). Det er et krav at du har en vis erfaring i REVIT. Evt. supplerende oplæri...
  Indrykket:31. januar 2018
  Udløbsdato:24. februar 2018

  Konstruktør/tegner til el-diagrammer

  MATCHMIND A/S

  MatchMind søger en engageret og løsningsorienteret El-konstruktør eller teknisk designer til udarbejdelse tegning af el-diagrammer til procesanlæg. Jobbet vil være ved Daniit i Odense, men du skal være villig til at arbejde få dage om året på hovedk...