Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknisk Assistent til JET DOMEX i Kongerslev


JET Domex er Danmarks førende leverandør af løsninger til ovenlys og brandventilation. Virksomheden designer, udvikler og producerer primært ovenlyskupler og lysbånd til mange typer byggerier. Afdelingen i Kongerslev beskæftiger 65 ansatte og er en afdeling i JET Gruppen.

Jobbet

Du bliver en del af teamet i teknisk afdeling, som beskæftiger sig med oprettelse og vedligeholdelse af produktionsdokumentation, nyudvikling samt teknisk support til både kunder, produktion og salgsorganisation. Du kommer til at arbejde med mange spændende opgaver, hvor de primære er:


 • Tegning og konstruktion samt vedligeholdelse af produktionsgrundlag og tegninger i Auto Cad

 • Afklaring af projekter i samarbejde med salg, kunder og produktion

 • Registrering og håndtering af projektændringer

 • Dokumentations- og versionsstyring (i Navision)

 • Implementering af nye produkter i produktionen

 • Udarbejdelse af betjenings- og installationsvejledninger

 • Om dig

  For at lykkes i jobbet er det vigtigt at du er serviceminded og fleksibel. Samarbejde er naturligt for dig, du overholder deadlines og kan bevare overblikket - også i pressede situationer. Vi vægter gode kommunikationsevner så du kan tale med, - og forstå vores kunders behov.

  Du har sikkert en baggrund som bygningskonstruktør, teknisk assistent, teknisk tegner eller anden relevant baggrund gerne med hovedvægt på byggeteknisk konstruktion og tegningsarbejde. Måske har du erfaring fra en teknisk afdeling eller en salgsfunktion i byggebranchen eller byggerelateret virksomhed. Du har en god teknisk forståelse og er en erfaren bruger af Auto Cad (alternativt Inventor eller Solid Works). Det er en fordel, hvis du har erfaring med Navision.

  Personlige kompetencer

  Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt og formår at have overblik, samtidig med at du har styr på detaljerne. Du har et solidt drive, og din arbejdsform er struktureret, resultatorienteret og innovativ. Endelig har du en positiv og fleksibel indstilling, og du trives med at samarbejde og sparre med dine kolleger på tværs af organisationen.

  JET DOMEX tilbyder et spændende og alsidigt job i en international virksomhed. Du bliver en del af et dedikeret personale, der er kvalitetsbevidste og som samarbejder på tværs af personalegrupper i et godt arbejdsmiljø. Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer.

  Ansøgning
  Powerby varetager rekrutteringsprocessen og vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Peter Overby på tlf. 41 67 81 80. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

  JET Gruppen (JET Group), med hovedsæde i Tyskland er den førende europæiske leverandør af dagslysløsninger, ovenlys og brandventilationsanlæg, og har mere end 40 års erfaring i branchen. Produktprogrammet omfatter ovenlyskupler og lysbånd, som primært anvendes i industri-, kontor- og offentlige bygninger. I øjeblikket er der næsten 750 medarbejdere i JET Gruppen - på 9 lande i Europa. Se mere på www.domex.dk.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her