TEKNISK CHEF med indgående kendskab til analog elektronik

TEKNISK CHEF

Med indgående kendskab til analog elektronik

Stillingsbeskrivelse:
Du kommer til at arbejde i krydsfeltet mellem teknik, salg og forretningsudvikling i denne nyoprettede stilling, hvor du i det daglige referer til og arbejder tæt sammen med en meget dedikeret ledelsesgruppe.

På samme vis vil du også samarbejde med grundlæggeren af virksomheden, som har stået for udviklingen af den unikke teknologi, som virksomheden er kendt for. Tanken er ikke, at du skal komme ind i virksomheden og revolutionere teknologien, men du forventes at kunne byde bredt ind og både understøtte det forretningsmæssige og det teknologiske.

Da stillingen er nyoprettet, vil du kunne byde ind med din erfaring og kompetencer, og du får således god mulighed for at vise, hvor du kan bidrage både på den korte og den lange bane. Du forventes rimeligt hurtigt at kunne gå ind og understøtte salget med din brede tekniske viden og være med til at repræsentere virksomheden ude hos de største kunder, når der skal tales tekniske løsninger og muligheder.

Du skal være indstillet på, at du bliver involveret, når det drejer sig om tekniske problemløsninger og sparring med eksisterende og nye kunder. Det vil typisk være på de mere komplicerede opgaver, hvor du tager med sælgere ud og ser på opgaver hos kunder og bistår salgsafdelingen med teknisk sparring på større opgaver. Som en naturlig del af dette arbejder, er du medvirkende ved planlægning af større projekter. I den forbindelse fungerer du, som den teknisk ansvarlige, der står inde for, at en løsning er teknisk mulig.

I det daglige vil du også være i tæt dialog med virksomhedens softwareudviklere, som du - qua din gode forståelse for analog elektronik - vil være i stand til at understøtte i deres daglige arbejde, når de kundespecifikke løsninger skal realiseres og når løsningerne skal testes med virksomhedens ingeniører.

Der er tale om en stilling, hvor du forventes at være meget hands-on, når produkterne fx skal opdateres til nye standarder, eller når en løsning skal dokumenteres m.v. Med andre ord er du ikke for fin til noget, og deltager gerne hvor du kan.

Du får du en meget spændende stilling med mange alsidige opgaver. Du bliver en del af ledergruppen og vil få voksende ansvar i takt med, at du beviser dit værd. Tanken er, at du på sigt bliver en medarbejder, der skal være med til at føre virksomheden ind i det næste årti.

Virksomhedsbeskrivelse:
Siden grundlæggelsen i 1969 har Eilersen Electric A/S været dedikeret til udvikling, produktion og salg af robuste industrielle sensorer i høj kvalitet.

Eilersens omfattende know-how er patenteret på verdensplan og implementeret i Eilersen digitale vejeceller. Den kapacitive teknologi udviklet af Eilersen giver en række fordele i forhold til andre teknologier, der anvendes i transducere til måling af kraft og vægt.

Eilersen udvikler, producerer og kalibrerer alle produkter i egne produktionsfaciliteter.

Kunderne inkluderer førende industrivirksomheder i mere end 90 lande verden over, og Eilersens løbende investering i teknologi, udvikling, kvalitet og kundesupport har ført til en meget høj grad af kundeloyalitet.

Eilersen udøver miljømæssig og social ansvarlighed. Desuden tilbyder Eilersen gode udviklingsmuligheder og et godt arbejdsmiljø for alle ansatte, hvorfor Eilersen nyder gavn af et meget stabilt team af dedikerede medarbejdere.

Eilersen produktionsfaciliteter har i mange år fået tildelt topkarakter i de årlige anmeldelser fra Arbejdstilsynet og Eilersen søger konstant at optimere arbejdsmiljøet til gavn for den dedikerede stab af medarbejdere.

Egenskaber:
Du er en initiativtagende og dynamisk person, der er god til både at arbejde selvstændigt og i teams, og som samtidig er dygtig til teknisk problemløsning indenfor analog elektronik.

Du besidder en stor teknisk viden, som du gerne deler med andre. Derfor bliver du generelt opfattet som værende en meget kompetent, informerende og samarbejdsorienteret kollega.

Erhvervserfaring:
Du har flere års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har beskæftiget dig med et bredt spekter af tekniske opgaver.

Uddannelser:
Vi forestiller os, at du har en teoretisk uddannelse som elektronikingeniør.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Derudover er du en habil bruger af IT.

Du tilbydes:
En spændende og alsidig stilling, hvor du kan byde ind med din viden og erfaring. Der er god mulighed for at være med til at påvirke virksomhedens resultater både på den korte og den lange bane.

Løn:
En fast løn efter kvalifikationer samt pensionsordning, sundhedsforsikring m.v.

Arbejdssted:
Kokkedal i Nordsjælland

Generelt:
Anfør venligst nedenstående mrk., når du søger stillingen

Teknisk Chef/168820


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Chef, fjernvarme

Forsyningstilsynet

Frederiksværk
Vil du gøre en forskel i en spændende sektor og være med til at bidrage til en velfungerende energisektor? Er du fagligt stærk, og har du erfaring med eller lyst til ledelse? Så har du nu muligheden for at blive en del af ledelsen af en dynamisk org...
Indrykket:16. januar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Chef, fjernvarme

Forsyningstilsynet

Frederiksværk
Vil du gøre en forskel i en spændende sektor og være med til at bidrage til en velfungerende energisektor? Er du fagligt stærk, og har du erfaring med eller lyst til ledelse? Så har du nu muligheden for at blive en del af ledelsen af en dynamisk org...
Indrykket:16. januar 2021